Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir çok arkdş yapardı çin takvimi uygulamasını üstelik bizim bir kaç arkdşdaaa vücuttaki kan döngüsünden yıllık olarak kaynaklanan bir durumu açıkalrlardıııı neyse bebek düşünmeyince o zamanlar pek sallamazdımmmm...
şimdi nerde nasıl bakayımmm diyeee sorsam sana levantassssssssssss :) erden bakayımmmm benim kızım olsunnnn yaaaaaaaaaaa ortalığın tozunu aldırcammm wc yi yıkatacammmmmmmmmm kızzz olsunnnn

İyiyimm Sağol Gökçecimm
Giremedim hafta sonu forumaa. Şimdi Girim dedimm. Bayaa Gelinimiz Olmuşş Bereketli gelmiş Haftasonuu

benım kuzenim de yumurtlama gününü ve çin takvimini takip ederek hamile kaldı.ilk denemede hamile kaldı ve erkek istiyorlardı çin takvimine göre ayarlamışlardı ve 1 ay sonra erkek bebekleri olacak.rastlantı mı bilmiyorum ama onlar planlı çocuk yaptılar ve istedikleri gibi oldu:26:

vardır tabi tatlım ben hep kullanıyorum.. bizim bey daha yemeği yerken bi hoş oluyor.. böyle anlayışlı, sakin..

İyiyimm Sağol Gökçecimm
Giremedim hafta sonu forumaa. Şimdi Girim dedimm. Bayaa Gelinimiz Olmuşş Bereketli gelmiş Haftasonuu
evet beraycım feci bereketliydi bu hafta hatırladığım 4 gelinimizn olmasııııııııııı

hattaaa 2-3 kişideee baya yaklaştıııı sonaaaa bakalımmm canımcım

vardır tabi tatlım ben hep kullanıyorum.. bizim bey daha yemeği yerken bi hoş oluyor.. böyle anlayışlı, sakin..

sen deeee kurusunumu kullanıyorsunnnn ayyy heyecanlandımmmmm derhal almam gerekkkkkkkkkkk....duymuştum ama deneyipde onaylayan ilkkez sizden duyunca derhal yapasım geldi........

selam kizlar nasilsiniz yeni gelinleri tebrik ediyorum darisi bizlerin basina. bayadir girmiyordum siteye, zaten adetliyim o yuzden de pek girmedim. doktora falan gittim.evi tertemiz ettim bi yazayim dedim :)

@bu arada cin takvimi konustugum herkeste tutuyor, kuzen,anne,teyze,hala vs...hep tuttu simdiye dek. ilginc bencede :)

alisyaaa yeteramabukadarrrr nasılsınız neler yapıyonuz bacılarrrrrrrrrrrrr...inşlh iyi gidiyordurrr egzersizlerrr

evet canım kurusu 1-2 yaprak atıyorum yemeklere..

Selammm Kuzumm

Nerdenn Buluruz Bu Çin Takvimini bebekim ??

gölçeçim benim iyi gidiyor gibi sayenizde 2 mum olayından vazgeçtim kalınlaştırdım sorun yok rahat giriyor ama hızlı gittigim için bu seferde eş denemesine geçemiyorum durumuma halen inanamıyırum galiba biliyorsunuz 8 gündür çalışıyorum hazır hissedemiyorum nedense

biliyorumm bacımmmmm bence zaten bir aksilik çıkmassa inşlh sen ve mina bu hafta sonu halledecek evel allah .... :) hadi bakalımmmm sonraaaa tatilide rahat yaaprsınızzz
iyi yapmışın kalınlaştırrrr mumlarını ayrıcaaaa kendini hazır hissediyosun yaaaa eşli denemeye geçebilirsin (tabi olmassa ağlayıp yıkmak atmak yokkk pes etmekk yok) ben çokkez ağladğm olmuyorrrrrrrrrrrrr olmuyorrrrrrrrrrrr diye bağırdığım için....

sen cidden hazırsaannnn içiver bir kasgevşeticiiii sonraaaa başla egzersizine aparatlarınla sonra eşinleee hemen deneee belki olur

olur mu olur haniii

ya gökçe sen ne tatlı bi kadınsın ya inş bitanem ben antalyada yaşıyorum inş buyur gel eşinle misafirim ol beraber tatil yapalım başımın üstünde yerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…