Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrikler. O acıma kendini sıktığın için oluyo bi bıraksan kendini çooook rahat edeceksin. Tabii ki ilerlersin önemli olan sıkılmamak tembellik etmemek, kendini hazır hissettiğinde diğer aşamalara ya da parmaklara geçebilirsin burda aynı gün içinde 2 parmağa geçen oldu, hadi heyecanını ve güvenini kaybetme, bak sonunda ödülün bu

inşallah mesele zaten p..s te ama benm için dokunamazken bile serçe önmli bişi.şimdi bıraktm devam mı etmeliim bugünlk yeter mi sen yendn mi yani geln oldun mu

inşallah mesele zaten p..s te ama benm için dokunamazken bile serçe önmli bişi.şimdi bıraktm devam mı etmeliim bugünlk yeter mi sen yendn mi yani geln oldun mu

yok canım bende senin gibi daha gelin olmadım ama umutsuz değilim çünkü burdaki yazıları okudukça kafam okadar çok rahatlıyorki ve inan bana başarı hikayeleri egzersiz bilgileri vajinayı tanıma bu gibi bilgileri aldıkça egzersiz yapmış gibi oluyorsun ama bu bilgileri umutsuzca okursan olmaz hepsi okadar değerliki inan egzersiz yapmamdan daha yararlı oldu bu bilgiler bana kafam rahatlıyor beynim alışıyor hele yenenleri görünceee tmm diyorum olacak diyorum şimdi regl oldum bitsin denicem sanırım pazar gününe bitiyor inş. deneme yapıcam umarım olur :))

bence devam et rahatlayana kadar devam etki ilerliyebilesin pes etme ilk çok önemli canım

küçük aparat ile ama şu son zamanlar eşimle bazen oda olmuyor salatalık ile yapıyorum

kendi yaptığım apartı söyleyeyin kulak çöpüne 3 kat kağıt havlu sardım streçledim cerrahi eldiven geçirdim onunla yaptım.iki sefer yaptıktan sonra bir kat daha kağıt havlı sardım ve 10cm olana kadar devam ettim 10cm den sonra pns denedim ve oldu.birde pns denemesinden hemen önce apartı yerleştir yarım saat sonra çıkar ve pnsi al çok rahat oluyo.ve yaparken hayaller kur aklını oraya verme ve pns yarıyı geçince elini çek birden giriveriyo.gerçekten apartlardan çok daha kolay oluyo.apart daha zor derlerdide inanmazdım gerçekten pns daha kolaymış:))

saol canım benim ben egzersiz yapmadım yapamadım egzersiz yendim..

tşk ederm inşallah yenersin regl biter bitmez mevlam yardm etsn

BİZ DE ÇOK İSTİYORUZ BEBEK KARAMSAR :106: , YENMEDEN ÖNCE KOCAM BOŞALIRDI BEN HEP ÜMİT EDERDİM AMA O ETMEZDİ, ŞİMDİ Bİ GÖRSEN OLABİLİR GÖZÜYLE BAKIYOR UMUTLA KONUŞUYOR EN AZINDAN ARTIK OLMA İHTİMALİMİZ ARTTI CANIM BENİM BU BİLE MUTLU OLMAYA DEĞER

rabbım ısteyen herkese aratmadan versın ınsallah bızde ıstıyoruzz her ne kadar dogumdan korksam daa

canım çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum.gözlerim doldu valla ağlicam şimdi... çok duygusalım moralim bozuk nedense( kendimi çok yalnız hissediyorum bugün(((

R ler halay başıno cekiyo A lar da eslik ediyo

kızlarrr ben daha önce burayı hepp gizli takip ediyordum ve sonunda üye oldum ama üye olmak için çok geç kaldıgımı vajinismusu yendğmde anladım...

ben buraya ilk geldmgmde beray cadi kedi ismini sayamadgm bir çok kişinın desteği tarafından egzersıze başladım vajinama bişyler girecegını anladım kendıme güvenim geldii hemn 1 premak 2 parmk 3 parmk derkenn çok güvendimm sürekli egzersız yaptım eşim benden bıkmıştı artık olmck düşüncesıyleee kaçıyodu benden ve ben kendımıı iyice guvendeee hissettım onun yanında egzersıze başaldım az çok bana aa sen korkmuysn artık kasmıyosun ddedi ve ben daha fazla egzersız yapmaya başaldım günlerim hep egzersızleeee geçti ama iyikii yapmışım egzersız yapmasaydım buraya uye olmasaydım belki hala yenemzdımm burdaki arkadşlrnn destegıylee yendmmm çok şükür...

ve dun sabah eşim benı aradıı ben bugun iyim keyfımde yerınde dedı bugun btsın bu iş dedi ve kan gelsn istyrm dedı ama egzersz yapanlardan kan gelmycgnı defalarca anlatdm bunu anlamak isdemedi ısrarla kank gelıcek dyıp durdu akşam oldu ben butun hazırlıklarımı yaptım eşimi aldım karşıma egerr kan gelicek dye tutdurursannki önce dr. ğidelim dedim oda sustu hadı yapalım dedı ve ben eşimin üstunde yuzum ona dönuk bir şekilde bol jelle yavaş yavaş sokarkk yaptım ve bır baktım hepsi içinde çok şaşrdım ter su içnde kanldım agldımmm çok agladım eşim benı anlımdan öptu bundan sonraa hayat bızı beklıyo dedıı pazartesı gunu daha guzelii olsun aşkım dedıı vee vajinismus dün sonn bulduuuuuuuuuuuuuuuuu bumuydu dedım bunun içnmi harcadm gunlerımı dedım ama sonunda olduuuu bttıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…