- 8 Eylül 2012
- 350
- 106
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.301
evet beraycım feci bereketliydi bu hafta hatırladığım 4 gelinimizn olmasııııııııııı
hattaaa 2-3 kişideee baya yaklaştıııı sonaaaa bakalımmm canımcım
sen deeee kurusunumu kullanıyorsunnnn ayyy heyecanlandımmmmm derhal almam gerekkkkkkkkkkk....duymuştum ama deneyipde onaylayan ilkkez sizden duyunca derhal yapasım geldi........
selam hanımlar nasıl gidiyor
selam kizlar nasilsiniz yeni gelinleri tebrik ediyorum darisi bizlerin basina. bayadir girmiyordum siteye, zaten adetliyim o yuzden de pek girmedim. doktora falan gittim.evi tertemiz ettim bi yazayim dedim :)
@bu arada cin takvimi konustugum herkeste tutuyor, kuzen,anne,teyze,hala vs...hep tuttu simdiye dek. ilginc bencede :)
Selammm Kuzumm
Nerdenn Buluruz Bu Çin Takvimini bebekim ??
gölçeçim benim iyi gidiyor gibi sayenizde 2 mum olayından vazgeçtim kalınlaştırdım sorun yok rahat giriyor ama hızlı gittigim için bu seferde eş denemesine geçemiyorum durumuma halen inanamıyırum galiba biliyorsunuz 8 gündür çalışıyorum hazır hissedemiyorum nedense
evet beraycım seni takip ediyorum ama tanişmadık
selam cancagzim ben teyzemlere falan burdan bakmistim Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
valla hep tutuyor simdiye dek tutmayan duymadim bana cok ilginc geliyor :) hatta bende bunu kullanabilirim yendigim zaman
bende çok memnun oldum beraycım bende evrim
ya gökçe sen ne tatlı bi kadınsın ya inş bitanem ben antalyada yaşıyorum inş buyur gel eşinle misafirim ol beraber tatil yapalım başımın üstünde yerin var
evet canım merkezdeyim
Anladımm Canım Bende Antalyada Yaşıyorum. Ama Merkezde dEğil İlçesindeyimm
Bu Arada Mesajlarını ayrı ayrı yazmana gerek yok. Bana cevap vermek istiyosan benim mesajımın altında -ALINTI İLE CEVAPLA- Yazar oraya tıklayarak Benim mesajıma cevap verebilirsin. Bunu diğer arkaşlar İçinde Yapabilirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?