- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #138.801
aleyküm selam bacımmmmmmm iyi akşamalrrrrr nasılsınnnn durumlar nasıllllllllll
wawwwwww harikasınn bacımmmmmmm kesin kezz cumartesi pazar halayını çekecezzzzzzzzya bacım aslında iyyi gibi dün ilk defa eş demesi yaptık biraz ucu girdi sanırınm biraz daha zamanı var canım
heycanını anlıyorum kendini çok şartlama bacımm çok planlar yapmaaa olmassa üzülmeee ama olucaktırr inşlhhhhh duaalrımız senleeeeeherkese iyi akşamlar...nasılsınız??bugün eşimle eş denemesi yapacağız çok heyecanlıyım..bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr...
herkese iyi akşamlar...nasılsınız??bugün eşimle eş denemesi yapacağız çok heyecanlıyım..bana dua edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr...
wawwwwww harikasınn bacımmmmmmm kesin kezz cumartesi pazar halayını çekecezzzzzzzzha gayrettt egzersizine devammmmmmmmmm kasılma problemi yaşadınmı çok...
heycanını anlıyorum kendini çok şartlama bacımm çok planlar yapmaaa olmassa üzülmeee ama olucaktırr inşlhhhhh duaalrımız senleeeee
bacım özel msj kutuna bakkk daldın gittin yahu topice geçmişi mi okuyon neeee
iiiivveeetttt bacım şimdi bakıyorum
biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum
biraz yaşadım ama kas gevşetici içmedim krem kullanmadım jelde kullanmamiştım sadece denemek istedim yani tam olmayacagını biliyordum
okudum hemen oooyyyy ben senin o tatlı dilini o tatli tatli anlatışını yerim aplammmmmm bennnniimmmmm bide gerçek adını yazsana özele vallla adını nasip olursa bi kızım olursa adını koycammmmmmmmmm
kısssss ben zatennnnn bayaeskilerdenim yaaa adımıda gerçeğni yazmıştımmmmmmmmburayaaaa o vajili günlerde baya safmışım gökçe benn .... ama adımında garip bir hikayesi var anne babamın 3 yıl çocukları olmuyor annemde kist varmış ve ondan sonra ben oluyorummm bu yüzdennnn adımı baya çeşitli koymuşlarrr ve 7 yaşımdan sonra mahkeme kararıyla değiştirilmiş adlara sahip biriyim...
anlayacağınnn görmemişin bir çocuğu olmuşş ad koymuşş koymuş beğenmemiş değiştirmişşş... sanırım benim anne babamda farklı tiplerrr
senin özel bir insan oldugun belliymiş zaten annen baban bile küçüklüğünden beri özenmiş bacım sana gökçede ğüzel isimmmmmmm ama kızıma çok yakışacak
o seninnn aşıırı gayretli oluşunn vallaaa harikasınn bacımmmm bol egzersizli denemeli akşamalr diliyorum sanaaa bizim adam anne ziyaretine gitti geç gelcek:)bu akşam ancak 10u bulur gelişi:) bende takıldım kaldım burayaaaa.... görüşürüzzzziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar
ziyaretçi arkadaşlarım öyle sadece okumayın bin tane soru bin tane cevap var burda harekete geçin ben yenemedim daha ama burdaki arkadaşların özellikle gökçemin sayesinde çok ilerledim yapacaklarınız belli hadi bakalım ben egzersize gidiyorum iyi akşamlar
hobby nasılsın canım nasıl gidıyo çalışmalar hangi aşamadasın
bide utanmadan söylüyor çaba sarfetmedim diyee anaaammmmmerhaba kızlar... bende 21 aylık evliyim çok öncelerde yazmıştım yine ama sonra sadece okuyarak devam etmiştim. hala aynı durumdayım sonuca ulaşamadım ama hiç bir çabada sarfetmedim . şimdi ise eş parmağı ile egzersizlere başladım. başarmış olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum
güzel canım böyle devam edin...her akşam artık düzenli olarak egzersiz yapıyoruz şuan 2 parmak bir hafta işi sıkı tutup artık başarmak istiyorum...
arkadaaşlar 2 aydır terapiye gidiyorum parmak egzersizlerinde takılıp kaldım yapamıyorum hatta yapmaya teşebbus bile edemiyorum doktorum ağırbi vajinismus olduğunu söyledi ama artık bu dertten kurtulmak istiyorum... bana öle geliyoki direk p... egzersizine geçsem sanki onu yapabilirim kendi parmağım olunca kendimi geri çekiyorum... ne dersiniz parmak egzersini yapmadan ilerleyebilirmiyim acilll cevap bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?