- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.141
minacığım tebrikler mum aparatını rahat yapıyosan iyi gidiyosun darısı benim başıma ,hangi pozisyonda aparatı çalışıon
????????????????????????????????
bu sözüne bir klişe sözleeee birşey eklemek isteidim bacımm
"MİLYONLARCA SPERM ARASINDAN BİRİNCİ GEL,BİRDE ŞU YAŞADIĞIM HAYATA BAK...."
YANİİİ cidden atar halde vücut bebiş ancakkk 1 tanesi tutacaktaaa oda denildiği gibi milyonda bir sperm dennn:) amannnnnnn
ALLAHIM tüm yavrularmıza hayırlı gelecekler versinnnnn:)
anlamadım
....................................
yarı yatar gibi arkama yastık alıyorum.karşıma ayna koyuyorum.inan kendi organımı ilk kez böyle detaylı gördüm.sonra yavaşça ittim.yönü bulunca kolay oldu.hatta gel git yapabiliyorum.darısı sana canım...
ehh ne olsunnn idare ederrr bacımmm szileri sormalıııı işler nasıllllmerhaba kızlar ben geldim.. nasılsınız bugün??
gökçe nasılsın moraller düzeldi mi biraz??
,
selam kızlar nasılsınız bugün ???
nasılsınız kızlarr
idare eder best sen nasılsınnn?selam kızlar nasılsınız bugün ???
merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee,
evet canım ondan sordumben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..
hşg canımmm iyişükür bizler iyiyiz sen nasılsın senin nasıl gidiyor bakalım ilişki devamı
selam kızlar nasılsınız bugün ???
,
evet canım ondan sordumben bişiy yapmadım ufak bi tahriş sorunum oldu onun geçmesini bekliyorum egzersizlerde fazla zorlamışım inş. kısa zamanda geçer..
nasılsınız kızlarr
idare eder best sen nasılsınnn?
merhaba cecem aparatlarna jeli bol kullan prez... asla ihmal etmeeee ve akıntı durumunu kabul edersen bir çok arkdşda bana da önermişti sana tavsiye edeyim bepanthen krem hali varya onu kullan jell gibi ama aparatna sür ve içindeki tahrişi en iyi geçirten kremelrden biridirrrrr... ha birde eczacı arkdşmm hametan diye tahriş ve yanık kremini bana önermiştiiii onları kullandım herhanagi bir sıkıntı çıkarmadılar bendeee
tavsiye ederim
bende iyim çok şükür canım
eşim işe gitti bende hemen forma girdim
ilişki çok şükür iyi kasılma falan olmuyo
aklıma geldikçe kegel yapıyorum
çoook faydasını görüyorum
eşim bile dio kasılmıyosun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?