- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.161
hoşbulduk tatlım ,
bende sınav çalışıyordum ara verdim birazcık geldim hemencik bruaya
iyiyim tatlım bende , harika gidiyor devam canım sıkıntı yok bir pozisyon hariç
sen ne alemdesin???
tahriş için krem kullan canım geçsin hemen deneme yap
yeter yaff halayını çekek artık
ben süper alemdeyim aparatla vajiyi tahriş ettim geçmesini bekliyorum kaldım öyle bakalım umutlar tükendiği an ben yenerim bu vajiyi
ve hangi pozisyonda zorlanıyorsun canım merak ettim:26:
valla bilmiyom canım evlendiğim günden beri eşimle 4 yada 5 deneme yapmışızdır bu konuda hiç gerek bile duymuyoduk bu işi yapmaya alışmıştık işte e ben ne zaman hazır olursam ozaman olucaktı e başladık denemelere ozamanda nedense ya regl oldum ya gıdıklandımyada tahriş oldum ay bi aksilik çıkıyor ne hikmetse sanki yapmamam gerekiyormuş öyle hisedicem artık
hadi bakalım sen kalsın bekliyoruz senin haberlerini
ben üstteyeken ve yüzüm eşime dönükken yanmam çok oluyor ama sırtım eşime dönükken hiçbir sorun yok hatta git gel bile yapıyorum kolaylıkla
vakti zamanı var demek ki canım :44:
tahriş geçinceye kadar kegel yap ihmal etme ben aklıma geldikçe yapıyorumm
kegel yapıyorum herzaman canım şimdi deneme uzak bi şu tahriş geçsin sonra devam ay dün denicektik yine ne güzel nasip değilmiş kısa sürede atlatırım inş. Dediğin gibi bukadar acı çekiyoruz okadar eminimki pns hepsinden binkat iyi acıtıyorsada o acıtsın ya başka acı çekmek istemiyorum artık
kegel dediğiniz parmak egzersizlerimi arkadaşlar
kegel dediğiniz parmak egzersizlerimi arkadaşlar
bepanthen kullan canım tahrişlerin için iyi gelir...ama bepanthen yağlı olan yanlış olmasında sor gene eczaneye 2 çeşitti çünkü...
selam kızlar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum forma 2 ay önce üye olmuştum bende bi vajinusmustum tum diyorum çünki dün gece bi illetten krtulduuummmmm :))) çok mutluyum tabi burdan öğrendiklerim sayesinde çok fazla yazmasamda okuduklarım bana çok yardımcı oldu denemediğim hiç bişey kalmadı uyuşturduğu söylenen kremler kayganlaştırıcılar herşey ama işte herşey beyinde bitiyomuş dün olduktan sonra 1,5 sene boşuna beklemişim diye oturup ağladımm :))) ama bitti iştee herkese çoookk teşekkürederim kızlar
selam kızlar beni hatırlayanınız varmı bilmiyorum forma 2 ay önce üye olmuştum bende bi vajinusmustum tum diyorum çünki dün gece bi illetten krtulduuummmmm :))) çok mutluyum tabi burdan öğrendiklerim sayesinde çok fazla yazmasamda okuduklarım bana çok yardımcı oldu denemediğim hiç bişey kalmadı uyuşturduğu söylenen kremler kayganlaştırıcılar herşey ama işte herşey beyinde bitiyomuş dün olduktan sonra 1,5 sene boşuna beklemişim diye oturup ağladımm :))) ama bitti iştee herkese çoookk teşekkürederim kızlar
ya kızlar ben yendim ama yönü unutmuşum araya regl girincebiri bana başını aldıktan sonra tam olarak ne yapmam gerektiğini özel msj atabilirmi.:26:
kızz ne diyon sennnnn
gayet gayretli gördüm seniiii harikkaaa bak oraya transfer edebilmek için seni kesin bugun yarın yahut bu hafta bu ay bitmeli bu iş....gokcecim orayi okuyodum vajiyi yenmisler ve bebek isteyenleri merak ettimde okuyodum.seni gorunce ankara falan bende ankaradayim bu arada bi heyecan yaptim.ins yenerimde bende oraya trans olurum canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?