Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugun bısıler oldu... artık yeter dedım kendıme.

denemem lazım benımde artık .

nereye kadar ertelıcem ?

.....

parmak yerıne baska bısı olmazmı ? nebılım serce parmak buyuklugunde ne varkı ?

olur canım madem parmak istemiyosun o zaman alternatiflerimiz kulak çubuğunu peçeteye sarıp kalınlaştırarak streçleyip prezervatife geçir. kayganlaştırıcıyı sür. öyle yapmaya çalışş.. emin ol çokkk kolay kendini rahat bırakk ve derin nefeslerle içine almaya çalışş

Son düzenleme:
bugun bısıler oldu... artık yeter dedım kendıme.

denemem lazım benımde artık .

nereye kadar ertelıcem ?

.....

parmak yerıne baska bısı olmazmı ? nebılım serce parmak buyuklugunde ne varkı ?

Tatlım kulak çubuğu var ya ucu pamuklu olan onunla dene istersen en azından bişeylerin girebileceğini anlar ve gaza gelirsin :) ben denemedim onu tam bilmiyorum ama yapan arkadaşlar söylerler nasıl kullanman gerektiğini...

OLMUYOR ISTE OLMUYOR aynada aldım karsıma bebek yagı da kulandım kulak cöpü dahı gırmıyo serce parmak hıc gırmıyo dokdundugum an ürküyorum kendı elımden yaaa !

olmıcak hıc bı zaman olmıcak

.........

offfffffffff

bıraz umutlanmıstım oda gıttı

umutsuz vakayım ıste

canımmm

bu dediklerimi aynen uyguluyosunnn ama bugün en çok vajinanı tanımayı öğreneceksin tamammı???

daha öncede paylaştımm arkadaşlar yeni başlayacak olanlar lütfen bu aşamaları yapınn...

canımm ben sana rahat yapabileceğin halde açık yazayımmm...

1-öncelikle yatağına şöyle bi bez ser(şarşaf gibi varda işe yaramayan)
2-ayna al bitane büyük oursa rahat edersin onu yatağının başı varya oraya yasla
3-sende karşısına geç arkanı yastıkla rhatlat yani yaslanabil hatta uzanacaksın biraz..
4-aç bacaklarını tamamen ve ve deriiinnn nedef al verirken ıkın ve aynadan ıkındıkça ordaki deliğin açıkdığını görene dek devam et..
5-deliği gördükten sonra bir tane kulak çubuğunu al prezervatife geçir ama gevşek olmasın bağla yani sabitle.
6-kayganlaştırıcı jel sür bolca ve ıkınıp orası açılınca deliğe yerleştir ama sakın çıkarma bekle,,sonra tekrar nefes al ve tekrar ıkındıkça kulak çubuğunu aşağı doğru ilerlet merak etme cuppp diye kayacak anlamayacaksın bile...

son olarak anlayamadığın takıldığın bişey olursa ister foruma ister özel mesajla sor çekinme...elimizden geldiğince yardımcı oluruz

tatlım bugün sadece incele oraya bakabilmen bile bir aşama ben bakamıyordum bile.Sadece bilinçaltımız bizi yönlendiriyor.Buradaki birçok kişi senin yaşadıgın aşamalardan geçti.Sadece kendine biraz güven .........................

tebrkler cnm bnm eşimde ciddi sertleşme sorunu yasıo ben sürekli aprat gibi sert kalsn istiorum ama olmuo normali mi o yoksa stresten mi oluo bazen ii oluo ne zman tam yapacam diorm bu sefer o sorun yasıo içinden çıkılmaz durumdaım

canım biraz açık olacak ama benim eşimdede oluyodu arada eşim enerji içeceği içiyodu etki ediyo.yada enerji içeceklerinin sırf onlar için olanlarıda varmış ama bize gerek kalmamıştı

birde bu hastalıkra eşlerin böyle sorunları olabiliyomuş

Son düzenleme:
canım biraz açık olacak ama benim eşimdede oluyodu arada eşim enerji içeceği içiyodu etki ediyo.yada enerji içeceklerinin sırf onlar için olanlarıda varmış ama bize gerek kalmamıştı

ilk gece başladı bazen kalbini kırıorum ben çekici deilmiim die filan zor bi durum.atlattınız mı.veya böle olunca morali bozuldu mu sen nasıl bi tutum sergiledn yardımın oldu mu bilgilendirir misin cnm beni

ilk gece başladı bazen kalbini kırıorum ben çekici deilmiim die filan zor bi durum.atlattınız mı.veya böle olunca morali bozuldu mu sen nasıl bi tutum sergiledn yardımın oldu mu bilgilendirir misin cnm beni

ya biz çok üzerinde durmadık bi kaç kere oldu enerji içeceği içti geçti.tabi arada yine oluyo çok takmıyorum.bu durumun çekicilikle alakası yok gitme eşinin üstüne
vajinismus gibi buda hastalık yani herzaman öyleyse dra gidin ama arada oluyosa çok sıkıntı yapmayın bence.bizdede oluyo.biz takmıyoruz
iiki eşin sana beni istemiyomusun demiyo:))))

