- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #136.701
yok canım dönmessin merak etme. ben 3 gün ara vermiştim de dönmedim başa
e deneye deneye bulucaz doğru yoluaynayı şöle yaptım:ben eşime dönüktüm aynayı eşime verdim o tuttu ben ayarladım sende öle yapabilirsin
tmm canım çok sağol bende onu düşünüyordum aynayı nereye koyarım diye hızır gibi yetiştinvay be karamsarım yenmişte yol gösterirmiş nerde o eski karamsarrrrr
kızlarr ikıncı denemeyı yapıcam ya eşim çok ara verdı ınşll sorunsuz olur
kızlarr ikıncı denemeyı yapıcam ya eşim çok ara verdı ınşll sorunsuz olur
canım merak etme ve artık şu kafandan olurmu olmazmıları at.....eğer birleşme olduktan sonra her yapılmadığında orası küçülse kim tekrar tekrar acı çekmek ister gün geliyor ayrı kalıo insanlar 15 gün 1 ayy onlarınki kapanmadıda seninkimi kapanacak....orası ancak sen sımsıkı sıkarsan kendini ozaman kapanır oda sen isteyerek sıktığın için...artık ben vajinismus değilim yaparım hertürlü dicaksinn...unut artık vajinismusu neden olmadığını biliyosunn 1-sıktığın için kendini acı olcak zannedip. 2- yönünü bulmadığında...senin böyle bi sorunun yok çünkü yönünüde sıkmadığında hiç acı olmadığını da iyi biliyosunn....ne kadar serbest bırakır ve doğru yolda ilerlersen okadar bişey hissetmeyeceksin....sal kendiniii akışına bırakk zehir etme kendinee evliliğin eğlenceli kısmını yahuuu
tamam canım benımm bugun yapıcaz sanırsam .2.dnemeyı tabı eşim çok yrgn gelmezse cnm sagol söyledklern için
çok yoruldum kızlar herşeyi mantığım alıyo bu bi hastalık çözümüde egzersiz yapmak ama hep bahanelerle erteliyorum ve sonundada ağlayıp hem kendimi hemde eşimi üzüyorum çok yapmak istiyorum bende başarmak bende kadın olmak istiyorum az önce yine karar aldım tekrar başlıcam diye umarım kararlı olurum vazgeçmem umarım bende gelin olurum kocamı çok seviyorum
canım baktınn yorgunum diyo ozaman yorgunluğunu sen unutturcaksınn....oda senin marifetin olacak herzaman eşleri beklememek gerek bazen onları kadınlar harekete geçirirr ozaman da ne yorgunluk kalır nede başka bişeyyy
canım baktınn yorgunum diyo ozaman yorgunluğunu sen unutturcaksınn....oda senin marifetin olacak herzaman eşleri beklememek gerek bazen onları kadınlar harekete geçirirr ozaman da ne yorgunluk kalır nede başka bişeyyy
çok yoruldum kızlar herşeyi mantığım alıyo bu bi hastalık çözümüde egzersiz yapmak ama hep bahanelerle erteliyorum ve sonundada ağlayıp hem kendimi hemde eşimi üzüyorum çok yapmak istiyorum bende başarmak bende kadın olmak istiyorum az önce yine karar aldım tekrar başlıcam diye umarım kararlı olurum vazgeçmem umarım bende gelin olurum kocamı çok seviyorum
mucukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çok çok öptum senı desteklrınle hep yanımda oldun
hepımız buraya bunları yazdık canım benım sende kendını topla ve egzersızeee başla hmen.!
sorununu biliyosun çoookk güzelll,,,çözümünü de bulmuşsunnn e oda süpeeerrrr:)))) ozaman tatlımmm niye harekete geçmiyosunn altı üstü bi kaç hafta yada bi kaç gün kendini bi programa alıp düzenli egzersizini yapacaksınnn sonrasını bi düşünseneee mutluuuuuuuu üzerinden yükün gitmişş huzurluu bi evliliğe full devammmm:))))böyle ertelersen gönlerin aylarına yazık olur ben 1 senemi çöpe atmışım 5 egzersiz günüylee yendimmm bakk keşke daha önce bilseydim egzersizi....sen hazır herşeyi anlamışken niye günlerini harab ediyosunnn niye kendinden bu mutluluğu esirgeyip uzaklaştırıyosunn...başla egzersizlere her geçen gün biraz daha yaklaş biraz daha biraz dahaa...hadi bakalım her ne olursa olsunn hergünn en az yarım saatt egzersiz yapmaya sözünü ver...ve hergün ilerlemelerini hep beraber takip edelimmm istediğin kadar soru sor bilmediğin takıldığın herşeyi sor çekinme herkes yardıma hazır,,kim varsa cevaplar merak etme...CESURR OLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL ÇÜNKÜ SEN DE MUTLU OLMAYI HERKES KADAR HAKEDİYOSUNN!!!!
çok teşekkür ederim yazdığın cevapları okurken bile ağlamak geliyo içimden haklısın belkide bir kaç günde halledip çok mutlu olcam aslında daha önce egzersize başladığımda 2 günde çok sık çalışmıştım 2 günde 2 parmak ilk boğum almıştım sonrası kaldı işte şimdi başa döncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?