- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.301
bilmezmiyim ilk zamanlar nasılda korkuyordun ama bak gördünmü hiçbirşey yokmuş değilmi?
Ben hiç korkmuyorum kasmıyorum da eşimle egzersizde yaptık sıkıntımız yok ben inanıyorum ilk denemede başaracağıma gerçi büyük konuşmim ama öle işte
inşaallah bu akşam BEST KADIN olarak geri dönersinnn
Dualarımız senin yanıda...
canım ben paikologa gittiğimde doktor eşiniz anlayışlı olduğundan dolayı vajinismussunuz dedi.yani çok büyük bir etkenmiş anlayışlı olmaları.eğer vajinismustan dolayı ilişki olmasaydı tacaüzler olmazdı dedi.biraz değişik bi bakış açısı ama düşününce hak vermedim değil.eşim ilk gece keşke zorlasaydı diyorum şimdi..benim eşim ben daha iterken olmasın o zaman deyip sarılmıştı..
kadının kendini zorunda hissetmesi gerekiyor olması için galiba, ben de bir psikologdan okumuştum anlayışlı eşlerin hanımlarında daha çok görüldüğünü bu hastalığın ama yine de katılmıyorum. çünkü parmağımı sokmaya çalışırken hissediyorum ordaki kapalılığı, açamadan ilerlemeye çalışınca acı veriyor. ayrıca vajinismusun türleri var, bir tanesi de ilk cinsel deneyimden sonra geliştirilen. ilişikinin zarar görmesi de cabası..
tecavüzün mümkün olduğunu ben de okudum vajinusmus kitaplarında ama yine de zorlanmaması gerektiğini düşünüyorum.
kızlar meraba. 2 hafta kadar önce buraya da yazmıştım. eş denemesi yaptığımda sadece ucu biraz girmesine rağmen biraz kan gelmişti. Dün yine bi deneme yaptık. bu sefer heralde 3-4 cm kadar girdi ama ordan sonra kesinlikle gitmiyor ve felaket bi acı ve basınç meydana geliyor. yönü yanlıştır diyor herkes burada okuduğum kadarıyla ama olmuyo bitürlü, yolu bulamıyoruz hiçbir pozisyonda. bir de beni asıl meraklandıran yine kan geldi, hem bu sefer biraz daha fazla. öğlen baktığımda hatta biraz daha gelmiş olduğunu gördüm. acaba bu normal mi. yani kızlık zarından 2 kez kan gelir mi? cevaplarsanız sevinirim.
YAA RABBİM HEPİMİZE Yrdım etsin vaktimde olmuyo çalışıyorum yorgun argın akşam geliyorum sonra dnemeye üşeniyorum yada korkudan kaçıyorum da diyebiliriz yaa 3 yıl olacak koca 3 yıl yeter diyorum bazen kendime çook kızıyorum yenmeliyim inşallah birbirimize güç destek olup kurtuluuz sende çoğu gitmiş azı kalmış arkDAşım umarım kurtulursun
Ben bu soruyu birkez daha sormuştum ama kimse cvp vermedi yine cvp yok kormayım diye ise eğer yeterince zaten korkuyorum kabusum oldu illet
ben 3 aylık ewliyim eşimle ilk ilşkiye giremedik daha korkuyorum heralde kendimi gevşek bırakamıyorum bi türlü .. daima deniyoruz giriş anında sanki bi duvara denk geliyo gibi oluyo ve acı oluyo kendimi çekiyorum . ne yapmam gerek bana yardımcı olun lütfenn
bu vajısiz kadınlarda yok mu takılmıo mu pns bu noktaya öok mrk ediorm
Arkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.
hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.
pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.
parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....
offfffffff yardım edın banaa
canım parmak egzersizinin nesi iğrençkiiArkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.
hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.
pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.
parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....
offfffffff yardım edın banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?