Son düzenleme:

dr gittk bi sorun yok stres dediama cnm sıkılıo işte o hazrken ben hazr olmuorm ben hazrken o olmuo kötüyüm sürekli aglıorm kendimi eve kapattm

neden yenemiyosun
cunku korkudan sürekli erteliyorum,egzersz hic yapmiyorum artik tembellestim. esim de isyanlarda hakli olarak. yarin bu is bitsin dedi. bende tamam dedim artik ama cok korkuyorum. ilk evlendigimiz gunlerde denemistik basi girmisti cok aci cekmistim,yanma olmustu acidan cok. geri cekilmisti esim. o gun bugun dur yanacak diye korkuyorum

dr gittk bi sorun yok stres dediama cnm sıkılıo işte o hazrken ben hazr olmuorm ben hazrken o olmuo kötüyüm sürekli aglıorm kendimi eve kapattm

canım ağlayıp üzme kendini bunlar çözümü olabilecek şeyler.ya psikolağa gitseniz yani eşin için hep böyleyse.kadınların ilk gece korkuları olduğu gibi erkeklerinde oluyo.afedersiniz ya kalkmazsa die...ve o korkuyla stresten kaklmayabiliyo.normal bunlar.birde sen üzerine gidince daha çok strese giriyodur.anlayışlı ol yanında olmaya çalış.en yakın zamanda çözersiniz inş problemi bunlar çözülebilecek şeyler er yada geç.Rabbim başka dert vermesin inş.

ayy ayyy çok zor çokkkkkk oku okuuu herkez aynı sıkıntıda ben aynıyım onlar aynı hepimiz aynıyız bıktım şu illetten yaa rahat bıraksın bizim yakamızı ağlamayınn kızlarrrrr ağlamayınnnnnn kaç bin küsür sayfa var burda üşenmeyinnnn okuyun vakit buldukça gerilerden okuyun yine soru sorun ama okumayı bırakmayın ben okuduğum yerleri bile halen okuyor ve halen araştırma yapıyorum bu başlık altındaki yazılar okadar değerliki sıkılmadan okuyun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN ama şunu bilinki hepimiz yenicez çünkü bizler bu siteyi bulduk nasipliyiz ya olacak bu iş kendinize gelin yüreklenin :124::124::124::124::124::124:BİZDE GELİN OLACAĞIZ AZ KALDI İNŞALLAHHHHH :123: :119:

bırak azıcık yansın canım ya her ay regl olup dünyanın acısını çekiyoruz onun yanmasından bin kat beterdir emin ol çıakr aklından yanmayı falan bırak biraz acısın varsın hem popoya hem kolumuza aynı anda iğne yemiş gibi olalım sanki çokmu zor dayanmak değillll rahatlat eşini rahatlat KENDİNİİİİİ acıı yokkk diye bas bas bağırıyor burdaki arkadaşlar kasmadıkça olmuyor diyorlar kasma olacak kendimize gelmemiz lazım olmuyo böyle hep yıkık dökükmü yaşıcazzz

canım benim ilk evlendiğimiz gün bende de olmuştu kendimi çok kasmıştım ama olsun da istiyodum eşim yapmaya çalıştı başı girmişti ve bende çok acı yanma olmuştu e normal kendimi çok kasmıştım :44::44::44:

canım bak korkunun bişeye faydası yok.kimse ölmedi bundan dolayı.bak yenenler ne kadar mutlu.sende mutlu olmak istemiyomusun.bende ilk gece yapmıştım ama ozamanki acım anlatılmaz.çünkü çok kastım kendimi.bende onun üzerine bıraksam senin gibi olurdum.biraz sert olacak ama korkuyorum die böylemi olacak ömür boyu.eşin isyan ediyo hadi olduya(Allah göstermesin)eşinden boşandın...sonuç ne hiçbişey...kendin için yap eşin için değil.kimse gelip senin yerine yapmayacak.acı yok gerçekten.bak ben söylüyorum hemde ilk gece çok acıdı diyen biri.birbuçuk yıl kaçtım egzersizden yapamıyorum dedim egzersiz pozisyonunda saatlerce ağladım yapamıyorum die...ama baktım olacak gibi değil.geceleri uyumadım eşim uyurken egzersiz yaptım gündüz egzersiz yaptım.egzersiz yapmadan yenebilirim sandım inan çok zor.egzersiz yaparken o deliği görüyosun genişliği görüyosun.canım korkunun üzerine git.kendine acımayı bırak artıksenin bizden ne eksiğin var...hadi bu akşam egzersize başlıyosun korkuyorum die ertelemek yok uyumak yokbu hastalık zaten erteleme hastalığı.hadi iş başına

ah cecemm yine millete gaz veriyosun.ya senin gibisi zor olur ben senin kadar yapamıyorum bu gaz işini.kim bilir yensen nasıl yardımcı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…