- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.321
bugun bısıler oldu... artık yeter dedım kendıme.
denemem lazım benımde artık .
nereye kadar ertelıcem ?
.....
parmak yerıne baska bısı olmazmı ? nebılım serce parmak buyuklugunde ne varkı ?
Vajinismus'un Üstünden Gelmek..., Dr. Cem Keçe - netkitap.com
şu kitabı okuyorum ben, psikolog yerine iyi bir alternatif bence. burayı da takip edebilirsin. ve unutmamalısın hiçbir problem kendi başına çözülmüyor, istediğin kadar ertele boşuna.
bugun bısıler oldu... artık yeter dedım kendıme.
denemem lazım benımde artık .
nereye kadar ertelıcem ?
.....
parmak yerıne baska bısı olmazmı ? nebılım serce parmak buyuklugunde ne varkı ?
OLMUYOR ISTE OLMUYOR aynada aldım karsıma bebek yagı da kulandım kulak cöpü dahı gırmıyo serce parmak hıc gırmıyo dokdundugum an ürküyorum kendı elımden yaaa !
olmıcak hıc bı zaman olmıcak
.........
offfffffffff
bıraz umutlanmıstım oda gıttı
umutsuz vakayım ıste
OLMUYOR ISTE OLMUYOR aynada aldım karsıma bebek yagı da kulandım kulak cöpü dahı gırmıyo serce parmak hıc gırmıyo dokdundugum an ürküyorum kendı elımden yaaa !
olmıcak hıc bı zaman olmıcak
.........
offfffffffff
bıraz umutlanmıstım oda gıttı
umutsuz vakayım ıste
Veeeeeeeee sanırım ben de ekim gelini oldummm!!!!!!!
Dün gece eşimle her zamanki gibi mastür..yon yapmayı düşünüyorduk ama ön sevi..meden sonra ben dedim deneyelim mi? o dedi ki boşuna denemeyelim yapamıycaz gene sonra senin moralin bozulucak egzersizlerinde zorlanacaksın dedi. Ben de ama okeyin prezer..tifinin dışı kaygan onla daha kolay olur bir de jel süreriz üstüne dedim hadi yapalım dedim. Sonra dediğim gibi yaptık. Önce ben 2 parmağımı soktum çok rahat aldım sonra da denedik. Ben alttaydım altıma yastık koyduk ve içime girdiğini hissettim. Girdimi girdimi diye soruyorum bir de :) O da prezer..tiften anlayamıyorum pek ama girdi galiba ya dedi. Sonra ben üste geçtim ve oturarak içime soktum gene girdi. Ama bu arada eşimin sürekli sert kalması da gerekiyordu ara vermek zorunda kaldık çünkü sertleşme bitiyordu. Sonra tekrar deniyorduk onun için de çok zor bişey canım benim elinden geleni yaptı. Ne kadar sokabiliyor olsa da içimdeki kaslar p..isi sıkıyordu daha tam olarak rahat rahat alamıyorum içime. P..s içimde rahat olmadığı için gitgelde zorlandık hatta pek gitgel bile yapamadık bile diyebilirim. Ama inşallah o da olacak. Onu içime aldım ya artık hepsi olur. Sonra banyoya gireceğimiz zaman odanın ışığını yaktık (gece lambası açıktı önce) bir baktık ki eşimde bende pembe kan var gene. Sanırım sokarken zorladık biraz. Daha önce mumla yaparken ben zorlamıştım o zaman da böyle bişey vardı. Eşimle yaparken gene oldu. En çok ikisinde zorladım kendimi çünkü. Her zorlamamda da olacaktır diye düşünüyorum. Ama hiç dert değil. Çünkü farketmedim bile gene. Zaten yapa yapa alışa alışa ne kan gelicek ne birşey. Ve ben de zevk almaya başlıyıcam o zaman. Dün gece ben pek zevk alamadım tabi ama bu normal diye düşünüyorum. Bunun sevinci yeter zaten bana şimdilik. O sonraki aşama inşallah :) çok mutluyum gene de :)
