Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çokk tebrikler öncelikle canımm egzersizlere başlama cesaretini gösterdiğin için ben sana kendi deneyimimi söyleyeyim. ben kendi iki parmağımı bi türlü alamıyodum ama eşimin kalın iki parmağını tamamen alıyodum bence sende iki parmağı eşinle yap. ben eş iki parmaktan sonra , muma geçtim , sonra penis denemesi yapmştım

kızlar teşekkür ederim :) sizden sonra cesaret topladım tekrar denedim :) çok rahat yaptım üst üste iki kez :)
iki parmak için daha çok cesarete ihtiyacım olacak ..

iki parmak yaparken ilk başta bende zorlanmıştım. nefes egzersizleri tam da burda işe yarıyor sanırım. nefersini verirken sokarsanoluyo ve hiç de acımıyo. başlayınca gerisi geliyor. onu da çok rahat yapacaksın zamanla bak gör :)

çok sağol yasemincim. aslında sormak istediğim bir şey var mum demişken... bu mum ince mumlardan değil mi? o yazılan cm ler eni değil boyudur inş :S

çok sağol yasemincim. aslında sormak istediğim bir şey var mum demişken... bu mum ince mumlardan değil mi? o yazılan cm ler eni değil boyudur inş :S

çok ince de değil kalında beyaz mumlar var ya onlardan bu arada o cmler mumun çevresini ölçtüğünde çıkan ölçüdür. veya aparatının ölçüsüdür canım

tmm cnm çok sağol. bu akşamki denemelerimle sonuç : 2 parmak (tamamı)
bir an önce bitse şu çile. Allah hepimize yardım etsin, hepimiz bir an önce gelin olalım :)
kimler ne aşamada, yazabilir misiniz acaba?? sonraki evrelerimi merak ediyorum da :)

canımm şu an iki parmağını alıyosan 3 e geçiceksin işaret ve yüzük parmağını birleştr orta parmağın onların üstünde olsun bunuda almaya çalış. eğer alamazsan muma geç geçmiş sayfalarda bi liste olucak ayrıca egzersiz yapan arkadaşlarımızın listesi

iyiyim canım valla eşim işe gitti napıcam bütün gece diye düşünüyorum:18: sen nasılsın napıyosun

bende iiyim çok şükür.eşimin halasına gitmiştik yeni geldik.ya reglim şuan.bu ay geçmek bilmedi.önceden olsa bitmese die dua ederdim şimdi bitsede tekrar desem diorum bide benimki 10 gün sürüyo alışmak için sıksık olması lazım sonuçta

ilk zamanlar ben bile dokunamazken şimdi geldiğim noktaya hayret ediyorum :)
nedense mum veya aparat bana çok itici geliyor. suni bir şeyi içime almak resmen.. bundan başka çözüm yok mu ki?
hadi bi cesaret mumu yaptık.. bi de mumu nasıl kalınlaştıracağız? her seferinde daha kalın bir mumla mı denemek gerek.. ne çok soru sordum di mi :)

bende öyleyim elimde olsa her gün yaparımda ben dün 3.yü yaptım çok rahattım ya anlatamam yaptıkça daha rahatlıyo insan sende kurtul bi an önce şu hastalıktan

canım mumu alırsan penis aşamasına gelmen daha kolay oluyo bence. parmak egzersizinin bana göre tek amacı giriş ve yönü bulmak ondan sonra iş sadece genişletmeye kalıyo onun içinde penise benzeyen aparatlar kullanmamız lazım ben mumu peçeteye sararak hazırlamıştım. bazı arkadaşlar 3 mum alıp boy boy hazırlıyolar. ince mum, orta kalınlıkta bi mum, sonrada penis kalınlığında bi mum hazırlayabilirsin. peçeteyle mumu sarıp sıkılaştrmak için streçle sonra prezervatif geçir bol jel sür çok kolay oluyo inan bi aparatla denemek

Son düzenleme:
ya bitsin die bekliorum işteyıkandığım gün yapıcam inş hemen

çok daha rahat oluyo sıkma canını ben ilk iki denememi peşpeşe yapmıştım sonra 3 gün ara verdim hatta dün biraz tedrgindim 3 gün geçti acaba yapabilcekmiyim diye hiç zorlanmadan yapıyorum ben alttayken. sadece üstte olduğumda hafif baskı var o da kendimi üstte sıkıyorum ya ondan

ya bende peşpeşe iki deneme yaptım iki gün ara verdim sonra yine yaptık bi sıkıntı yok çok şükür.tabi ben üstteyim alt şimdi kasıyo beni zamanla oda olur yendimya o yeter

bugün 4. egzersizimi yaptım az önce :) kendimi uyarmayı başardığımda daha kolay oluyor. 1 dk sürmedi içeri almam hepsini :) curp diye girmiyor tabi. kasıp gevşeterek alıyorum. yatmadan bi kez daha yapacağım, yarın da inşallah 2 parmak :)

hadi bakalım canım inş. olacak daha fazlasıda olacak yeterki sabırlı ol istekli ol başarıcaksın sen bunu

canım sana tavsiyem penis denemesine geçmeden bide aparatla denemeler yapman iyice emin olursun

canım sana tavsiyem penis denemesine geçmeden bide aparatla denemeler yapman iyice emin olursun

sağol cnm. eşimi uyutup deneme yaptım ben de. vakit nakittir diyerek :) mumla denedim. ilk deneme 6 cm. o çok kolay oldu. bi büyüğüne geçtim. biraz kastı ama 8 cmlik mumu 7-8 cm kadar sokmayı başardım. yrn yine 8 den başlamayı düşünüyoru. çok rahat değildim çünkü.

onu da yaparsam neye geçmem gerek sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…