Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay gerçekten demi ama hayat hiç belli olmaz ama sende dünür olunacak hatunsun hani gözüm arkada kalmaz canım bacım benim

kesinlikleeee harika pozitif ılımlı olurummm diye düşünüyorummmmmmm
inanamıyorum kendime doğmamış bebeğe değil donbiçmekkkkkkk torunuma don biçmekteyim şuannnn

bu arada ben kızımı veryordum sana amaaaa sen sanırım oğluşunu vermektesin gözün arkada kalmasınnn evet

kızı olsunnnnnnnnn ya benimmmmmmmmmmmmmm

antalyada manavgatta kuzenlerim varrrr 2 tanee
babamın akrabaları varrrr
serikli çok sevdiğim babamdan dolayı bir aile dostumuz ve öğretmenimz varrr
başka kim vardıı aveanın bölge müdürü var (onu çok sevmemmm )
daha kimm kim kimmmmm ünivrsteden hiç antalyalı arkdşm yokmuşşşş onu fark ettim birde sizler varsınızzzzz

bilmiyordum canım ögrendim bak eşiminde ilçede evi var genellikle gideriz ne tesatüf ama sormaya korkuyorum hangi ilçe diye akraba çıkabiliriz sanki

Canım Biz Antalyalı değiliz. Ben Adanalıyım. Eşimde Antakyalı. Burda eşimin İşi Nedeniyle Yaşıyoruz. Gazipaşa İlçesindeyiz

canım 2 gündür acayip soguktu şimdi biraz yumuşdı ama arkadaşlar olimposda giriyordu ben cesaret edemedim soguktu

dağ bayır gezdik diyince soğukdaaaa amannn demiştim içimden itiraf edeyimmmmmmmm
ama antalya oluncaaa ohoooo değişti durummmmmmmmm kiiiiiiiiii olimpusdaaaazmı ralliye katıldık
safrileri severimmm başlarda aptalca bulsam daaaaa atv ile gezinti harikaaaaaaaa

hadi bakalım belki denk bile gelebilirz bacımmm ..

bu arada beraycımmmm antakyalı eşş ha işin zor gerçi adanalı yakınsın ama oho yemek seçer beeee :) harika yemekler yapıyonuzdur deseneee... neyse bende çıkayımdaa birkaç yemek hazırlayayımmmmmmm yemeğe ayrı bir düşkünlüğüm var benimdeeee allahtannnn bir problemim yok şimdilikkk

anladım canım saka yaptım lütfen yanlış anlama ben sideliyim eşim manavgatlı aama antalya yaşiyoruz benimkide iş için özel has.çalışıyorum

bacım sen anlıyon bu işden todosla gittik çok kalabalıktık ayıptır söylemesi bi keçi kesildi çevirme yapıldı dakkasında bitti bu ayda sakin oluyo zaten çok iyiydi

sizlerede bir merhaba diyip mutfağa gidiyem hemen.... nasılsınız bacılarrrrrr

hayal işler güçler nasıl bacımmmmmmmmmmmmmmmmm

althea seninle konuştuğmuz linki bulamıyorum sayfalarımdada geçmişe gitttim amaaa neydi topicin adııı....
sen ne eettin doktora gitme adınaaaa

Canım ben zaten hep ADANA yemekleri yapıyorum. Eşimde Bayıla Bayıla Yiyo. Şırdanaa Bitiyor helee..

bahsettiğiniz 10 cm aparat filan var ya işte o aparatın kalınlığımı uzunluğu mu?

kalınlık bacım kalınlık...

kalınlığı artırmak gerekk ve nihayetinde en az bir parmak boyudaaa uzunluk olsadaaaa iyi olurrrr yönü bulurken içeri girince aşağı popo yönüne iticen yaaa boyuda olmalı azcık rahat çalışma yapabilme adınaa... ama kalınlık ilerleme aşamaalrıdır...kalınlaştrarak ilerle egzersizlerni bacımmmmmmmmmmmm

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

iyiyim gökçeciğim fazla uygulama yapmıyorum henüz ama bol bol yazılanları okuyorum,en azından bedenimde değişiklik olmasada ruhumda oluyo,okuyarak rahatlıyor ve vajinusmusu yenmeye daha istekli oluyorum

bacımmmm senn şimdi uygulamıyorsan 10cm ne o be diycen gözün korkucakkk sen sayfayın başındaki kegelleri oku uygulaaaa
sonra kulak çöpü ile başlayalım egzersizine olurmu bacımmmmmmmmmmmm : hadi sözünü alayımda çıkayım gideyim mutfağaaaa hadi bacımmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…