Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi

günaydın kızlar... birazdan başlıyorum egzersize.. hep birlikte başlayalım inşallah.. bizim de halaylarımız çekilsin..
bu erteleme hastalığını yenelim.. inşallah..

Ama benim yanma gun boyu devam ediyor .icte deil ilk 1. Bogumda ust kisim cok aciyo yaptikca alisir dedim yaptikca kotuye gidiyo birakmak zorunda kaliyorum 1 parmak ve es parmagi derken 2gun yandi

merhaba .. mantar yada idrar yollarında bir problem var mı???ondan dolayı yanma olabilir.. doktora git istersen..

desteğin için çook teşekkür ederim :) yenicem bende iyi habrlerimi bildircem sana :))

elmas nolmalde biraz girdiğinde yanma hissediyosun sonrasında bişey hissetmiyosun kullandığın jelden kaynaklanıyo olabilir bebe yağı falan mı kullanıyosun bi çok arkadaşta mantar yapmış doktora bi git istersen yoksa allah korusun egzersizlerden soğucaksın

kalınlıkları 3 veya 4cm dir canım yani benim 3parmağımı üçgen şeklinde birleştirdiğimdeki kalınlıkla aynı cmlerle ilgili sorunum var böle tarif ediim dedim

tamam canımşimdi o aparatı kalınlaştırarak devam et.muma bi peçete sar streçle ve cerrahi eldiven veya prez geçir.bu olduktan sonra yine aynı işlem peçete sar...ve böyle 10cm olana kadar devam et.10cm olunca pns deneyebilirsin.birde her kalınlaştırdığında ilk seferde biraz zorlanırsın ama bu seni üzmesin normal bişey ikincide daha rahat oluyo

aslında doktora gidiyorum o artık deneyebilceğimi söledi ama ben hazır hissetmiyorum kendimi sölediğin gibi yaparsam daha rahat olcaıma inanıyorum çok teşekkür ederim canım :)

kızlar bu topiğe grdiğimizde hepimizin aklında bu sorular vardı emin olun hatta aramızda hep şakalaşırız topiğin en karamsarı karamsarr bile yendiysee herkes yener bu derdin egzersizden başka çaresi yok. üşenmeyin, tereddüt etmeyin. kesin çözüm egzersizdr. ben yenelide çok olmadı 10 gün falan oldu.. ben de burdakiler sayesinde yendim.. ihitiyacınız olan herşeyi burda bulabilirsiniz. tabi en önemlisi destek verenler de çoktur burdaa bi gün sizinde halayınızı çekicez. gerçek bunlar hayal değilllll

ay güldürdün benitabi doğruda söylüyosun.ben yapana kadar inanmıyodum yapabileceğimezaten nickimi ondan değiştirmiyorum yani karamsarrr bile yenmiş bizde yeneriz desinler diekızlar yapabilirsiniz gerçekten çok kolay ve acı yoksiz istemezmisiniz rahat bi uyku eşinizin yanında başı dik durmayı...kızlar yapamıyorum yok üşenmek yok hemen başlayın .bakın topiğin en karamsarı bile yendi

sen güzel bi örneksin canımmm benimmm seni seviyoruzzzz. herkes senin gbi azimli olsa keşkeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…