Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar midem 1 haftadır midem feci bulanıyor...adetime de 3 4 gün falan var.acaba diyorum hamile olabilirmiyim..ama başka hiçbir belirti yokkk..siz ne dersiniz?

üff nası yenicem bende bunu olmuyo yarısına kadar gidiyor sonrası kapalı sanki gitmiyo apartalarla çok kolay oluyo ama penis denemesinde yarıdan sonra olmuyo

Kuzumm senide tebrik ederimm Kocamannn
Halaylarr sanaa Gelsinnn Haydeeeeeeeeeee

Geçmiş Sayfalarıı Oku Oku Bitiremedimm yawww.. Ve artık Pes ettim. Hepsini okuyamıcamm

Napıyosunuzz ??

Yeni Gelinlerimizi Kocaman Tebrik ederim..
Egzersiz yapan arkadaşlarr Geç değil sizlerde Ocak Gelini Olabilirsinizz
Dualarımm sizlerlee. İnşallah tez vakitte Hepiniz yener. Hamilee Kalırsınızz

Sorusu Olan varsaa sorsun. Cevaplarımm

haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)

işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk

Canımm benim seninde gelin olduğunu son andaa gördümm.. Hemen sanadaa halay çekeyimm Dedimm.
Mutluluğun daim olsunn. Halaylarr sana gelsinn Hobaaaaaaaa

haftanın ilk gününü atlattık şükürr:)

işden yeni gelince açınca ancakk okuyabildim eskileri geçmişiii herkese merhabalarrr bizim hatunların çoğu işde olsa gereekkk

selam canımm.. çok şükür pazartesi gününü atlattık ya..
gökçe sana bişey diycem ve tüm kızlara..............

eğer eşinizin evde sakin huzurlu mutlu (ve kendinizin de tabi) olmasını istiyorsanız yemekleri pişirirken tencereye defne yaprağı atın .. gerçekten çok rahatlatıyor insanı pozitif bi enerji veriyor denedim oldu hem kokusuda güzel

bebegın cınsıyetı ıle ılgılı cın takvımıne baktım genelde dogru cıkıyor dıyorlar benım bı arkadasımda cıntakvımıne baktı ve tuttu kızı oldu benımde erkek gozukuyor takvıme gore bu dogrumudur ben sureklı ıcmden erkek olcak dıyorum ılk andan ıtıbaren bı fıkır verırsenız sevınırım

vallaaa çok teşekkür ederim beni hatırlayıpda özel yazdığın için ne demekkkk ben yemeğe değil defne yaprağı atmakkkk, yaprağaaa yemek atayımmmm o derece kullanacammm yarın alayım aktarlardannnn ... vardır dimi aktarlardaaa kurusu
Sana da selamm Bebekimm Hoşgeldinn
aleyküm selam beraycımmmm nabersinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…