- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.841
arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassan konuda yeterince üzgünüz
hopeforcum evet bende eş parmağı yaptım yendiğim gececanım parmak egzersizi yapmadan yenen arkadaşlarımız var ama çok az benim hatırladın üç kişi biri kısmen de olsa yaptı sayılır dimi elab :) parmak yapamıyorsan aparat dene. yeni evliyim ben penis deneyim nasılsa olur dersen sen bilirsin ama zaman kaybetme derim ben istersen dene bi kaç gün ya da hafta ama gel egzersizlere başla ve uzamadan bitsin bu iş.
canım tebriklerarkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsranonuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2:
bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassan konuda yeterince üzgünüz
Kızlarrrrrrrr
Hepinizee Günaydın Olsunn. Gününüz Hayırlı Ve Güzel Geçsinn İnşallah
Eki Görüntüle 607544
Kızlarrrrrrrr
Hepinizee Günaydın Olsunn. Gününüz Hayırlı Ve Güzel Geçsinn İnşallah
Eki Görüntüle 607544
utfen aglama senın yasadıklarının aynısını ya da benzerını bızde yasadık esının tepkısı belkı bıraz sert olmus olabılır ama bak bız bu sayfa sayesınde sıkıntımızı paylasabılıyoruz bırbırımıze destek verıyoruz bır nevi rahatlıyoruz moral buluyoruz eslerımız ıse kendı ıc dunyalarında yasıyorlar uzuntulerını esının de senın destegıne ıhtıyacı var bence gıt ona kocaman sarıl ben bugun gelin oldum ve ınan kı bumuymus dedım ıkı hafta sonra evlılık yıldonumumuz bunca zaman heba olmus ınan bak sende gelın olacaksın yakında ole hıssettım bıraz sabır ozverı ...
bravoooooooooo bacımmmmmm tebriklerarkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
yaşadıklarımın fazlası var eksiği yok sakin ol bacımm zamana ve sürece bırakk ... bırak bırakmasınaaa ama sakın ha egzersizlerni erteleme inadına daha da artırrrrrrrrr bacım oldumu.... GEÇECEK ALLAHIN İZNİYLEbugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsranonuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2:
daya bacımm tebrik ediyorum aferin hep böyle dikkatli ol o kişi herkimse gitsin kendine azdırıcı damalları kullansın yaşam koçuymuş o ahırdaki koç bile olamazzz.... kusurabakmayın bacılar feci kızıyorummm böyle kişilereeeee yahu azdırıcı damlayla vajiyi anlayamayannn kişiiiiiiii üstelik ticari satışı tavsiye eden kişiiiiiiiii sakın haaaa girme bir dahaaa böylelerinden allah korusunnn .... ayıp ayıp ayıp.... ayrıcaaaa bacılar psikolog psikiyatr yok yaşam koçu böyle kişilerrrin dakikası paraaa en azından ben saatine 350 tl vererek eşli psiko terapiye gittik ankarada dakikası dakikası nerdeyse 10 tl olan bir meslek dalııı işi gücü yok girecek bize yardım için buraya yazacakkkk yok artıkkk yok ha üstelik birde kendinden değil daha samimi olsun diye kuzeniymiş yenen nebilimmmmm çok çirkinnnnnnnnnnnnn... böylelerini ciddiye alıp 1 cümle dahi yazmayınnn sitelerini tıklamayın bacılarrrr benden sizeeee dost tavsiyesiiiiiiiii.... sabah sabah okudum dellendimmmmmbu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassan konuda yeterince üzgünüz
verde araştıralım desmasss haa ben vajilide değilim işim gücümde harikaaaa herşeyim varrr anlayacağın bir yaşam koçum yokk anlayacağın streslik bir sıkıntım yok fırçamı bu bahaneye bürüme benimkinin. ayrıcaaa verde araştıralım belki kendimeee koç ederimmm belki...asabiyetinizi yaşadığınız strese veriyorum..yardım etmek isteyen kişileri fırçalamak sorununuzu çözecekse devam edebilirsiniz..ben birşey satıyorumki sadece tanık olduğum birşeyi anlatıyorum ayrıca ben profesyonel yaşam koçuyum ticari kaygım olsa bana gelin sizi iyileştireyim sorununuzun derinine inelim derdim.. ayrıca siteye iyice bakın birkaç ay öncede yazdığım mesajlar var orgazm olamama kısmında.. birilerini suçlamadan önce iyice araştırın..hergün forma girememem keyfi değil işlerim yüzünden neyse bundan sonrada birşey yazmam zaten..
tebrik ederim canm benim allahım başka dert vermesin amin canım allah bunu kimseye yaşatmasın inşallah halaylar sanaarkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
Kızlarr Kimsede Yok Bugünn
Saatte erken gerçi. Hepiniz Uyuyosunuz demiiSizi Siziiii
GÜNAYDIN ELMASSSSSSSSSS nasılsın bacımmmmmmmmmmmm ????Gunaydinnnnn kizlarrrrrrr
GÜNAYDIN ELMASSSSSSSSSS nasılsın bacımmmmmmmmmmmm ????
yeteramabukadar sen de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?