Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kas gevşeticisini dün gece itibariyle bıraktım zaten onu içmeden de yapabiliyormuşum emla ile problemim yok onun sayesinde yendim evet ilk sürüşte cok yanıyor ama geciyor ve hiç bir şey hissetmiyorsunuz ilişki sırasında o olmasaydı hayatta cesaret edemezdim...onuda yavaş yavaş bırakacam hafta sonuna kadar kullanıp bırakmayı düşünüyorum çok şükür hiç bir şikayetimde olmadı şimdiye kadar buda cesaret veriyor:)))) başardığmız ilk günden beri eşim içime boşalıyor bir umut işte artık cocuk istiyorummmmm:))))))

ooo bak ne güzel herşey normale dönüyor,inşallah hayırlısyla hamile de kalırsın,bundan sonrası hep güzel olur inşallah

canım aynı şeyi ben de hissetmiştim :) aparatı biraz aldıktan sonra Allah ım gitmiyor sanki orda kapanıyomuş yol bitiyomuş gibi gelmişti ama öyle degilmiş o durum kendimi farketmeden kastığımdan oluyomuş. sabırla dene olmadı mı bi dene olmadı mı çıkar nefes al kendini sakinleştir, kaslarını gevşek bırak veeeee yapıcam ben bunu diye kendine komut ver inat inat inat bende oldu sende olcak. bak aynı şeyi hisseden biri olarak söylüyorum öyle bişey yok canım bak olduğunda sen de şaşırcaksın

ooo bak ne güzel herşey normale dönüyor,inşallah hayırlısyla hamile de kalırsın,bundan sonrası hep güzel olur inşallah

inşallah aşılmayacak sorun değilmiş gözümüzde büyütmüşüz o kadar cumartsei günü bu sorunu yendiğimde ilişki sırasında ağladım bumu yani dedim birbucuk senedir kabusum olan yazıklar olsun bana diye :)))))) sadece kendimizi hazırlamak gerekiyor fiziksel ve düşünsel olarak....

Gunaydin canlarim yardimci olabilecegim bisey varsa sorabilirsiniz telefondan girdim ve gun boyunca burdayim yardimci olmak isterim

ya ben doktora gittim o kadar para verdim klinikte parmağı çok rahat aldım eşimin hemşirenin doktorun kendimin ama evde kendim denemeye başlıyım dedim yapamadım ve inanılmaz bozuldu psikolojim ağlamaktan harap oldum penisi almaya çalışıyorum parmak itici geldiği için ama onunda ucunu alamıyorum anlıyacağın benim işim çok zorr 6 ay olmak üzereyim çok mu geç kaldım acaba diye düşünmeye başladım

canım ne demek geç mi kaldım siz o kadar şanslısınız ki daha bu sabah kocama dedim çoğu arkadaş çok şanslı daha .... aylık evliler ya da hemen hemen hepsi 1-2 yıllık evliler diye. canım ben 6. yılımda yendim. ben bu zamana kadar hep penis denedim ne var olcak dedim olmadıııı. yapamıcakk bişey yok tatlım. parmakla yapacaksan parmakla aparatla yapacaksan aparatla yap ama şunu yapma; yaptığın olayı gözünde büyütmemeye çalış, normal bişeymiş gibi düşün. kendini kastığın sıkıntı ettiğin için olmuyor. bi serbest bıraksan kendini olacak. inan bana gözyaşlarına değmez

canım tebrik ederim okurken gözlerim doldu çok duygulu yazmışsın Allah başka dert vermesin bir halayda ben çekeyim

çok güzel olmuşşş çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…