- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.661
inş canım bu akşam sende göreceksin daha kolay olduğunu ama önce kendini rahatlat yoksa kasılırsın.
birinciyi atlattık ikincide atlatrsak gerısı çok kolayy gelirrr cnm ya eşimn yuznden dedm ona bu kadr erelemylm dye ama dnlemedı hep yorgn geldi
ay eşin ne iimiş yorgunum die yapmamış.benim eşim yorgunluktan ölse yaparatlatırsın kaygılanma olurmu
Bir yıl 2 aylık lık evliyim.. bu evlilik süresince sadece 1 kez birlikte olduk(ya da olduğunu sandık)o da ne olduğunu anlamadım. acayip korktum ve kasıldım.. çok acıdı..( hemen toparlandımm.. eşimde korktu.. bana karşı sürekli anlayışlı.. ilk kez gecen ay psikiyatriste gittim. ancak doktorun kendisine faydası da yok.. abuk sabuk tavsiyelerde bulundu.. çok çaresizim .. bir kaç defa yine girişimde bulunduk ama felakat acıdı.. sanki bir kilo isotu oraya sürmüş gibi acıyorduuu.. ne yapabilirim.. tavsiyeniz nedir?? lütfen bana yardımcı olun.. kegel i denedim o da bir şeye yaramıyor.. faydası yok.. (((
senn ıkncısınde nasıl oldu anltrmns bıraz cnm ya :/
ben ikinciyi ertesi akşam yapmıştım.ilk başta acaba ilki gibi apartla çalışıp sonramı yapsam dedim sonra vazgeçtim.bende olacakmı die düşünüyodum.birde gitgel yapmamıştım.sonra ben uyarılmayı falan beklemedimve aklımdaki ya olacakmı düşüncelerini bi kenara bırakıp başladım ve hemen oldu.ilkinden daha kolaydı.gitgel bile yaptık.diyorumya kaygılanman normal ama yersiz. ilkini yapan ikinciyide çok rahat yapar.şimdi aklındaki düşünceleri bi kenara bırak ve herşeyin güzel olacağını düşün.hatta yaz ben öle yaptım.bi kağıda durmadan herşey güzel olacak yazıp sesli okudum beni çok rahatlattı.belki sanada ii gelir
ya böylee konuşunca ben çok rahatlıyotum cnm ya sagol iyiki varsın
yardımcı olabildiysem memnun olurum.dediğim gibi rahat ol hemencecik olacak
jelimde bitti eşimde dyo ben alamam dyo benıde göndrmyoo ayy sorunluu ya
ay niye izin vermiyoki.e kendi getirsin ozaman yani başka nasıl olacakki.:44:
akşam bi şeklde ikna etmeye çalışcammm yterki ikinciside olsunnn
inş ikna olur.dediğim gibi şimdi nekadar olumsuzluk varsa aklına gelir.onun için hepsini bi köşeye bırak okeeeeeeysen ilkini yapmışsın ikinci çerez kalır
ohhh çok rahtladım valla konuştukca çok sagol canm yaparım ne olcak dımı :) :) :) ::) :)
tabi canıııııııııııııııııııııııııımyani sen apartı yada parmak egzersizini yaptın ilk pns denemesinide başarıyla yaptın yani herşey bitti.geldik en kolaya yani ikinci denemede kaygılanıyorum diosun olacak şeymi yani
ayy tabı şekrımm allah yardımcımzz olsunn ssaglıklaa bebeğmzde olur en kısa zmanda
inş inş ya çok istiyorum ama tabi hemen zor galiba benim.çünkü ben bi süre üst pozisyonda devam etmeyi düşünüyorum
hayırlısı olsun canım üzme kendini vardır bi hayır.halay çekmek için açmıştım pc yi ama artık bi dahaki seferebelkide kendini şartlandırmamalısın.yani hazırlanıp yapacağını düşününce belki daha çok gerilmişsindir.olacağına bırak yani be eşime bile o akşam yapacağımda deneyelim demiştim.eşim yine egzersiz yaptığımı sanıyodu.ve bi beklentisi yoktu daha rahat oluyo.birde ya bilmiyorum sadece benmi öle yaptım ama öyle ön sevişme falan yapmadım.duş falan almadım.apartı yerleştirdim eşim kitap okuyodu gel yapalım dedim geldi yaptım beni duş almak ön sevişme hazırlık eşimin bilmesi falan bunlar çok heycanlandırıyo ve sanki hafif korku oluyodu.birde öle dene hemen olacak die bişey yok bidahaki sefere olur inş
kis konusunda bi bilgi yok benimde ama psikolojik olabiir çünkü egzersizde sorun yok diosun.birde ben deliği aynaya bakarak bulmuştum.
haklısın canım eşime ta kaç gün önceden söylemiştim o bile hazırlamıştı kendini olcak diye ilk defa buakdar emindi kıyamam sanırım hazırlanmaktan kaynaklanıyor geçenki denemede öyle oolmuştu bidahakine takmıcam hazırlanmıcam akışına bırakayım senin yaptığın gibi egzersiz falan yaparken anlık olabilir ozaman gelin olma tarihimde sürpriz olacak eşim yorgun argın olmasa hergün yaparız onunla egzersizde işte bu iş durumu kötü ya kıyamıyorum ona böyle haftada 1 denemelere kalıyoruz
bende öyle duşunuyorum üst pozisyonda bebek olma olasılıgı düşkmju
olsun canımmm sıkma canınıgerçi bugün müjde bekliyoduk ama geç olsun güç olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?