- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.521
Canım bebeyağı mantar yapabilir. Ben de ilk egzersizlerime bebe yağı ile başladım, mantar oldum. Ayrıca bebe yağı yakıyor, ben bebe yağı ile yaparken hissettiğim yanmayı kayganlaştırıcı jel ile yaptığımda hissetmedim
tamam o zaman canım ilk işim kayganlaştırıcı ve egzersizler için prezervatif almak.peki hangi marka alayım bunları?ben okey'in sıcak temas'ını almıştım başlangıçta ilk gece için ama o da yaktı, zaten adı o yüzden sıcak temasmış :S arkadaşım durex'i önermişti?
slm dostlar ben mayıs ayında bu siteyi buldum bir kaç hafta takip ettim ve egzersizleri öğrendim uygulamaya başladım ismini hatırlayamadığım ve o dönem bana yardım eden tüm arkadaşlara çok ve çok teşekkür ederim ama iş mumları içine almaya gelince başaramadım ve şevkim kırıldı bıraktım egzersizleri siteyi takip etmeyide tabiki daha sonra iki hafta önce tekrar başladım 11 cm kadar içime bir haftada aldım daha sonra eş denemesine geçtik ve ve başardım aldım içime artık bende YENDİM şükürler olsun sizlere çok ama çok teşekkürler 2.5 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyordum çok mutluyum
slm dostlar ben mayıs ayında bu siteyi buldum bir kaç hafta takip ettim ve egzersizleri öğrendim uygulamaya başladım ismini hatırlayamadığım ve o dönem bana yardım eden tüm arkadaşlara çok ve çok teşekkür ederim ama iş mumları içine almaya gelince başaramadım ve şevkim kırıldı bıraktım egzersizleri siteyi takip etmeyide tabiki daha sonra iki hafta önce tekrar başladım 11 cm kadar içime bir haftada aldım daha sonra eş denemesine geçtik ve ve başardım aldım içime artık bende YENDİM şükürler olsun sizlere çok ama çok teşekkürler 2.5 yıldır bu sıkıntıyla uğraşıyordum çok mutluyum
okeyin veya durexin su bazlı kayganlaştırıcısını al canım. bi de sade bi prezervatif
hayatım boyunca her konuda doktora gitmeyi ertelemişimdir.biraz da o yüzden bu siteye üye oldum, bakıyorum birbirinize çok güzel destek oluyorsunuz, yeri geliyor çıkışıyorsunuz.öğretmenim ben, ara tatile kadar çok yoğun olacak ama eğer ara tatile kadar da bu işi bitiremezsem o zaman doktor düşünüyorum.inşallah halledebilirim.peki yanmayla ilgili ben bir şey okumadım ya da gözden kaçırdım. hiç mi yanmadan dolayı şikayeti olan yok burada?
canım o yanma herkezde oluyor ama bir müddet sonra geçiyor egzersiz yapa yapa ortadan kalkıyor kimileride erken pns denemesine geçip başarıyor oda zamanla kayboluyor yani bu normal ama sen hiç doktora gitmemişsin bence gitmelisin vajinismusun dersen bişiy sokmuyorlar merak etme öyle bi bakıyorlar tmm bence korkmamalısın en azından bir sorun varsa ona göre hareket edersin yoksada parmak egzersiziyle bizler gibi devam edersin ve kurtulursun inş.bu arada hiçmi ilişkiye giremedin ilk zamanlar yoksa ilk günden beri böylemiydi sorun..
düğünün 2. günü zarım yırtıldı çok az kan geldi ama çok azını alabildim ve canım yandı.ilk zamanlar daha kötüydüm, bacaklarım çok kasılıyordu, şimdi daha iyi ama yine çok titremem oluyor.benimki dönem dönem daha iyiye gitti, bazen de geriledim, çünkü evlilikte de birtakım sorunlar yaşanıyor.bir de ben ailemin eşiyle (daha doğrusu birçok akrabasıyla) çok yakın oturduğum için ayriyeten de problemler yaşadım, yani uzunca bir zaman hiç denemediğimiz günler de oldu.ama şimdilik bu sorunlardan uzağım(birkaç gündür:)) artık bu vajiyi ciddi ciddi çözmeye karar verdim ve böyle oturup düşünmekle olmuyor.insan kendi şansını, fırsatlarını kendisi yaratıyor.evliliğim birinci yılına girmeden de bu işi bitirmek istiyorum.inş.hepimizin gönlüne göre olur.
anladım canım Allah yardımcın olsun gerçekten ailevi sorunları çekmek çok zor eşlerimizi geçtik araya birde ailesi girdimi tamamdır yeniceksin inş. umudunu kaybetme hem öğretmenmişsin yarım gün işini halleder gelip evde egzersizlerini yaparsın canım tabi evde eşinin ailesiyle kalmıyorsan öyleyse zor gerçekten neyse Allah yardımcın olsun ilk öncelikle kendine güven sonra biyerden başla ve sonunu getir başaracaksın
evde eşimin ailesiyle kalmıyorum ama aynı apartmanda oturuyoruz ailesi ve diğer akrabalarıyla :S yani aynı evde yaşamaktan pek bir farkı yok.zaten bu olaylar beni çok kastı, gerdi ve bu sorunun ortaya çıkmasında çok etkili oldu diye düşünüyorum...burada herkes birbirinin evine çok rahat girip çıkıyor, ben de öyle olacağım sandılar.sonuçta ben onların aşırı sosyalliğini kabullenemedim, onlar da benim asosyal oluşumu kabullenemedi.birkaç ay snra taşınmayı düşünüyoruz zaten maddi durum düzelince.yani aslında benimki vaji mi bilmiyorum, ama sürecin bu kadar uzamasında eşimi cezalandırmamın da payı var, çünkü burada kimseye bir şey diyemiyorum eşime patlıyorum.allahtan o sabırlı ve anlayışlı yoksa işler hepten sarpa sarardı.işte böyle durumum :)
yazmayı unutmuşum daha bir haftalık bile olmadan sürekli evime girip çıkmaya başladılar, beni onlar asosyal yaptı yani :)) işte insan anlatırken bile yoruluyor, ne sorunlar, ne problemler vardı yoksa...
evde eşimin ailesiyle kalmıyorum ama aynı apartmanda oturuyoruz ailesi ve diğer akrabalarıyla :S yani aynı evde yaşamaktan pek bir farkı yok.zaten bu olaylar beni çok kastı, gerdi ve bu sorunun ortaya çıkmasında çok etkili oldu diye düşünüyorum...burada herkes birbirinin evine çok rahat girip çıkıyor, ben de öyle olacağım sandılar.sonuçta ben onların aşırı sosyalliğini kabullenemedim, onlar da benim asosyal oluşumu kabullenemedi.birkaç ay snra taşınmayı düşünüyoruz zaten maddi durum düzelince.yani aslında benimki vaji mi bilmiyorum, ama sürecin bu kadar uzamasında eşimi cezalandırmamın da payı var, çünkü burada kimseye bir şey diyemiyorum eşime patlıyorum.allahtan o sabırlı ve anlayışlı yoksa işler hepten sarpa sarardı.işte böyle durumum :)
yazmayı unutmuşum daha bir haftalık bile olmadan sürekli evime girip çıkmaya başladılar, beni onlar asosyal yaptı yani :)) işte insan anlatırken bile yoruluyor, ne sorunlar, ne problemler vardı yoksa...
slm herkeseeee
hşg canım bende eşim gelene kadar az egzersiz yapıyım diyordum ama ay hiç canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?