- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.061
merhaba canım.kas gevşetici yerine mümkünse ılık bir duş almanı öneririm ya da bitki çayları da olabilir tabii kas gevşeticinin de etkisi var ama kimysal kullanmamak daha iyi.emlasız ilişki demişsin,ben bir kere egzersiz için kullanmak istedim ama çok yandım bence emla kullanmasan daha az bir yanma hissi oluyor.ilk önce bir dene kullanmadan rahatsız oluyorsan anestolü pomadı dene,sonra azaltarak kullanmayı bırak.bir de hamile kalmayı engeller mi diye sen sormuştun sanırım;bu tip ilaçlar ve kayganlaştırıcı jeller spermlerin hareketini kısıtlıyor ve hamile kalma riskin azalıyor diye biliyorum,hamilelik düşünüyorsan bunları kullanmamanda fayda var canım.kan olayına gelince büyük bir çoğunluğumuzdan kan gelmedi,egzersizlerle orası yavaş yavaş esnediği için korkulu rüyam kan bende de gelmemişti.
kas gevşeticisini dün gece itibariyle bıraktım zaten onu içmeden de yapabiliyormuşum emla ile problemim yok onun sayesinde yendim evet ilk sürüşte cok yanıyor ama geciyor ve hiç bir şey hissetmiyorsunuz ilişki sırasında o olmasaydı hayatta cesaret edemezdim...onuda yavaş yavaş bırakacam hafta sonuna kadar kullanıp bırakmayı düşünüyorum çok şükür hiç bir şikayetimde olmadı şimdiye kadar buda cesaret veriyor:)))) başardığmız ilk günden beri eşim içime boşalıyor bir umut işte artık cocuk istiyorummmmm:))))))
ben bugün başladım egzersizlere tekrardan önceden 2 parmak ilk boğuma kadar almıştım ama şimdi orta parmağı alabildim acımıyo ama parmağım zor ilerliyo içerde jel kullanıyorum ama burda anlatılan gibi parmağım kaymıyo içimde bide çok dar sanki 2 parmak girmez gibi napcam ben kızlar
ooo bak ne güzel herşey normale dönüyor,inşallah hayırlısyla hamile de kalırsın,bundan sonrası hep güzel olur inşallah
Günaydın canımbu topiğin en başında kegel egzersizi var öncelikle onu oku çünkü egzersiz aşamalarında ve eş denemelerinde sana çok faydası olacak.daha sonra aynanın karşısına geç ve o bölgeyi incele,meğer kendi vücudumuzu hiç tanımıyormuşuz göreceksin.sonra ıkın ve deliğin tam yerini gör.bu dediklerimi rahtaça yapabildiysen yani vajine dokunabiliyorsan ondan sonra aparat veya parmakla yapılan egzersizlere başla.ihtiyacın olan şey prezervatif ve su bazlı jel(okey,durex vb.),jel almaya çekinirsen medikallerden litresi yaklaşık 5 lira civarında olan ultrason jelini de alabilirsin.parmakla çalışacaksan önce serçe parmakla başlıyorsun,eğer bu itici geldiyse evde kendin kalınlaştıraavileceğin aparatlar yapabilirsin.örneğin;kulak pamuğu,beyaz bakkal mumu,rimel,gözkalemi vb. yazdıklarım biraz çok oldu seni korkutmasın.aklına takılan en ufak ayrıntıyı bile sormaktan çekinme lütfen.
ya ben doktora gittim o kadar para verdim klinikte parmağı çok rahat aldım eşimin hemşirenin doktorun kendimin ama evde kendim denemeye başlıyım dedim yapamadım ve inanılmaz bozuldu psikolojim ağlamaktan harap oldum penisi almaya çalışıyorum parmak itici geldiği için ama onunda ucunu alamıyorum anlıyacağın benim işim çok zorr6 ay olmak üzereyim çok mu geç kaldım acaba diye düşünmeye başladım
Allah burdaki herkesten binlerce kez razı olsun.. keşke çok daha önce bulsaydım burayı,halbuki günlerce google a vajinusmus yazıp aratmıştım ama nedense hep doktorları araştırıyodum, kendi kendime yeneceğim aklımın ucundan bile geçmemişti.. sonra burayı okumaya başladım herkes gibi önce üye olmadan sessizce okuyup teselli buluyodum, bırak buraya yazmak; hislerimi,yaşadıklarımı yüksek sesle kendime bile itiraf edemez durumdaydım o güne kadar.. o gün bu s,teye üye oldum ve artık evde, işte, otobüste, minibüste, sıra beklerken her yerde okumaya başladım bulduğum her fırsatta elimde tuttuğum telefonun ekranını biri görecek tedirginliği ile.. okudum okudum okudum.. yenenle sevinçten ağladım; yılmış, yorulmuşla kederden ağladım..
