- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.021
seis tebrkler cnm bnde az önce ilk defa serçe parmak çalştm başta dokunurken acıdı snra boğuma kadar geldm acımadı sizce ilerlermiim ama çok acıo bşta sende mi parmak calştn ne kadar sürdü yarm edin bana
canım ben direk baş parmağımı almıştım ilk hiçde acımamıştı sonra orta parmağa geçtim çok kolay olmuştu eğer yeterince ıslaklık olursa ve gevşersen cuup diye kayıyor yani o basınç hissi falan biraz kötü geliyo ama olması gereken yeterince ıslaklık ve gevşemiş olman canım sonra hiç acımaz serçede neki diğerlerinide rahatlıkla sokarsın :))
egzersizi neyle yapıyosun
Bu care nerelerde. Careeee neler oldu anlatsana. Kan geldi mi gelmediyse eşinin tepkisi ne oldu
inşallah mesele zaten p..s te ama benm için dokunamazken bile serçe önmli bişi.şimdi bıraktm devam mı etmeliim bugünlk yeter mi sen yendn mi yani geln oldun mu
küçük aparat ile ama şu son zamanlar eşimle bazen oda olmuyor salatalık ile yapıyorum
seis tebrkler cnm bnde az önce ilk defa serçe parmak çalştm başta dokunurken acıdı snra boğuma kadar geldm acımadı sizce ilerlermiim ama çok acıo bşta sende mi parmak calştn ne kadar sürdü yarm edin bana
,
ben olsam daha uyurdum vallaen az 4 de kalkardım söyliyim
yok canım bende senin gibi daha gelin olmadım ama umutsuz değilim çünkü burdaki yazıları okudukça kafam okadar çok rahatlıyorki ve inan bana başarı hikayeleri egzersiz bilgileri vajinayı tanıma bu gibi bilgileri aldıkça egzersiz yapmış gibi oluyorsun ama bu bilgileri umutsuzca okursan olmaz hepsi okadar değerliki inan egzersiz yapmamdan daha yararlı oldu bu bilgiler bana kafam rahatlıyor beynim alışıyor hele yenenleri görünceee tmm diyorum olacak diyorum şimdi regl oldum bitsin denicem sanırım pazar gününe bitiyor inş. deneme yapıcam umarım olur :))
bence devam et rahatlayana kadar devam etki ilerliyebilesin pes etme ilk çok önemli canım
sevinçten mi uyuyamadın da o saatte uyudun kızz
hem sevinç hem eşim geceye gitmişti canım uyuyamıyorum korkuyorum
rabbım ısteyen herkese aratmadan versın ınsallah bızde ıstıyoruzzher ne kadar dogumdan korksam daa
bendede aynı durum var vaji bitti sıra doğumda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?