tebrkler cnm bnm eşimde ciddi sertleşme sorunu yasıo ben sürekli aprat gibi sert kalsn istiorum ama olmuo normali mi o yoksa stresten mi oluo bazen ii oluo ne zman tam yapacam diorm bu sefer o sorun yasıo içinden çıkılmaz durumdaım
canım biraz açık olacak ama benim eşimdede oluyodu arada eşim enerji içeceği içiyodu etki ediyo.yada enerji içeceklerinin sırf onlar için olanlarıda varmış ama bize gerek kalmamıştı
ilk gece başladı bazen kalbini kırıorum ben çekici deilmiim die filan zor bi durum.atlattınız mı.veya böle olunca morali bozuldu mu sen nasıl bi tutum sergiledn yardımın oldu mu bilgilendirir misin cnm beni
en eski ben kaldim sanirim hala yenemeyen :2:
ya biz çok üzerinde durmadık bi kaç kere oldu enerji içeceği içti geçti.tabi arada yine oluyo çok takmıyorum.bu durumun çekicilikle alakası yok gitme eşinin üstüne
vajinismus gibi buda hastalık yani herzaman öyleyse dra gidin ama arada oluyosa çok sıkıntı yapmayın bence.bizdede oluyo.biz takmıyoruz
iiki eşin sana beni istemiyomusun demiyo:))))
cunku korkudan sürekli erteliyorum,egzersz hic yapmiyorum artik tembellestim. esim de isyanlarda hakli olarak. yarin bu is bitsin dedi. bende tamam dedim artik ama cok korkuyorum. ilk evlendigimiz gunlerde denemistik basi girmisti cok aci cekmistim,yanma olmustu acidan cok. geri cekilmisti esim. o gun bugun dur yanacak diye korkuyorumneden yenemiyosun
dr gittk bi sorun yok stres dediama cnm sıkılıo işte o hazrken ben hazr olmuorm ben hazrken o olmuo kötüyüm sürekli aglıorm kendimi eve kapattm
cunku korkudan sürekli erteliyorum,egzersz hic yapmiyorum artik tembellestim. esim de isyanlarda hakli olarak. yarin bu is bitsin dedi. bende tamam dedim artik ama cok korkuyorum. ilk evlendigimiz gunlerde denemistik basi girmisti cok aci cekmistim,yanma olmustu acidan cok. geri cekilmisti esim. o gun bugun dur yanacak diye korkuyorum
cunku korkudan sürekli erteliyorum,egzersz hic yapmiyorum artik tembellestim. esim de isyanlarda hakli olarak. yarin bu is bitsin dedi. bende tamam dedim artik ama cok korkuyorum. ilk evlendigimiz gunlerde denemistik basi girmisti cok aci cekmistim,yanma olmustu acidan cok. geri cekilmisti esim. o gun bugun dur yanacak diye korkuyorum
ayy ayyy çok zor çokkkkkk oku okuuu herkez aynı sıkıntıda ben aynıyım onlar aynı hepimiz aynıyız bıktım şu illetten yaa rahat bıraksın bizim yakamızı ağlamayınn kızlarrrrr ağlamayınnnnnn kaç bin küsür sayfa var burda üşenmeyinnnn okuyun vakit buldukça gerilerden okuyun yine soru sorun ama okumayı bırakmayın ben okuduğum yerleri bile halen okuyor ve halen araştırma yapıyorum bu başlık altındaki yazılar okadar değerliki sıkılmadan okuyun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN ama şunu bilinki hepimiz yenicez çünkü bizler bu siteyi bulduk nasipliyiz ya olacak bu iş kendinize gelin yüreklenin :124::124::124::124::124::124:BİZDE GELİN OLACAĞIZ AZ KALDI İNŞALLAHHHHH :123: :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?