Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bacım aslında iyyi gibi dün ilk defa eş demesi yaptık biraz ucu girdi sanırınm biraz daha zamanı var canım
wawwwwww harikasınn bacımmmmmmm kesin kezz cumartesi pazar halayını çekecezzzzzzzz ha gayrettt egzersizine devammmmmmmmmm kasılma problemi yaşadınmı çok...

herkese iyi akşamlar...nasılsınız??bugün eşimle eş denemesi yapacağız çok heyecanlıyım..bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr...
heycanını anlıyorum kendini çok şartlama bacımm çok planlar yapmaaa olmassa üzülmeee ama olucaktırr inşlhhhhh duaalrımız senleeeee

biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum

biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum

yok yokkk kızzz sen coştunnnnnnn harikasınnnn hiç bişeysizzzzzzz tamamen doğalll halledecen vallaaaaaa belliydi hızından zaten harikasın vallaaa kardeşimin bir sıkıntısı varda ondan kurtulurcasınaaa etkiledin valla beniii hernedenseee ilk günlerden beriii:)

kanım kaynadı sanaaaa

demek sen bu yapmadıkalrnı yaparak denesennnn iş bitti .... zatenn kayıtlarda varrr ben yazmıştım bu hafta sonu gelinlerinin başındasınnnnnnn SEN VE MİNA

(mina ne ettiyse bugun hiç girmemiş) inşlh iyidir...

sendeee vallaaaaa şimdi gangamları yollayyyım sonra geleneksel halayını çekerizzzzzzzzzz

okudum hemen oooyyyy ben senin o tatlı dilini o tatli tatli anlatışını yerim aplammmmmm bennnniimmmmm bide gerçek adını yazsana özele vallla adını nasip olursa bi kızım olursa adını koycammmmmmmmmm

kısssss ben zatennnnn bayaeskilerdenim yaaa adımıda gerçeğni yazmıştımmmmmmmm burayaaaa o vajili günlerde baya safmışım gökçe benn .... ama adımında garip bir hikayesi var anne babamın 3 yıl çocukları olmuyor annemde kist varmış ve ondan sonra ben oluyorummm bu yüzdennnn adımı baya çeşitli koymuşlarrr ve 7 yaşımdan sonra mahkeme kararıyla değiştirilmiş adlara sahip biriyim...

anlayacağınnn görmemişin bir çocuğu olmuşş ad koymuşş koymuş beğenmemiş değiştirmişşş... sanırım benim anne babamda farklı tiplerrr

senin özel bir insan oldugun belliymiş zaten annen baban bile küçüklüğünden beri özenmiş bacım sana gökçede ğüzel isimmmmmmm ama kızıma çok yakışacak

senin özel bir insan oldugun belliymiş zaten annen baban bile küçüklüğünden beri özenmiş bacım sana gökçede ğüzel isimmmmmmm ama kızıma çok yakışacak

laf aramzıda bende kızım olsun istiyorummmmmmmm.... :) adıdaaa mina koyacammmmmmm :) kuzenimde kızını mira koyduu ama ben çocuk yapana dek herkes mina yı koyar ailedennnnnnnnnolsunnn bende mina-nas koyacam kulağma hoş geliyorrr:)
gerçi bizde bir baktık çocuğmuzun ismini değiştirirz ben ve erkek kardeşim onunda değişti 1 yaş var aramızdaaa onun adıda emre :) anemde babamda hem beni hem kardeşmi üstelik taa 80li yıllarda nasıl yapmışlarsa bu durumu 90larda değiştirmişlerrr :)

komediiii cidden allah isteyen herkese versin veledsiz koymasın evleriii şimdi daha iyi anlıyorum anneciğmi babacığmı hadi bakalımmmm

ziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar

o seninnn aşıırı gayretli oluşunn vallaaa harikasınn bacımmmm bol egzersizli denemeli akşamalr diliyorum sanaaa bizim adam anne ziyaretine gitti geç gelcek:)bu akşam ancak 10u bulur gelişi:) bende takıldım kaldım burayaaaa.... görüşürüzzz

cadıkediii nasılsın bacımmmmm... ne var ne yok..... şu sıraalr bizim buralardaaa iyi tiyatrolar varmıdır önerebileceğinnnn
my biletten bakyommm amaaaa bazıalrna gidinceee feci yorulyorummm önerin varmıdır bacım

Katiliyorum cnm sana bende ole 6 ay ziysretci gibi pkufum ama burda konustikca aklima takilanlari sorup direk cevap alinca vakit kaybetmeden daha hizli ilerler oldum tavsiyele kulak asin sayin ziyaretciler

Son düzenleme:
hobby nasılsın canım nasıl gidıyo çalışmalar hangi aşamadasın

canımmm iyiyim çok şükür.. benim bugün regl bitiyor yeni havadisim yok o yüzden.. asıl haberleri yarın vereceğim inşallah.. yarın başlıyorum tekrardan çalışmaya

sen nasılsın hangi aşamaya geldin gelin ediyoz mu seni bu hafta ???????????

Son düzenleme:
bide utanmadan söylüyor çaba sarfetmedim diyee anaaammmmneysem hadi başlamışsın ya buna şükür:)))canım eş parmağıyla başladıysan o şekilde bi yol izleyebilirsin devam et eş 1 parmak eş 2 parmak diye...sana resim de yapıştırayım:)) eşinle inceleyin yön çok önemli..

her akşam artık düzenli olarak egzersiz yapıyoruz şuan 2 parmak bir hafta işi sıkı tutup artık başarmak istiyorum...
güzel canım böyle devam edin...

O gittiğin zatın terapist olduğuna eminmisin????onun terapiye ihtiyacı var bence hiç öyle denirmi yaaa ağır vajilisin dieedirek ecek p...s deneyecek cesaretin var demekki ağır değilsinn...rahat olman için egzersiz yapsan daha da cesur olursunn aslında...tek çözüm parmak değil herkesin rahat ettiği bi şey var mesela kimisi parmakla başarıyor kimisi de kendi yaptığı bir aparatla..bu aparatları da boyutlandırıyoruz mesela kulak çöpüyle başlayıp ince (doğum günü mumu)mum, beyaz bakkal mumu hatta devamlı almana gerek yok bi tane al onu havlu peçetele 1 cm 1cm kalınlaştırarak devam et..havlu peçete sarınca tabi streç folyo ile sabitle ve prez. geçirip bol kayganlaştırıcı jel ile kullan...p...si daha rahat yaparsınn:)))

arkadaslar suandan ıtıbarab bende geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn oldum darısı tum arkadaslara :))))))))))))))))))))))))))))))daha detaylarını sızınle daha sonra paylasmaktan mutluluk duyacam :))))))) suan soktayım hala Rabbım kımseye bu sıkıntıyı yasatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…