- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.301
bebegın cınsıyetı ıle ılgılı cın takvımıne baktım genelde dogru cıkıyor dıyorlar benım bı arkadasımda cıntakvımıne baktı ve tuttu kızı oldu benımde erkek gozukuyor takvıme gore bu dogrumudur ben sureklı ıcmden erkek olcak dıyorum ılk andan ıtıbaren bı fıkır verırsenız sevınırım
vallaaa çok teşekkür ederim beni hatırlayıpda özel yazdığın için ne demekkkk ben yemeğe değil defne yaprağı atmakkkk, yaprağaaa yemek atayımmmm o derece kullanacammm yarın alayım aktarlardannnn ... vardır dimi aktarlardaaa kurusu
aleyküm selam beraycımmmm nabersinnnn
bebegın cınsıyetı ıle ılgılı cın takvımıne baktım genelde dogru cıkıyor dıyorlar benım bı arkadasımda cıntakvımıne baktı ve tuttu kızı oldu benımde erkek gozukuyor takvıme gore bu dogrumudur ben sureklı ıcmden erkek olcak dıyorum ılk andan ıtıbaren bı fıkır verırsenız sevınırım
vallaaa çok teşekkür ederim beni hatırlayıpda özel yazdığın için ne demekkkk ben yemeğe değil defne yaprağı atmakkkk, yaprağaaa yemek atayımmmm o derece kullanacammm yarın alayım aktarlardannnn ... vardır dimi aktarlardaaa kurusu
aleyküm selam beraycımmmm nabersinnnn
evet beraycım feci bereketliydi bu hafta hatırladığım 4 gelinimizn olmasıııııııııııİyiyimm Sağol Gökçecimm
Giremedim hafta sonu forumaa. Şimdi Girim dedimm. Bayaa Gelinimiz OlmuşşBereketli gelmiş Haftasonuu
vardır tabi tatlım ben hep kullanıyorum.. bizim bey daha yemeği yerken bi hoş oluyor.. böyle anlayışlı, sakin..
evet beraycım feci bereketliydi bu hafta hatırladığım 4 gelinimizn olmasııııııııııı
hattaaa 2-3 kişideee baya yaklaştıııı sonaaaa bakalımmm canımcım
sen deeee kurusunumu kullanıyorsunnnn ayyy heyecanlandımmmmm derhal almam gerekkkkkkkkkkk....duymuştum ama deneyipde onaylayan ilkkez sizden duyunca derhal yapasım geldi........
selam hanımlar nasıl gidiyor
selam kizlar nasilsiniz yeni gelinleri tebrik ediyorum darisi bizlerin basina. bayadir girmiyordum siteye, zaten adetliyim o yuzden de pek girmedim. doktora falan gittim.evi tertemiz ettim bi yazayim dedim :)
@bu arada cin takvimi konustugum herkeste tutuyor, kuzen,anne,teyze,hala vs...hep tuttu simdiye dek. ilginc bencede :)
Selammm Kuzumm
Nerdenn Buluruz Bu Çin Takvimini bebekim ??
gölçeçim benim iyi gidiyor gibi sayenizde 2 mum olayından vazgeçtim kalınlaştırdım sorun yok rahat giriyor ama hızlı gittigim için bu seferde eş denemesine geçemiyorum durumuma halen inanamıyırum galiba biliyorsunuz 8 gündür çalışıyorum hazır hissedemiyorum nedense
evet beraycım seni takip ediyorum ama tanişmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?