Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım kegel tek başına işe yaramaz yani egzersiz yapmalısın parmak yada apartla.öyle çok daha kolay olur

senn ıkncısınde nasıl oldu anltrmns bıraz cnm ya :/

ben ikinciyi ertesi akşam yapmıştım.ilk başta acaba ilki gibi apartla çalışıp sonramı yapsam dedim sonra vazgeçtim.bende olacakmı die düşünüyodum.birde gitgel yapmamıştım.sonra ben uyarılmayı falan beklemedimve aklımdaki ya olacakmı düşüncelerini bi kenara bırakıp başladım ve hemen oldu.ilkinden daha kolaydı.gitgel bile yaptık.diyorumya kaygılanman normal ama yersiz.ilkini yapan ikinciyide çok rahat yapar.şimdi aklındaki düşünceleri bi kenara bırak ve herşeyin güzel olacağını düşün.hatta yaz ben öle yaptım.bi kağıda durmadan herşey güzel olacak yazıp sesli okudum beni çok rahatlattı.belki sanada ii gelir

ya böylee konuşunca ben çok rahatlıyotum cnm ya sagol iyiki varsın

ohhh çok rahtladım valla konuştukca çok sagol canm yaparım ne olcak dımı :) :) :) ::) :)

tabi canıııııııııııııııııııııııııımyani sen apartı yada parmak egzersizini yaptın ilk pns denemesinide başarıyla yaptın yani herşey bitti.geldik en kolaya yani ikinci denemede kaygılanıyorum diosun olacak şeymi yani

ayy tabı şekrımm allah yardımcımzz olsunn ssaglıklaa bebeğmzde olur en kısa zmanda

haklısın canım eşime ta kaç gün önceden söylemiştim o bile hazırlamıştı kendini olcak diye ilk defa buakdar emindi kıyamam sanırım hazırlanmaktan kaynaklanıyor geçenki denemede öyle oolmuştu bidahakine takmıcam hazırlanmıcam akışına bırakayım senin yaptığın gibi egzersiz falan yaparken anlık olabilir ozaman gelin olma tarihimde sürpriz olacak eşim yorgun argın olmasa hergün yaparız onunla egzersizde işte bu iş durumu kötü ya kıyamıyorum ona böyle haftada 1 denemelere kalıyoruz

olsun canımmm sıkma canını gerçi bugün müjde bekliyoduk ama geç olsun güç olmasın

olsun canımmm sıkma canını gerçi bugün müjde bekliyoduk ama geç olsun güç olmasın

üst pozisyon çok kolay canım ya okadar çok pozisyon denedikki altta istemsiz itekliyorum eşimi kasıyorum olmadı ama üstte hiç kasmadım tek sorun deliği göremememdi hatta baya itekliyorum kendimi ıkınıyorum yok farklı yere baskı yapıyordum büyük ihtimal yoksa kesin olurdu o deliği üstteyken nasıl görücem ya:26: hissedemiyorum bile eşime diyorum deliği göremiyorum oda nasıl görcen hiseetmen lazım diyo gül gül öldüm zaten hep güldüm hayırolsun gülmekten bişiy yapamadım en çok ama deliği hisetsem kesin olcaktı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…