- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.821
o seninnn aşıırı gayretli oluşunn vallaaa harikasınn bacımmmm bol egzersizli denemeli akşamalr diliyorum sanaaa bizim adam anne ziyaretine gitti geç gelcek:)bu akşam ancak 10u bulur gelişi:) bende takıldım kaldım burayaaaa.... görüşürüzzzziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar
ziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar
hobby nasılsın canım nasıl gidıyo çalışmalar hangi aşamadasın
bide utanmadan söylüyor çaba sarfetmedim diyee anaaammmmmerhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
güzel canım böyle devam edin...her akşam artık düzenli olarak egzersiz yapıyoruz şuan 2 parmak bir hafta işi sıkı tutup artık başarmak istiyorum...
arkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...
arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsranonuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2:
eşinin p....sinin durumu olağan bişey ama seni suçlamaya hakkı YOK tabiiki...ben o cicim aylarına inanmayanlardanımm balayında bile rezillikti cicim ayı=s.ç.m yı diyorumm artık ama düzeldi çok şükür tanıdıkça...
üzülme ...... ben bikez eşime ne dedim biliomusun SANA İNAT BU VAJİYİ YENİCEM VE SANA BUNU TATTIRDIKTAN SONRA AYRILICAM GÖR BAK!!!!!bu siteyi okurken duymuştumhakikaten yaptıkları kamçıladııı beniii hırs olduuu yapıcam die üye olmuştum buraya vajiye dokunamayan ben ve 5 egzersiz günü ile bittiii...ama boşanmadık tabiikiii çünkü bozuk olan psikolojiler düzeldi :))geçicek acı tatlı hatırlayacaksın bunlarıı merak etme...
egzersizleri o yokken yapmaya çalış
tatlımmm tebrik ederimm seniiii.....Rabbim başka dert vermesinn mutluluğun daim olsunnnnn.....ilk halayını ben çekeyimmm...hoppaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119::119:
bugunde egzerisz yapıyordum eşim geldi deneyelm dedi bende gaza geldim tmm dedim normalde tüm parmaklarımı tekli alabiliyodum son boguma dek ama 2li parmagı yapamamstım ama bi umut deneyelm dedik ama sonuc hüsranonuda geçtim eşimin p..... sönmüş bekleki kalksın tekrar deneyecektk bekle bekle kalkmıyo ugrasıo kalkmıyo tbi sinirlendi bende bunaldım tamam yapmayalım dedim bana bagırdı adam gibi rahat dursan olcaktı ama gene dayanamadın dedi demek hala hazır değilim dedim ne bagırıyosun böyle yaptıgın srece psikolojik olarak olmaz dedim bana demezmi senin yüznden benmde psikoljk olarak artık p.... kalkmıyo demezmi hepten sinirlendim tamam kalk diyorum bak yapma bunu dedi sert sekilde cok kötü oldum üstümden ittim oda beni sert sekilde yere ittii bende aglamaya basladım yaaa off bıktım artık aglamaktan cok bunaldım daha yeni evliyiz cicim ayıda ne yasayamadık sırf bu sorundan dolayı olmuyor işte olmuyor parmak soktum gene olmadı.eşimde bagırıyo canında cok tatlı acı olmadan olmaz dayan az ama nerde senden bi b.... olmaz dedi cok kalbbimi kırdı su an aglıyorum halimee oyyyy offffffff:2::2::2::2:
lutfen aglama senın yasadıklarının aynısını ya da benzerını bızde yasadık esının tepkısı belkı bıraz sert olmus olabılır ama bak bız bu sayfa sayesınde sıkıntımızı paylasabılıyoruz bırbırımıze destek verıyoruz bır nevi rahatlıyoruz moral buluyoruz eslerımız ıse kendı ıc dunyalarında yasıyorlar uzuntulerını esının de senın destegıne ıhtıyacı var bence gıt ona kocaman sarıl ben bugun gelin oldum ve ınan kı bumuymus dedım ıkı hafta sonra evlılık yıldonumumuz bunca zaman heba olmus ınan bak sende gelın olacaksın yakında ole hıssettım bıraz sabır ozverı ...
merhaba mesajımın hemen üstünde çıktınız görünce yazmadan edemedim..belki söyleyeceğim şeyi denediniz daha önce kusura bakmayın önceki mesajlarınızı okuyamadım birazdan çıkıcam çünkü uyumam lazım:) acaba sizde eşinizde erkeklere ve kadınlara özel piyasada artık rahatca bulunan ürünlerden kullanmayız denedinizmi? damla, tablet hatta çikolata vs. ben şahsen bunları kullanıpta sonuç alan çok kişi biliyorum.. yazınızdan eşinizin erken boşaldığını anladım yanlışşsam kusura bakmayın..böylelikle ereksiyon sorununu halledebilirsiniz:)
hayır eşim erken boşalmıyor bugun denedik o zaman sertti olmadı olmadı uzun süre bekleyince söndüü eşimde o yüzden kızdı zaten sertlik ha deyince olmuyor az dayan dayanıksızsın acıya diye kızdı durum bu. bu arada bu arada yeni üye olmussunuz ve vajinismus içinmi üye oldunuz daha önce hiçbir yerde yazısmanız yok sırf bizlere yardımcı olmak adınamı gelip yazdınız yoksa ticari amaclamı yazdınız biraz kafam karıstı acıkcası. kusura bakmayın belki dogru söylediniz belkide yardım amaclı yazdınız ama verdiğinz sitede dediğiniz gibi vajinismusla alakalı bişey göremedm ticari amacla yazdıysanız insanların umutlarıyla oynamayın inanın cok bıkkın ve yorgunuz bide böyle sacma seylerle ugrastırmayın bizleri nolur umut vermeyin. helede bu hassas konuda yeterince üzgünüz
not: snki bana bu ürünleri ticaretini yapıyomus gibi geldniz kusra bakmayın belkide yanlıs ama ben güvenemedim. cunku yeni üyesiniz gecenin bi yarısı vajinismus olan sitey buldunuz ve yazı yazdınız ilginçç
arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?