Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya gökçe sen ne tatlı bi kadınsın ya inş bitanem ben antalyada yaşıyorum inş buyur gel eşinle misafirim ol beraber tatil yapalım başımın üstünde yerin var

sende çok şekersinnnnnnnnnnnnnnnn evrim

dur heleee ne gelmesiii sen bir yeni verrrr egzersizdennn görüşemeyizz kızzzz sen yap şu çalışmalarnı bitirrr gayriii sonraaaa düzene sokkk sonraa hamile kal doğum yapppp.... sonraaaa
ne belli olurrr dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuşşşşşşşş bacım...:) biz eşimle feci gezen bir çiftizzz yurt içi güneydoğu kaldııı :) yurtdışı bizim adam çok çıktığı için pek sevmezzzz zaten tehlikeli sularda gezer o gürcistan -belçika-irlanda-pakistannn vs.... ama bu yıl ev aldık şu kiradan evimize geçene dek azcık savurganlıklarmızı normale sokmak gerek :) hesapalr bendeee şu sıralarrrr
bendende tatile ödeney yok en fazla erzurum yada erzincanda kayakkk tatili bartında amasrada deniz tatili yahut sakaryada kuzulukda termal tatil vs... onlarıda kardeşlerimden dolayı gitsek gidebilirizzz :) ekonomi devrii bunları duysaaa bizimki madalyaaa takar banaaaa

amaaa sizi bekleriz başkenteeeee gerçi soğuk ve açıkcası bişey yok amaaa cidden beklerizzzzzzz yinede gezerizzzz yeriz içeriz vallaaa:)
nereye gideriz nereye kızılcahammadan başlar mavi gölden çıkarız evelallah sonra angaranın bağlarınıdaaa oynadıkmı tamammm :) ama önceee bir durum varrr
1. egzersize devam
2.bugun yarın eşli deneme
3 işi bitiren darbeyide yaptımı sen

1.çocuğmun sahibi varrr artık 2.veledimi sana veririrz dünür oluruzz bellki pakize var arkdş 1.bebek için onla dünür olcazzz bakalımmmm

evet canım merkezdeyim

Anladımm Canım Bende Antalyada Yaşıyorum. Ama Merkezde dEğil İlçesindeyimm

Bu Arada Mesajlarını ayrı ayrı yazmana gerek yok. Bana cevap vermek istiyosan benim mesajımın altında -ALINTI İLE CEVAPLA- Yazar oraya tıklayarak Benim mesajıma cevap verebilirsin. Bunu diğer arkaşlar İçinde Yapabilirsinn

bilmiyordum canım ögrendim bak eşiminde ilçede evi var genellikle gideriz ne tesatüf ama sormaya korkuyorum hangi ilçe diye akraba çıkabiliriz sanki

ay gerçekten demi ama hayat hiç belli olmaz ama sende dünür olunacak hatunsun hani gözüm arkada kalmaz canım bacım benim

kesinlikleeee harika pozitif ılımlı olurummm diye düşünüyorummmmmmm
inanamıyorum kendime doğmamış bebeğe değil donbiçmekkkkkkk torunuma don biçmekteyim şuannnn

bu arada ben kızımı veryordum sana amaaaa sen sanırım oğluşunu vermektesin gözün arkada kalmasınnn evet

kızı olsunnnnnnnnn ya benimmmmmmmmmmmmmm

antalyada manavgatta kuzenlerim varrrr 2 tanee
babamın akrabaları varrrr
serikli çok sevdiğim babamdan dolayı bir aile dostumuz ve öğretmenimz varrr
başka kim vardıı aveanın bölge müdürü var (onu çok sevmemmm )
daha kimm kim kimmmmm ünivrsteden hiç antalyalı arkdşm yokmuşşşş onu fark ettim birde sizler varsınızzzzz

bilmiyordum canım ögrendim bak eşiminde ilçede evi var genellikle gideriz ne tesatüf ama sormaya korkuyorum hangi ilçe diye akraba çıkabiliriz sanki

Canım Biz Antalyalı değiliz. Ben Adanalıyım. Eşimde Antakyalı. Burda eşimin İşi Nedeniyle Yaşıyoruz. Gazipaşa İlçesindeyiz

canım 2 gündür acayip soguktu şimdi biraz yumuşdı ama arkadaşlar olimposda giriyordu ben cesaret edemedim soguktu

dağ bayır gezdik diyince soğukdaaaa amannn demiştim içimden itiraf edeyimmmmmmmm
ama antalya oluncaaa ohoooo değişti durummmmmmmmm kiiiiiiiiii olimpusdaaaazmı ralliye katıldık
safrileri severimmm başlarda aptalca bulsam daaaaa atv ile gezinti harikaaaaaaaa

hadi bakalım belki denk bile gelebilirz bacımmm ..

bu arada beraycımmmm antakyalı eşş ha işin zor gerçi adanalı yakınsın ama oho yemek seçer beeee :) harika yemekler yapıyonuzdur deseneee... neyse bende çıkayımdaa birkaç yemek hazırlayayımmmmmmm yemeğe ayrı bir düşkünlüğüm var benimdeeee allahtannnn bir problemim yok şimdilikkk

anladım canım saka yaptım lütfen yanlış anlama ben sideliyim eşim manavgatlı aama antalya yaşiyoruz benimkide iş için özel has.çalışıyorum

bacım sen anlıyon bu işden todosla gittik çok kalabalıktık ayıptır söylemesi bi keçi kesildi çevirme yapıldı dakkasında bitti bu ayda sakin oluyo zaten çok iyiydi

sizlerede bir merhaba diyip mutfağa gidiyem hemen.... nasılsınız bacılarrrrrr

hayal işler güçler nasıl bacımmmmmmmmmmmmmmmmm

althea seninle konuştuğmuz linki bulamıyorum sayfalarımdada geçmişe gitttim amaaa neydi topicin adııı....
sen ne eettin doktora gitme adınaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…