Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzumm senide tebrik ederimm Kocamannn
Halaylarr sanaa Gelsinnn Haydeeeeeeeeeee

Geçmiş Sayfalarıı Oku Oku Bitiremedimm yawww.. Ve artık Pes ettim. Hepsini okuyamıcamm

Napıyosunuzz ??

Yeni Gelinlerimizi Kocaman Tebrik ederim..
Egzersiz yapan arkadaşlarr Geç değil sizlerde Ocak Gelini Olabilirsinizz
Dualarımm sizlerlee. İnşallah tez vakitte Hepiniz yener. Hamilee Kalırsınızz

Sorusu Olan varsaa sorsun. Cevaplarımm

haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)

işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk

Canımm benim seninde gelin olduğunu son andaa gördümm.. Hemen sanadaa halay çekeyimm Dedimm.
Mutluluğun daim olsunn. Halaylarr sana gelsinn Hobaaaaaaaa

haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)

işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk

selam canımm.. çok şükür pazartesi gününü atlattık ya..
gökçe sana bişey diycem ve tüm kızlara..............

eğer eşinizin evde sakin huzurlu mutlu (ve kendinizin de tabi) olmasını istiyorsanız yemekleri pişirirken tencereye defne yaprağı atın .. gerçekten çok rahatlatıyor insanı pozitif bi enerji veriyor denedim oldu hem kokusuda güzel

bebegın cınsıyetı ıle ılgılı cın takvımıne baktım genelde dogru cıkıyor dıyorlar benım bı arkadasımda cıntakvımıne baktı ve tuttu kızı oldu benımde erkek gozukuyor takvıme gore bu dogrumudur ben sureklı ıcmden erkek olcak dıyorum ılk andan ıtıbaren bı fıkır verırsenız sevınırım

vallaaa çok teşekkür ederim beni hatırlayıpda özel yazdığın için ne demekkkk ben yemeğe değil defne yaprağı atmakkkk, yaprağaaa yemek atayımmmm o derece kullanacammm yarın alayım aktarlardannnn ... vardır dimi aktarlardaaa kurusu
Sana da selamm Bebekimm Hoşgeldinn
aleyküm selam beraycımmmm nabersinnnn

bir çok arkdş yapardı çin takvimi uygulamasını üstelik bizim bir kaç arkdşdaaa vücuttaki kan döngüsünden yıllık olarak kaynaklanan bir durumu açıkalrlardıııı neyse bebek düşünmeyince o zamanlar pek sallamazdımmmm...
şimdi nerde nasıl bakayımmm diyeee sorsam sana levantassssssssssss :) erden bakayımmmm benim kızım olsunnnn yaaaaaaaaaaa ortalığın tozunu aldırcammm wc yi yıkatacammmmmmmmmm kızzz olsunnnn

İyiyimm Sağol Gökçecimm
Giremedim hafta sonu forumaa. Şimdi Girim dedimm. Bayaa Gelinimiz Olmuşş Bereketli gelmiş Haftasonuu

benım kuzenim de yumurtlama gününü ve çin takvimini takip ederek hamile kaldı.ilk denemede hamile kaldı ve erkek istiyorlardı çin takvimine göre ayarlamışlardı ve 1 ay sonra erkek bebekleri olacak.rastlantı mı bilmiyorum ama onlar planlı çocuk yaptılar ve istedikleri gibi oldu:26:

vardır tabi tatlım ben hep kullanıyorum.. bizim bey daha yemeği yerken bi hoş oluyor.. böyle anlayışlı, sakin..

İyiyimm Sağol Gökçecimm
Giremedim hafta sonu forumaa. Şimdi Girim dedimm. Bayaa Gelinimiz Olmuşş Bereketli gelmiş Haftasonuu
evet beraycım feci bereketliydi bu hafta hatırladığım 4 gelinimizn olmasııııııııııı

hattaaa 2-3 kişideee baya yaklaştıııı sonaaaa bakalımmm canımcım

vardır tabi tatlım ben hep kullanıyorum.. bizim bey daha yemeği yerken bi hoş oluyor.. böyle anlayışlı, sakin..

sen deeee kurusunumu kullanıyorsunnnn ayyy heyecanlandımmmmm derhal almam gerekkkkkkkkkkk....duymuştum ama deneyipde onaylayan ilkkez sizden duyunca derhal yapasım geldi........

selam kizlar nasilsiniz yeni gelinleri tebrik ediyorum darisi bizlerin basina. bayadir girmiyordum siteye, zaten adetliyim o yuzden de pek girmedim. doktora falan gittim.evi tertemiz ettim bi yazayim dedim :)

@bu arada cin takvimi konustugum herkeste tutuyor, kuzen,anne,teyze,hala vs...hep tuttu simdiye dek. ilginc bencede :)

alisyaaa yeteramabukadarrrr nasılsınız neler yapıyonuz bacılarrrrrrrrrrrrr...inşlh iyi gidiyordurrr egzersizlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…