- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.601
merhaba arkadaslar bnde vajinismustum 3 sene basedemedik bu sene haziran ayında yendik önce allahın izni sonrada benim inancım eşiminde sakin uyumlu olması .şimdide 2 aylık hamileyimm allahım inş bu hastalığı olan herkese yardım eder.inanın ve yapın önce insanın kendine güvenip inanması gerekiyor.korktuğumuz gibi değilmiş bunu anladım. iyi akşamlar.
çok sevindim cnm. inş bizler de hamileliği en kısa zamanda tadarız ve bebek sahibi oluruz. egzersizlerle miyendin peki cnm? bi de vajiden sonra bebek pozisyonuna geçerken sıkıntın oldu mu? alışmak zaman alıyorlar deniyor da...
senin adına çok sevindim ama inan. :)
merhba arkadaşlar. bende 6 aylık eliyim ve malesef bu sorun bendede var. yenenler bana yardım edebilir mi parmak egzersizlerinin nasıl yapıldığı e kaç gün sürdüğü ile ilgili
ben dün eşimle egzersiz yapmaya calıstım baslangıç olarak 3cm aparat almayı basardım bugün yine aynı şekilde çalışma yapacaktık fakat vaji. m baya bi tahriş olmuş neden acaba bilgisi olan lütfen yazsın normalmi bu yanma
ben dün eşimle egzersiz yapmaya calıstım baslangıç olarak 3cm aparat almayı basardım bugün yine aynı şekilde çalışma yapacaktık fakat vaji. m baya bi tahriş olmuş neden acaba bilgisi olan lütfen yazsın normalmi bu yanma
çok bi bilgim yok ama acaba kullandığın kayganlaştırıcıyla ilgili olabilir ne kullanıyosun
canım önce tırnaklarını kes ellerini iice yıka.sonra kayganlaştırıcı jel sür ve serçe parmağı yap.yapacağın zaman nefes egzersizi yap.kegel yap ve ıkın bu çok önemli.bi bakıyosun girmiş.
tabi öncesinde dr a gittinmi hiç fiziksel bi sıkıntı varmı die
çok teşekkür ederim. evet doktora gittim. fiziksel bi sorun yokmuş. bendeki tamamen korku işte
okeyin subazlı kayganlaştırıcısı
Merhaba facar senle ben uzun süredir buradayız ismin çok tanıdık geliyor, inşallah yenicez özelden de yazışabiliriz ultrason jeli kullanıyorsan zararı yok yanma falan da olmuyor bebe yağı bazen yanma yapıyor onu kullanıyorsan yanmış olabilir ben de çok korkuyordum ama artık korkmuyorum biraz yavaş gidiyorum sadece, şu an 8,5 cm deyim 9u denemeye uğraşıyorum işte...
canım önce tırnaklarını kes ellerini iice yıka.sonra kayganlaştırıcı jel sür ve serçe parmağı yap.yapacağın zaman nefes egzersizi yap.kegel yap ve ıkın bu çok önemli.bi bakıyosun girmiş.
tabi öncesinde dr a gittinmi hiç fiziksel bi sıkıntı varmı die
çok teşekkür ederim. evet doktora gittim. fiziksel bi sorun yokmuş. bendeki tamamen korku işte
tamam ozaman korkuyu bırakıyoruz bi kenara hemen egzersize başlıyoruz okeeey...herkes korktuğu için yapamıyo zaten ama sen burda okuduklarında hiç acıdı falan diyeni duydunmu yok.e ozaman neymiş acımıyo bak gerçekten.erteleme hemen başla.ne zaman bitireceğin sana bağlı.ben 14 günde halletmiştim ama 4 günde halledende var.tek yapman gereken istemek ve başlamak.hadi başla hemen...yarın değil şimdi
Merhaba facar senle ben uzun süredir buradayız ismin çok tanıdık geliyor, inşallah yenicez özelden de yazışabiliriz ultrason jeli kullanıyorsan zararı yok yanma falan da olmuyor bebe yağı bazen yanma yapıyor onu kullanıyorsan yanmış olabilir ben de çok korkuyordum ama artık korkmuyorum biraz yavaş gidiyorum sadece, şu an 8,5 cm deyim 9u denemeye uğraşıyorum işte...
3 kere daha yaptım aynı egzersizi.. elimi içinde oynattım bir sürü, bayağı geniş bir yer orası gerçekten. ama ah şu beynim yok mu beynimmmm
canım sen yenmişmiydin yoksa penis denemesine mi geçiceksin:44:
sen hangi aşamadasın canım
Ben daha penise geçmeye çalışıyorum iki parmağımı alabiliyorum;(( ama eşim hiççç yardımcı olmuyoo
Kızlar kızlar kızlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?