- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.461
Herkese merhaba. Öncelikle deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben dahil bir çok kişiye çok faydalı şeyler anlattınız. çoğunu okudum. yaklaşık iki haftadır takip ediyorum ve daha yeni üye oldum.
önce kendi hikayemi anlayatım...
1,5 yılı geçkin bir süredir evliyim. 10 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. herşey o kadar güzel ki, tek sıkıntı hepimizdeki gibi vaji!! O kadar çok bekledik ki birbirimizi.. ve o kadar çok istiyoruz ki.. ilk gece oldu ama. zor oldu ben çok acıyacak diye çoook kastım kendimi. acıdı evet. kan da geldi. kadın oldum. hatta balayında bi kaç kez daha denedik. bir bilemedn iki kere o da sonuna kadar değil. ama sonra hep acıyacak diye kasıldım. yapamadım.
doktora gittik bir kaç ay önce. dünyanın parasını istedi. herkes nasıl yeniyor, neler yapıyor da oluyor diye araştırdım. ve baktım ki millet çatır çatır hallediyor bu işi, ben neden o kadar para dökeyim ki dedim.
eskiden ben bile dokunamazdım oraya.. eşim yaklaştığında direk kasardım kendimi. penisi değdiğinde hızlı hızlı nefes alıp verirdim ve her denemedin sonunda olmuyo işte deyip ağlardım.
eşimin evde olmadığı bir gün denemelere başladım. önce ayna karşısında inceledim. zaten bir sürü şey okumuştum, direk parmak egzersizlerine başlamaktı niyetim. dedim sonuçta herşey benim, parmakta benim, orası benim.. acırsa da kontrol bende sonuçta. önce serçe parmağımı aldım. baktım ki duvar yok :) işaret parmağı.. sonra iki parmak derken (bu arada bunların hepsini aynı gün yarm saat içinde başardım ve hiç acımadı).
araya adetim vs girdi. sonra tekrar başladım. iki parmak 2 boğumdayım. eşimle de parmak egzersizi yaptık. orta parmağın tamamın alabiliyorum ama iki parmak kendimde bile zor geliyor. bir an önce 3 e geçmek istiyorum. 3 e geçtikten sonra direk penis denesek... sizce erken mi davranmmış oluruz??? acil cevap verirseniz çok sevinirim, zira egzersizleri sadece haftasonu yapabiliyorum
şimdiden çok teşekkürler herkese...
kızlar teşekkür ederim :) sizden sonra cesaret topladım tekrar denedim :) çok rahat yaptım üst üste iki kez :)
iki parmak için daha çok cesarete ihtiyacım olacak ..
çokk tebrikler öncelikle canımmegzersizlere başlama cesaretini gösterdiğin için ben sana kendi deneyimimi söyleyeyim. ben kendi iki parmağımı bi türlü alamıyodum ama eşimin kalın iki parmağını tamamen alıyodum bence sende iki parmağı eşinle yap. ben eş iki parmaktan sonra , muma geçtim , sonra penis denemesi yapmştım
çok sağol yasemincim. aslında sormak istediğim bir şey var mum demişken... bu mum ince mumlardan değil mi? o yazılan cm ler eni değil boyudur inş :S
tmm cnm çok sağol. bu akşamki denemelerimle sonuç : 2 parmak (tamamı)
bir an önce bitse şu çile. Allah hepimize yardım etsin, hepimiz bir an önce gelin olalım :)
kimler ne aşamada, yazabilir misiniz acaba?? sonraki evrelerimi merak ediyorum da :)
kızlar ben geldim nasılsınız
iyiyim canım valla eşim işe gittinapıcam bütün gece diye düşünüyorum:18: sen nasılsın napıyosun
bende iiyim çok şükür.eşimin halasına gitmiştik yeni geldik.ya reglim şuan.bu ay geçmek bilmedi.önceden olsa bitmese die dua ederdimşimdi bitsede tekrar desem diorum bide benimki 10 gün sürüyo alışmak için sıksık olması lazım sonuçta
ilk zamanlar ben bile dokunamazken şimdi geldiğim noktaya hayret ediyorum :)
nedense mum veya aparat bana çok itici geliyor. suni bir şeyi içime almak resmen.. bundan başka çözüm yok mu ki?
