- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.281
buraya yazıcam zaten bakalım adetten sonra nasıl oluyomuşş deneme aşamasındakilere de bi fikir olurrr
inşallahhh rabbim isteyen herkese versin
arkadaşlar midem 1 haftadır midem feci bulanıyor...adetime de 3 4 gün falan var.acaba diyorum hamile olabilirmiyim..ama başka hiçbir belirti yokkk..siz ne dersiniz?
canım tebrik ederim sen ilk geldiğinde hatırlıyorum bana özel msj atmıştın 8 sene deyince çok üzülmüştüm ben ama şimdi çok mutlu oldum 8 seneye göre halay çekmek lazım dimii:81::81::81::81::81::81::81::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:123::123::123:bu da mutlu son
DELÜÜÜMMM halaymı istiyon yani sen birdahadüşünmem lazımm neyse al bari olcak tabi olcak dedik biz demi azıcık inan bize
Sıkıp bırakınca derken p...s gırmeden oncemı sıkıp bıraktın cnm aynı yanma bende de oluoda ıcerdeykende yanman oldumu gectımı senın adına cok sevındım ben henuz yenıyım
Artık yendim herkes yener inşallah
yaptım oldu:) başardım. nasıl oldu ben bile anlamadım. en son 9,5 alıyordum. 10 zor geliyordu. ama kendi 3 parmağımı alabiliyorum rahat. eş parmağı 2 aldıktan sonra bi gazla deneyelim dedik... hattaaa git gel bile oldu :))) hala şoktayım, eşime sorup duruyorum hakkaten oldu di mi diye :)))
herkese çoooooooooooooooooooooooooooook ama çooooooooooook teşekkür ederim. yasemin sana özellikle! ve ismini yazamadığım daha bir çok kişiye...
haydi ne duruyoruz, halaya....
haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)
işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk
haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)
işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk
vallaaa çok teşekkür ederim beni hatırlayıpda özel yazdığın için ne demekkkk ben yemeğe değil defne yaprağı atmakkkk, yaprağaaa yemek atayımmmm o derece kullanacammm yarın alayım aktarlardannnn ... vardır dimi aktarlardaaa kurususelam canımm.. çok şükür pazartesi gününü atlattık ya..
gökçe sana bişey diycem ve tüm kızlara..............
eğer eşinizin evde sakin huzurlu mutlu (ve kendinizin de tabi) olmasını istiyorsanız yemekleri pişirirken tencereye defne yaprağı atın.. gerçekten çok rahatlatıyor insanı pozitif bi enerji veriyor denedim oldu hem kokusuda güzel
aleyküm selam beraycımmmm nabersinnnnSana da selamm BebekimmHoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?