öncesine ,hikayenin başına gelince 1,5 yıllık bir evlilik.. 5 yıllık flört sonrasında hasretle kavuşulmuş bir evlilik.. ayrıntılara girmeden hislerimi anlatmak istiyorum aslında çünkü inanın 1,5 yılda o kadar çok sustum, acılarımı, hayal kırıklıklarımı o kadar çok yuttum ki.. bu dert beni hasta edicek diye korktum hep.. öyle ağladım öyle ağladım anlatamam, ağlayarak yalvardım Allaha.. en sonunda bi psikolog buldum 4-5 seans tan önce bitmez dedi ve parayı peşin istedi, tek başıma gitmiştim dönüşte takside koyverdim kendimi yine.. doktorun bahsettiği de parmak egzersizleriydi bunu öğrenmek için niye para vermeliyim diye düşündüm, burda herkes kendi yapıyodu bütün teknikler anlatılıyodu ben de yapabiliridm... iş çıkışı bahsedilen malzemeleri aldım doktor eldiveni, beyaz mum (süpermarkette o mumu alırken aklımdan geçenleri hala unutamıyorum, "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında.. ama öyle yorgun, mutsuz ve öyle ağır sebepleri taşıyor ki sırtında bi kambur gibi... "mum alan bir kız" dışarıdan bakıldığında... oysa içerisinde ne onulmaz yaralar taşıyor..) ve emla krem (cebimdeki son 50 tl yle) herşey tamamdı, hazırladım aparatı ama yapabilmek ne mümkün...
ne parmağımı ne aparatı sokabiliyordum. böyle böyle 1 ay falan geçti. bu arada buraya da yazmaya başlamıştım, birbirinden değerli arkadaşlarım yardımcı oldular hep özellik de ECRİNXS hakkını ödeyemem.. sıkılmadan bumalmadan anlattı özelden mesaj attı ben cevap yazamadığım halde... hatta bana ilk mesaj attığı gün işten gelip evde bi anda ağlama krizine girmiştim bağıra bağıra hem de nasıl yalnız hissediyorum, nasıl başbaşayım bu çözemediğim sırrımla, bi dost eline nasıl ihtiyacım var o anda anlatamam, o vaziyette bi umut açtım bu sayfayı mesajınız var diyo... ilk kez hiç tanımadığım bi insanın hakkı geçti bana, okudukça sevinçten umuttan hıçkırdım bu sefer.. tanıdımadığım o el tam omzumdaydı dayan, yapabilrisin diyodu.. şu an bile duygulanıyorum tekrar ve takrar Allah razı olsun ecrinxs..
neyse sonra bi umut bir daha bir daha denedim sonunda dün, aparatı o takılıp kaldığı yerden öteye itmeyi başardım.. üstelik emlasız, sıcak duş almaksızın.. sonra heyecanla peçete streç sarıp kalınlaştırdım kendime güvenim gelmişti oluyodu, kalınlaştıkça daha azı giriyodu belki ama bu bile mucizeydi.. beklettim bi süre bu arada bolca jel sürmüştüm.. ve bu akşam yine aparatları denedikten sonra hep sizin anlattığınız pozisyonda sırtım eşime dönük oturur vaziyette (ki bana en imkansız gelen pozisyondu bu) yavaş yavaş aldım.. sonra diğer pozisyonlarda da ama hep yavaş hep tedirgindim tabi,..
sözün kısası üye olmadan sessizce okuyan, Üye olup aşama aşama ilerleyen, yorulan umudunu kaybeden bütün arkadaşlarım inanın bana BİZLERE YARDIMCI OLAN ARKADAŞLAR NE DEDİYSE BİREBİR OLUYOR, BİZ APARAT , PARMAK GİRMİYO Bİ YERE TAKILIYO DERKEN POPOYA İTTİR NEFES AL RAHAT OL DİYENLER NE DEDİYSE ÇIKIYO.. EGZERSİZ ŞART!! AMAN PES ETMEYİN..
şimdi tıpkı bazı yenen arkadaşlar gbi ben de endişeliyim acaba gerçekten oldu mu bi daha olacak mı diye.. aklıma takılan, beni endişelendiren iki şey var birincisi kan gelmemesi, ikincisi de tam olarak birşey hissedememem ama onları bu başlıkta yazmak istemiyorum, bu başlık bütün yenemeyen arkadaşlarım için , kendimi ne kadar ifade edebildim bilmiyorum ama umarım sıkmamışımdır..
Allah hepinizin yardımcısı olsun....Tez zamanda kurtulmayı nasip etsin....
canım dogum günüm olsun bugün dediğin için böyle yazdım. Allah bir daha yaşatmasın canım. ne zorluklar ne buhranlar çektiğini çok iyi biliyoruz çünkü bizlerde seninle aynı yollardan geçtik ve ne mutlu bize ki bu siteyi bulduk ve burdaki yüreği kocaman insanları tanıdık... şimdi sıra bizde... bizde yeni gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışarak onlara olan borcumuzu minnetimizi en azından bu şekilde ödemeye çalışcaz. adına çoook mutlu oldum canım yüzün hepimizin yüzü hep gülsün inşaallah. eee gelenegimizi de yerine getirelim değil mi ama
canım tebriklerkaç satimden sonra başardın peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?