Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay güldürdün beni bizimki başlarda görsen ya biz 4 yıl flörtten sonra evlendik çok seviyoduk birbirimizi ama yapamayınca beni sevmiyomusun demeye başladı bi ara.hatta bu akşam yapmazsan yarın boşancam dedi hani ben korkayımda yapayım die baktı işe yaramıyo ben sadece ağlıyorum daha bişi demedibu işin dr la ilgisi olduğunu düşünmüyodu.zaten dr a öle tesadüfen gittik.6 ay sonra tatilden dönüyoruz hadi dr a gidelim dedik ama kadın doğumcuya acaba vajide bi sorunmu var die.düşünsene 6 ay aklımıza gelmedi vajiye baktırmakarabadayız tel den birini bulduk akşam dönünce hemen gittik bi baktık psikologtabi ben bi sevindim sorma yoksa kolay kolay gitmezdidr anlattı tabi eşimde ikna oldu öleceya bide yaptıktan sonra teşekkür ediyo yaptık dieyani benim teşekkür etmem lazımken sabırla bekledin die o ediyocanım ya çok seviyorum onu

ay güldürdün beni bizimki başlarda görsen ya biz 4 yıl flörtten sonra evlendik çok seviyoduk birbirimizi ama yapamayınca beni sevmiyomusun demeye başladı bi ara.hatta bu akşam yapmazsan yarın boşancam dedi hani ben korkayımda yapayım die baktı işe yaramıyo ben sadece ağlıyorum daha bişi demedibu işin dr la ilgisi olduğunu düşünmüyodu.zaten dr a öle tesadüfen gittik.6 ay sonra tatilden dönüyoruz hadi dr a gidelim dedik ama kadın doğumcuya acaba vajide bi sorunmu var die.düşünsene 6 ay aklımıza gelmedi vajiye baktırmakarabadayız tel den birini bulduk akşam dönünce hemen gittik bi baktık psikologtabi ben bi sevindim sorma yoksa kolay kolay gitmezdidr anlattı tabi eşimde ikna oldu öleceya bide yaptıktan sonra teşekkür ediyo yaptık dieyani benim teşekkür etmem lazımken sabırla bekledin die o ediyocanım ya çok seviyorum onu

çok sevvvv zatennnnn sevgi pıtırcıkları sizi harika vallaaaa inşlh katlanarak artar sevginizzzz

ya bacım aslında iyyi gibi dün ilk defa eş demesi yaptık biraz ucu girdi sanırınm biraz daha zamanı var canım
wawwwwww harikasınn bacımmmmmmm kesin kezz cumartesi pazar halayını çekecezzzzzzzz ha gayrettt egzersizine devammmmmmmmmm kasılma problemi yaşadınmı çok...

herkese iyi akşamlar...nasılsınız??bugün eşimle eş denemesi yapacağız çok heyecanlıyım..bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr...
heycanını anlıyorum kendini çok şartlama bacımm çok planlar yapmaaa olmassa üzülmeee ama olucaktırr inşlhhhhh duaalrımız senleeeee

biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum

biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum

yok yokkk kızzz sen coştunnnnnnn harikasınnnn hiç bişeysizzzzzzz tamamen doğalll halledecen vallaaaaaa belliydi hızından zaten harikasın vallaaa kardeşimin bir sıkıntısı varda ondan kurtulurcasınaaa etkiledin valla beniii hernedenseee ilk günlerden beriii:)

kanım kaynadı sanaaaa

demek sen bu yapmadıkalrnı yaparak denesennnn iş bitti .... zatenn kayıtlarda varrr ben yazmıştım bu hafta sonu gelinlerinin başındasınnnnnnn SEN VE MİNA

(mina ne ettiyse bugun hiç girmemiş) inşlh iyidir...

sendeee vallaaaaa şimdi gangamları yollayyyım sonra geleneksel halayını çekerizzzzzzzzzz

okudum hemen oooyyyy ben senin o tatlı dilini o tatli tatli anlatışını yerim aplammmmmm bennnniimmmmm bide gerçek adını yazsana özele vallla adını nasip olursa bi kızım olursa adını koycammmmmmmmmm

kısssss ben zatennnnn bayaeskilerdenim yaaa adımıda gerçeğni yazmıştımmmmmmmm burayaaaa o vajili günlerde baya safmışım gökçe benn .... ama adımında garip bir hikayesi var anne babamın 3 yıl çocukları olmuyor annemde kist varmış ve ondan sonra ben oluyorummm bu yüzdennnn adımı baya çeşitli koymuşlarrr ve 7 yaşımdan sonra mahkeme kararıyla değiştirilmiş adlara sahip biriyim...

anlayacağınnn görmemişin bir çocuğu olmuşş ad koymuşş koymuş beğenmemiş değiştirmişşş... sanırım benim anne babamda farklı tiplerrr

senin özel bir insan oldugun belliymiş zaten annen baban bile küçüklüğünden beri özenmiş bacım sana gökçede ğüzel isimmmmmmm ama kızıma çok yakışacak

senin özel bir insan oldugun belliymiş zaten annen baban bile küçüklüğünden beri özenmiş bacım sana gökçede ğüzel isimmmmmmm ama kızıma çok yakışacak

laf aramzıda bende kızım olsun istiyorummmmmmmm.... :) adıdaaa mina koyacammmmmmm :) kuzenimde kızını mira koyduu ama ben çocuk yapana dek herkes mina yı koyar ailedennnnnnnnnolsunnn bende mina-nas koyacam kulağma hoş geliyorrr:)
gerçi bizde bir baktık çocuğmuzun ismini değiştirirz ben ve erkek kardeşim onunda değişti 1 yaş var aramızdaaa onun adıda emre :) anemde babamda hem beni hem kardeşmi üstelik taa 80li yıllarda nasıl yapmışlarsa bu durumu 90larda değiştirmişlerrr :)

komediiii cidden allah isteyen herkese versin veledsiz koymasın evleriii şimdi daha iyi anlıyorum anneciğmi babacığmı hadi bakalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…