- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.321
selam cancagzim ben teyzemlere falan burdan bakmistim Bebek (ocuk) cinsiyeti tahmini, in Takvimi - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
valla hep tutuyor simdiye dek tutmayan duymadim bana cok ilginc geliyor :) hatta bende bunu kullanabilirim yendigim zaman
bende çok memnun oldum beraycım bende evrim
ya gökçe sen ne tatlı bi kadınsın ya inş bitanem ben antalyada yaşıyorum inş buyur gel eşinle misafirim ol beraber tatil yapalım başımın üstünde yerin var
evet canım merkezdeyim
Anladımm Canım Bende Antalyada Yaşıyorum. Ama Merkezde dEğil İlçesindeyimm
Bu Arada Mesajlarını ayrı ayrı yazmana gerek yok. Bana cevap vermek istiyosan benim mesajımın altında -ALINTI İLE CEVAPLA- Yazar oraya tıklayarak Benim mesajıma cevap verebilirsin. Bunu diğer arkaşlar İçinde Yapabilirsinn
ay gerçekten demi ama hayat hiç belli olmaz ama sende dünür olunacak hatunsun hani gözüm arkada kalmaz canım bacım benim
Anladımm Canım Bende Antalyada Yaşıyorum. Ama Merkezde dEğil İlçesindeyimm
Bu Arada Mesajlarını ayrı ayrı yazmana gerek yok. Bana cevap vermek istiyosan benim mesajımın altında -ALINTI İLE CEVAPLA- Yazar oraya tıklayarak Benim mesajıma cevap verebilirsin. Bunu diğer arkaşlar İçinde Yapabilirsinn
bilmiyordum canım ögrendim bak eşiminde ilçede evi var genellikle gideriz ne tesatüf ama sormaya korkuyorum hangi ilçe diye akraba çıkabiliriz sanki
bilmiyordum canım ögrendim bak eşiminde ilçede evi var genellikle gideriz ne tesatüf ama sormaya korkuyorum hangi ilçe diye akraba çıkabiliriz sanki
antalyada havalar nasıl ya denıze gırılıyormu bende yuzme hastalıgı varda cok sevıyorum
Canım Biz Antalyalı değiliz. Ben Adanalıyım. Eşimde Antakyalı. Burda eşimin İşi Nedeniyle Yaşıyoruz. Gazipaşa İlçesindeyiz
canım 2 gündür acayip soguktu şimdi biraz yumuşdı ama arkadaşlar olimposda giriyordu ben cesaret edemedim soguktu
canım 2 gündür acayip soguktu şimdi biraz yumuşdı ama arkadaşlar olimposda giriyordu ben cesaret edemedim soguktu
anladım canım saka yaptım lütfen yanlış anlama ben sideliyim eşim manavgatlı aama antalya yaşiyoruz benimkide iş için özel has.çalışıyorum
anladım canım saka yaptım lütfen yanlış anlama ben sideliyim eşim manavgatlı aama antalya yaşiyoruz benimkide iş için özel has.çalışıyorum
dağ bayır gezdik diyince soğukdaaaa amannn demiştim içimden itiraf edeyimmmmmmmm
ama antalya oluncaaa ohoooo değişti durummmmmmmmm kiiiiiiiiii olimpusdaaaazmı ralliye katıldık
safrileri severimmm başlarda aptalca bulsam daaaaaatv ile gezinti harikaaaaaaaa
hadi bakalım belki denk bile gelebilirz bacımmm ..
bu arada beraycımmmm antakyalı eşş ha işin zor gerçi adanalı yakınsın ama oho yemek seçer beeee :) harika yemekler yapıyonuzdur deseneee... neyse bende çıkayımdaa birkaç yemek hazırlayayımmmmmmm yemeğe ayrı bir düşkünlüğüm var benimdeeee allahtannnn bir problemim yok şimdilikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?