- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #137.101
sen güzel bi örneksin canımmm benimmmseni seviyoruzzzz. herkes senin gbi azimli olsa keşkeeee
yokmerhaba .. mantar yada idrar yollarında bir problem var mı???ondan dolayı yanma olabilir.. doktora git istersen..
ya ben doktora gittim o kadar para verdim klinikte parmağı çok rahat aldım eşimin hemşirenin doktorun kendimin ama evde kendim denemeye başlıyım dedim yapamadım ve inanılmaz bozuldu psikolojim ağlamaktan harap oldum penisi almaya çalışıyorum parmak itici geldiği için ama onunda ucunu alamıyorum anlıyacağın benim işim çok zorr6 ay olmak üzereyim çok mu geç kaldım acaba diye düşünmeye başladım
elmas nolmalde biraz girdiğinde yanma hissediyosun sonrasında bişey hissetmiyosun kullandığın jelden kaynaklanıyo olabilir bebe yağı falan mı kullanıyosun bi çok arkadaşta mantar yapmış doktora bi git istersen yoksa allah korusun egzersizlerden soğucaksın
hiç birşey için geç değil henüz yeni evlisin.biz forumda neler gördük,vajinasına dokunamayanlar görünce krize girenler vardı,onlar bile yendiğine göre senin işin daha kolay.forumu takip etmeye çalış ki sana moral olsun,aklına takılanları sormaktan çekinme ve kendini hazır hissetmeden egzersize başlama,yapamadığın zaman moralin bozulmasın.hem bak klinikte çok güzel bir adım atmışsın zor olan kısmı geçmişsin haydi egzersize başla zaman kaybetmeden
ya burası ne kadar güzel bi yer dünden beri hayata bakış açım değişti teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız
kizlar hepimize gecmis olsun dün deprem oldu...istanbulda da hissedildi (konusmussunuz zaten) allah bidaha yasatmasin dicem ama ben cok korktum ilk kez depremi yasadim evde yalnizdim uzun süre eve girmeye korktumbütün gece deprem olacak mi diye tetikdeydim resmen günüm tedirginlikle gecti,neyse...bugun yarin regl olucam ama biz bugun deneme yapmak istiyoruz artik bilmemkacinci defadir :)) bisey olur mu regl öncesi,sanci falan?
tamam canımşimdi o aparatı kalınlaştırarak devam et.muma bi peçete sar streçle ve cerrahi eldiven veya prez geçir.bu olduktan sonra yine aynı işlem peçete sar...ve böyle 10cm olana kadar devam et.10cm olunca pns deneyebilirsin.birde her kalınlaştırdığında ilk seferde biraz zorlanırsın ama bu seni üzmesin normal bişey ikincide daha rahat oluyo
vayy karamsara bak kendisi gelin olmuş da destek birimine terfi etmiş :))) hadi geçmiş olsun çok sevindim. yeni bşlayanlar karamsarın eski yazışmalarını okusunlar ne kadar umutsuzken başarmış görsünler :))
kaçak gelin döndün mü sen Almanyadan?bu deneme kaçıncı baskı bilmiyorum ama hadi artık kuzum seni bekliyoruz bu defa kır şu vajinin bacağını,kafasını gözünü
kızlar ben geldim çalıştım da geldim
saat 12 de başladım önce 1 saat boyunca parmak egzersizi yaptım.. küçük parmaktan başladım en son orta parmak ve sonra iki parmak veeee 3 parmak..D
saat 13.30 dan beri de aparatla uğraşıyorum önce 8cm sonra 9 cm yi denedim...oldu çok şükür..(hatta 9 cmlikle birlikte evin içinde gezindim bile
artık 10 cm ye geçeyim mi ne dersiniz?????
Gunaydin canlarim yardimci olabilecegim bisey varsa sorabilirsiniz telefondan girdim ve gun boyunca burdayim yardimci olmak isterim
ana sen hamişmisinnnncanım tebrikler ya Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah ya söyledinde benmi kaçırdım hoş bütün sayfalarıda okurum ama hamilelik takviminden gördüm ay bıcırık bebiş geliyo desene sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah canım
Günaydın canımbu topiğin en başında kegel egzersizi var öncelikle onu oku çünkü egzersiz aşamalarında ve eş denemelerinde sana çok faydası olacak.daha sonra aynanın karşısına geç ve o bölgeyi incele,meğer kendi vücudumuzu hiç tanımıyormuşuz göreceksin.sonra ıkın ve deliğin tam yerini gör.bu dediklerimi rahtaça yapabildiysen yani vajine dokunabiliyorsan ondan sonra aparat veya parmakla yapılan egzersizlere başla.ihtiyacın olan şey prezervatif ve su bazlı jel(okey,durex vb.),jel almaya çekinirsen medikallerden litresi yaklaşık 5 lira civarında olan ultrason jelini de alabilirsin.parmakla çalışacaksan önce serçe parmakla başlıyorsun,eğer bu itici geldiyse evde kendin kalınlaştıraavileceğin aparatlar yapabilirsin.örneğin;kulak pamuğu,beyaz bakkal mumu,rimel,gözkalemi vb. yazdıklarım biraz çok oldu seni korkutmasın.aklına takılan en ufak ayrıntıyı bile sormaktan çekinme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?