hadi bi cesaret mumu yaptık.. bi de mumu nasıl kalınlaştıracağız? her seferinde daha kalın bir mumla mı denemek gerek.. ne çok soru sordum di mi :)
bende öyleyim elimde olsa her gün yaparımdaben dün 3.yü yaptım çok rahattım ya anlatamam yaptıkça daha rahatlıyo insan sende kurtul bi an önce şu hastalıktan
ya bitsin die bekliorum işteyıkandığım gün yapıcam inş hemen
çok daha rahat oluyo sıkma canınıben ilk iki denememi peşpeşe yapmıştım sonra 3 gün ara verdim hatta dün biraz tedrgindim 3 gün geçti acaba yapabilcekmiyim diye hiç zorlanmadan yapıyorum ben alttayken. sadece üstte olduğumda hafif baskı var o da kendimi üstte sıkıyorum ya ondan
bugün 4. egzersizimi yaptım az önce :) kendimi uyarmayı başardığımda daha kolay oluyor. 1 dk sürmedi içeri almam hepsini :) curp diye girmiyor tabi. kasıp gevşeterek alıyorum. yatmadan bi kez daha yapacağım, yarın da inşallah 2 parmak :)
canım sana tavsiyem penis denemesine geçmeden bide aparatla denemeler yapman iyice emin olursunHerkese merhaba. Öncelikle deneyimlerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Ben dahil bir çok kişiye çok faydalı şeyler anlattınız. çoğunu okudum. yaklaşık iki haftadır takip ediyorum ve daha yeni üye oldum.
önce kendi hikayemi anlayatım...
1,5 yılı geçkin bir süredir evliyim. 10 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. herşey o kadar güzel ki, tek sıkıntı hepimizdeki gibi vaji!! O kadar çok bekledik ki birbirimizi.. ve o kadar çok istiyoruz ki.. ilk gece oldu ama. zor oldu ben çok acıyacak diye çoook kastım kendimi. acıdı evet. kan da geldi. kadın oldum. hatta balayında bi kaç kez daha denedik. bir bilemedn iki kere o da sonuna kadar değil. ama sonra hep acıyacak diye kasıldım. yapamadım.
doktora gittik bir kaç ay önce. dünyanın parasını istedi. herkes nasıl yeniyor, neler yapıyor da oluyor diye araştırdım. ve baktım ki millet çatır çatır hallediyor bu işi, ben neden o kadar para dökeyim ki dedim.
eskiden ben bile dokunamazdım oraya.. eşim yaklaştığında direk kasardım kendimi. penisi değdiğinde hızlı hızlı nefes alıp verirdim ve her denemedin sonunda olmuyo işte deyip ağlardım.
eşimin evde olmadığı bir gün denemelere başladım. önce ayna karşısında inceledim. zaten bir sürü şey okumuştum, direk parmak egzersizlerine başlamaktı niyetim. dedim sonuçta herşey benim, parmakta benim, orası benim.. acırsa da kontrol bende sonuçta. önce serçe parmağımı aldım. baktım ki duvar yok :) işaret parmağı.. sonra iki parmak derken (bu arada bunların hepsini aynı gün yarm saat içinde başardım ve hiç acımadı).
araya adetim vs girdi. sonra tekrar başladım. iki parmak 2 boğumdayım. eşimle de parmak egzersizi yaptık. orta parmağın tamamın alabiliyorum ama iki parmak kendimde bile zor geliyor. bir an önce 3 e geçmek istiyorum. 3 e geçtikten sonra direk penis denesek... sizce erken mi davranmmış oluruz??? acil cevap verirseniz çok sevinirim, zira egzersizleri sadece haftasonu yapabiliyorum
şimdiden çok teşekkürler herkese...
canım sana tavsiyem penis denemesine geçmeden bide aparatla denemeler yapman iyice emin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?