Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canim.ne guzel bunlari duymak darisi hepimizin basina

ya kızlar ben yendim ama yönü unutmuşum araya regl girincebiri bana başını aldıktan sonra tam olarak ne yapmam gerektiğini özel msj atabilirmi.:26:

süpersinnnn canım uzaktan takip edenler bile bu illeti yenebiliyormuş demek yenemeyen bizlere ders olsun
e ozamannnnn sende herkez gibi halayı hakediyorsunnnnn Allah ım başka dert vermesin tebriklerrr şekerimmmm

gokcecim orayi okuyodum vajiyi yenmisler ve bebek isteyenleri merak ettimde okuyodum.seni gorunce ankara falan bende ankaradayim bu arada bi heyecan yaptim.ins yenerimde bende oraya trans olurum canim benim.
gayet gayretli gördüm seniiii harikkaaa bak oraya transfer edebilmek için seni kesin bugun yarın yahut bu hafta bu ay bitmeli bu iş....

bu arada demek aynı yerdenizzz birde komşu çıkarmışızzzzzz....

hattaaa buluşma bile ayarlayabilirz angaradakilerleee

halaylarrrrr gangamlar sana gelsinnnnnnnn

21::

allah seniiiiiiiiiiii....... unutulurmu kız yönderken cnm p.... popo yönününe dogru itkliyon onumu diyon yoksaa pozisyonmu diyon

ya popya doğru itiyorum ama hani yarısı girdikten sonra eşime doğrumu eğilecektim yoksa dikmi inecektim unuttum işte yani yine yaparım ama uğraşırım biraz ve yarık olduya tırstım.sölemesi ayıp canım çok çok tatlı abartmıyorum:26:

ya tabi bunu yazmam bu akşam denemeyeceğim anlamına gelmiyo yine denicem ama işte yarıkolunca uğraşmayayım direk olsun dedim.yani oynarken sağa sola giriyo ama yarık yüzünden işteyaaa kızmayın bana

hem kızarımm hem severimmmm karışma sennnn
canım yarık halen acıyorsa deneme bugün iyice geçsin ama hisetmiyorsan bişiy dene gitsin sen bu işi zaten başarmıl birisin ya eşine doğru eğiliceksin ucunu aldıktan sonra bırak akışına ben yapmadığım halde hatırlıyorum delü sen yaptığın halde unutuyonnnn

selam kızlar iyi akşamlar nasılsınız
iyi akşamlar bacımmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn nerelerdesin nasılsınnn sanırım baya çok egzersiz yaptınnnn bugunnnn hadi bakalımmm :)

ya tabi bunu yazmam bu akşam i denemeyeceğim anlamına gelmiyo yine denicem ama işte yarıkolunca uğraşmayayım direk olsun dedim.yani oynarken sağa sola giriyo ama yarık yüzünden işteyaaa kızmayın bana
karamsarrr bacımmmmmmmm ittikten sonraa yüzün eşine dönükse eğer durumun oysa eşine doğru eğilmen gerekkkkk resimleri koyayımmmı yeniden bilemedimmmmmmm baya hızlı ilerliyor sayfalarrrr nerden baksan 60 sayfa önde kalmıştır resimlerrrr

ya tabi bunu yazmam bu akşam denemeyeceğim anlamına gelmiyo yine denicem ama işte yarıkolunca uğraşmayayım direk olsun dedim.yani oynarken sağa sola giriyo ama yarık yüzünden işteyaaa kızmayın bana

kz ne diyim ben sana guldum aksam aksam :))) bu arada yarik ne oluyo onu anlamadim :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…