- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.561
nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık
selam kızlar naber?
yaseminim nasıl gidiyo :)
iyiyim canımmmmhemde çok. herşey yolunda sen napıyosun . çalışmaya başladın tabi pek takılamıyosun buralarda
Öyle oldu canım ya takılamıyorum artık. Napayım börek yapıyorum :d gelin börek yiyelim kızlar
canım ben yeneli bi hafta oluyo. nerdeyse bütün pozisyonları denedik. hangisinde daha rahatım anlamak için. ben alttayken çok rahatım hatta kendimi hiç kasmıyorumaltta dene birazda eşin sana doğru sarılsın iyice bak çok rahat olduğunu görceksin hatta istersen bi kaç pozisyon daha deneyebilirsin tam anlamıyla yendiysen
iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...
cnm ben yeneli 2 ay oldu ama bende üstte rahat alıyorumm ama bu şekilde bebiş olmaz bebek istiyoruz ama ben hala alttakin pozisyonda olmuyoo
ayyy eline sağlıkk canımmımmmm olsada yesek
nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık
estağfirullah canım sadece hani daha rahat yapman için kolay olsun die:)))bebiş için maçlara devam:)) göğüsşerim şiş adetimede var daha bir hafta 10 felan ama acaba diyorum işte umut ediyorumm onlara bakıyorum....dua edin banada noolurrrr
tabii benim dualarımda sizinleee inşallah artık güzel haberleri alıcaz:)))
Daha yeni yeni başladım börek yapmaya falan yufka da hazır nasıl olsa
Bebiş düşünüyomusun kız hemen
Geçebiliyorum tatlım artık başka pozisyonlara
canım dr a gittim alttan ultrasonla baktı çok şükür temiz dedi...eğer bu ay tutmazsa adetin 3. günü gidip kan testi yaptırıcam hormonlara bakıolar...kesinlikle git doktora ve bunları yaptır önce..sana şuan baktığım sitenin linkini veriyorumm http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...lelik-isteyen-herkesin-paylasim-alani-24.html belki faydalanırsınnn....Rabbim aratmadan hepimize nasip etsin inşaallahhecrinx ne yapıyosun cnm nerelere takılıyosun bebek için özel yaptıgın bişi varmı? bizede tüyo ver bu arada yendikten sonra doktora gittinmi hiç bebek için yada başka bişi için?
Kızlarrrr eşimin bana yaklaştığı yok bende biraz kendine bırakim nasıl olsa yaklaşır dedim çok üstüne gidiyordum artık deneyelim diye ama ben yaklaşmasam onun yaklaşacağı yok kalakaldım olece hiçbi ilerlemem yok;(((( tek taraflı olmazı onunda bişeler yapması lazım ama yok yaklaşmıyor
Kızlarrrr eşimin bana yaklaştığı yok bende biraz kendine bırakim nasıl olsa yaklaşır dedim çok üstüne gidiyordum artık deneyelim diye ama ben yaklaşmasam onun yaklaşacağı yok kalakaldım olece hiçbi ilerlemem yok;(((( tek taraflı olmazı onunda bişeler yapması lazım ama yok yaklaşmıyor
yok be kuzum ya daha çok erkenhem ben yaza doğru çalışmayı düşünüyorum, bi hayatımız rayına otursunda öyle inşallahh ama annem yap hemen ben bakarım diyoo çocuk yapmama en karşı olan insandı annem düşün
selamlar nasılsınızz bacılarrrrrrrrr? işler nasılll varmı yenen hamile kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?