- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.141
yarı yatar gibi arkama yastık alıyorum.karşıma ayna koyuyorum.inan kendi organımı ilk kez böyle detaylı gördüm.sonra yavaşça ittim.yönü bulunca kolay oldu.hatta gel git yapabiliyorum.darısı sana canım...
ehh ne olsunnn idare ederrr bacımmm szileri sormalıııı işler nasıllllmerhaba kızlar ben geldim.. nasılsınız bugün??
gökçe nasılsın moraller düzeldi mi biraz??
,
selam kızlar nasılsınız bugün ???
nasılsınız kızlarr
idare eder best sen nasılsınnn?selam kızlar nasılsınız bugün ???
merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee,
evet canım ondan sordumben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..
hşg canımmm iyişükür bizler iyiyiz sen nasılsın senin nasıl gidiyor bakalım ilişki devamı
selam kızlar nasılsınız bugün ???
,
evet canım ondan sordumben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..
nasılsınız kızlarr
idare eder best sen nasılsınnn?
merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee
tavsiye ederim
bende iyim çok şükür canım
eşim işe gitti bende hemen forma girdim
ilişki çok şükür iyi kasılma falan olmuyo
aklıma geldikçe kegel yapıyorum
çoook faydasını görüyorum
eşim bile dio kasılmıyosun artık
ultrason jeli kullanıyorum canım aparatın ucunu tam ayarlayamadım sanırım sert bi tarafı çıkıntılı oldu ki çıkıntı dediğimde çokk ufak görünmeyen bişiydi ama zorlarken orası battı:26: hisettim zatende kaile almadım al başıma bu geldi iyi oldu bana dediğin kremler i duymuştum aslında bi dr a gitsem fena olmaz yakın zamanda gideyim bakalım ne dicek bi kontroldan daha geçmek lazım sağol canım tahriş gerçekten çok berbat bişiymiş ilkez başıma geldi
ultrason jeli kullanıyorum canım aparatın ucunu tam ayarlayamadım sanırım sert bi tarafı çıkıntılı oldu ki çıkıntı dediğimde çokk ufak görünmeyen bişiydi ama zorlarken orası battı:26: hisettim zatende kaile almadım al başıma bu geldi iyi oldu bana dediğin kremler i duymuştum aslında bi dr a gitsem fena olmaz yakın zamanda gideyim bakalım ne dicek bi kontroldan daha geçmek lazım sağol canım tahriş gerçekten çok berbat bişiymiş ilkez başıma geldi
o tahriş bana da olmuştu canım deneme yapayım yeneyim derken acayip tahriş olmuştu inanır mısın oturup kalkamıyodumo dereceydi bi kaç gün sonra geçti
bu sürede mola veredebilirsin parmak ve kegel egzersizlerne yönele debilirsinnn çok ara verme sakın.... sonra bepanten zaten eczeneden para karşılığı alınyor ama hametanı dr yazabilirama sen jinekologa gideceksennn daha başkaaaa harikaaaaa bir kademe denirrrr.... aparatlarna dikkat et mum kullan eğer mum isede bıçakla uç kısmını iyce ayarla hatta bantla pamukla kapat sar kağıthavlunu streçini ve prez... :) kızım sana diyorum gelinim sen anla gesabı olsun cecemmm sen bunları zaten yapıyorsundurrrr bukadar kademe kat ettiğne göree diğer sessiz seyircelere diyorum...
hadi bacılarrr bende kaçtımmm iyi akşamlar şimdilik görüşürüzz belki ilerleyen saatlerde hoşçakalın bacılarrrr
aynen o durumdayım canım oturup kalkamıyomyani dedim pns işi olsa eminim böyle olmicaktı çektiğim şu acılara bak diye kendime kızıyorum aparatı alıp fırlatmıştım pns senden daha iyidir diye
ayy canım yaapenis denemesi ne zaman yapcaksın ??
ahh ahh cektıklerımız varya ben hep derdim su cektıgım acıları yapsam cekmem diye
kegel yap canım sureklı cok faydası oluyo
a.s canım hoşgeldin iyi diyelim iyi olsun kapalı bir hava var ben oturuyorum sen nasılsın nasıl gidiyor ilişki devamı :)))
kegel yapıyorum herzaman canım şimdi deneme uzak bi şu tahriş geçsin sonra devam ay dün denicektik yine ne güzel nasip değilmiş kısa sürede atlatırım inş. dediğin gibi bukadar acı çekiyoruz okadar eminimki pns hepsinden binkat iyi acıtıyorsada o acıtsın ya başka acı çekmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?