Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hergün denemeler yapmak ii olmaz zaten yani düşünsene hergün dün akşamki gibi hüsran yaşıyosun...ben çok yaşadım ordan ii biliyorum yapmaya karar verdiğin zaman eşine söleme o anda çağır çünkü akşam yaklaştıkça heycan artıyo ve vazgeçebiliyosun ama eşine söylediğin için kendini yapmak zorunda hissediyosun.tabi ozamanda kasılıyosun...canım sen yaparsın bu işi sadece biraz aksilikler olmuş okadar

alemsin yaaa aslında deliğe doğru başını yerleştrsen gerisi çok rahat kayıyo sen oturdukça üstte sen eşine sırtın dönük oturursan bu pozisyonun faydasınıda görürsün deliği bulamıyosan parmağınla yerini belirle sonra oraya dediğim gbi yerletr penisi , sonra tutmana kontrol etmene bile gerek kalmadan kayıyo zaten

evet canım haklısın öyle denicem bu sefer yok zaten hani kendimi kötü hisetmiyorum aslında hiçbirzamanda hissetmedim rahatım ama işte deliği görsem sen aynamı koydun öylemi gördün canım o mantıklı bak hiç aklıma gelmemişti

canımm bence alttada bi deneyin altta olmak üsttekinden daha rahatmış. hatta eşin çok rahat gtgel yapabilir. tabi sana iyice sarılması lazım. bak bi dene görceksin

ya bende altta istiyorum ama düşüncesi bile geriyo beni:18:ya ben eşime parmak egzersizi yaptıramadım onun için acaba bilmediği için baskı yaparmı acıtırmı gibi saçma şeyler düşünüyorumbende senin kadar cesaretli olup her pozisyonda deneyebilsem keşke.

hiç alakası yok kuzucum eşinin kollarına bırak kendini acının zaten a sı olmadığını öğrendik, biliyoruz artık gerisi senin cesaretine kalmış ben gözümün kanıyla yapim dedim üç beş pozisyonu eşimede güvenim arttı bu sayede

Aynen canım o başını alsam zaten kayıp gidicek düşüncesi kafamda net o yüzden üstteyken hiççç korkmuyorum ben ilk evlendiğim gün alttayken yapıp zaten o takılma olayını yaşadığım için sanırım halen etkisinden kurtulamamışımki altta yine kasıldım biliyorum takılmıcak acımıcak ama yeneceğim pozisyon üst olsun alışınca alta geçerim diyorum.. sanırım tek sorun deliği görememk onuda karamsarın dediği gibi ayna koyayım olur inş. bidahaki denememde...

Bu arada karamsarrr şekerimmmm senin bu üstteyken bacakların altına ince yastık koyma fikri süpermiş yaaa öyle rahatmışki valla herkese tavsiye ediyorum benim için imkansızdı ama dün denediğimde inanılmaz mutlu oldum onu halletim deliği görme işinide hallettikmi tamamdır bu iş

yasemncgm sen altda denednmı hıç

vet bu düşünce bendede var eşlere güvenmiyoruz üstteyken vajina dümdüz şekil alıyor yani takılcak yer kalmıyor eşlerimiz bilinçli bilinçsiz hiç farketmez pns girdimi kayıyo zaten ama alttayken popoya doğru yapılması gerektiği için ve o işi eşlerimiz yaptığı için bi tedirginlik olmuyor diyemem eşime binkere demişimdir altta denerken bak girerse popoya doğru gidiceksin diye adam bıktı söylememden dün sakın aynı şeyi tekrarlama diye baştan tembihledi işte güven olmayınca bu redirginlik oluyor inş. üstte yeneyimde sonra altada geçeriz..:)

evet zaten benim problemim eşime bu konuda çok güvenmeme galiba

onuda halledersin inş artık başka sıkıntıda kalmazhalay çekeriz
ya bide yeni geldi aklıma belki daha önceden hallederdimde ben evlendiğimizden beri dizlerimin altına ikişer yastık koyuyodum tabi olmuyodu:))

Son düzenleme:
onuda halledersin inş artık başka sıkıntıda kalmazhalay çekeriz
ya bide yeni geldi aklıma belki daha önceden hallederdimde ben evlendiğimizden beri dizlerimin altına ikişer yastık koyuyodum tabi olmuyodu:))

iyi valla süper akıl etmişsin canım ben çok memnun kaldım değişik bişiyler buldukça sen bize aktar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…