Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yap yap gelince hemen yaparsınızben apartı bekletip sonra çıkarır çıkarmaz yapmıştım çok rahat oluyo

üff heyecan bastı düğünümmüş gibi hisettim amannn neyse ben az uğraşıyım bakıyım canım eşim 9 da gelicek baya ilerlerim sanırım o zamana kadar inşallah öpüyorum dua etttt

yap yap gelince hemen yaparsınızben apartı bekletip sonra çıkarır çıkarmaz yapmıştım çok rahat oluyo

bak akşama misafirim var ama ben pc yi mutfağa aldım öle hazırlık yapıyorum.senden haber bekliorum çünkü.ilk halayını ben çekmek istiorum.hatta şimdiden çekeyim olcak inş sonuçta

üff heyecan bastı düğünümmüş gibi hisettim amannn neyse ben az uğraşıyım bakıyım canım eşim 9 da gelicek baya ilerlerim sanırım o zamana kadar inşallah öpüyorum dua etttt

cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum

bak akşama misafirim var ama ben pc yi mutfağa aldım öle hazırlık yapıyorum.senden haber bekliorum çünkü.ilk halayını ben çekmek istiorum.hatta şimdiden çekeyim olcak inş sonuçta

ayy canım benimmmm kız geceyi bulur bizim iş sen işine bak amann heyecanlanmak istemiyorum ozaman olmuyo neyse derin nefes ve egzersiz aparat denicem içimde bekletebilirsem gelir yazarım yine

cecemmm bol şans tatlım inş kurtulursun bende deniyeceğim ama bir türlü denk gelmedi geç saatlerde geldik inşallah bu gece bende denemek istiyorum

hadi beraber yenelim inşallah ozaman canımmm Allah ım neyse ben az egzersiz yapıyım aparatı içime alabilirsem bekletip gelir yazarım öpüyorum

as canım iyiyz sen nasılsın hayrola sesin soluğun çıkmadı nerelerdesin ne yaptın anlatttt:26:

canım deneyemedik bir türlü eşim yorgundu 2 gündür de dışarılardayız geç geldik bir türlü deneyemedik , bugün için konuştuk bakalım inşallah olur , ikimizde evdeyiz bugün yorgunluk bahanemiz de yok deneriz inşallah artık çok sıkıldım bende kurtulmak istiyorum egzersizde yapmadım vala 3 gündür saldım tamamen yane

tebrik ederim canımmm halaylar sana gelsinnn yeni gördüm

canım deneme öncesi mutlaka egzersiz yap çok faydasını görörsünnn 3 günde yapmamışsınyaa zaten:)))bugün çalışma günü tembellik yok

canımm hoşgeldin nasılsın ???
ya ne bilim sanki yapmadan da yenebilirim gibi geliyor bana :26::26:

iyiyin canımm çok şükür bende bebişle alakalı konulara takılıyorum arada:)))ben sana yap derimmm hemde şiddetle tavsiye ederimm ben dahil çoğumuz bunu yaptık ve rahatta ettik...çünkü vajinanın elastikiyeti artıyor ve daha rahat giriş sağlanıyor...hemde son olarak yönünüde iyice idrak etmiş olursun....eşinle değil sadece kendinde yapabilirsinn ama mutlaka yap derim...

nasıl gidiyor bebiş işleri bakim :26::26::26:
Hmmm tmm o zaman yapim ben egzersiz öncesinde sizler uzmansınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…