Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben doktora gittim o kadar para verdim klinikte parmağı çok rahat aldım eşimin hemşirenin doktorun kendimin ama evde kendim denemeye başlıyım dedim yapamadım ve inanılmaz bozuldu psikolojim ağlamaktan harap oldum penisi almaya çalışıyorum parmak itici geldiği için ama onunda ucunu alamıyorum anlıyacağın benim işim çok zorr 6 ay olmak üzereyim çok mu geç kaldım acaba diye düşünmeye başladım

canım ne demek geç mi kaldım siz o kadar şanslısınız ki daha bu sabah kocama dedim çoğu arkadaş çok şanslı daha .... aylık evliler ya da hemen hemen hepsi 1-2 yıllık evliler diye. canım ben 6. yılımda yendim. ben bu zamana kadar hep penis denedim ne var olcak dedim olmadıııı. yapamıcakk bişey yok tatlım. parmakla yapacaksan parmakla aparatla yapacaksan aparatla yap ama şunu yapma; yaptığın olayı gözünde büyütmemeye çalış, normal bişeymiş gibi düşün. kendini kastığın sıkıntı ettiğin için olmuyor. bi serbest bıraksan kendini olacak. inan bana gözyaşlarına değmez

canım tebrik ederim okurken gözlerim doldu çok duygulu yazmışsın Allah başka dert vermesin bir halayda ben çekeyim

çok güzel olmuşşş çok :)

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi

günaydın kızlar... birazdan başlıyorum egzersize.. hep birlikte başlayalım inşallah.. bizim de halaylarımız çekilsin..
bu erteleme hastalığını yenelim.. inşallah..

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi

merhaba .. mantar yada idrar yollarında bir problem var mı???ondan dolayı yanma olabilir.. doktora git istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…