- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.381
Arkadaşlar 2 ile 5 milyar arasındaki parayıda göz önünde bulundurun veren var veremeyen var...burası sırf doktor tedavisiz insanların çıkarsız yalansız birbirlerine yardım ettiklerii hatta ve hatta güzel dostluklar kurduğu bi site....gidin kurtulun demek kolay da bakalım herkes şak diye bu meblayı verebilecekmi???veririm sorun yok diyosanız(garantisi varmıdır bilmem gidin deneyin)ben psikolog + psikiyatr kapılarında derman aramış ve anlayamadıkları için çözemedikleri için vazgeçmiş bi insandımmm TAAAKİİ burayı bulana kadar...bunu yenmek sizin elinizde...aylar sürerek yenende ona bakarsanız 3 günde burdada yenen var....herkes tercihini yapabilir özgür olarak...
evet canım sana katılıyorum bende ücretleri çok pahallı doktora gittim yemin ediyorum burdaki arkadaşların çeyregi kadar faydası olmadı bide bence burda sürekli modive oluyorsun ama dr öyle degil 40 dk doldumu yüzüne bakmazlar
Kızlarrrrr ben geldimmmmm.......cecemmmmmmm buralardamısınnnnn cnmm))
kızlar bende bu sayfatı yeni gördüm birçok yazıyı okumadan geçemedim veee şuu illete bende düştüm maalesef okadar zor bi durumki anlatamam
hoşgeldin canımmm ama sanırım gitmişsin eşim yeni işten geldi ateşlenmiş fena hasta olmuş kocacım ya kıyamam ona ben nane limon falan yaptım ilaç içirdim yatırdım anca gelebildim gelirsen şimdilik burdayım :)))
yaşadığın psikolojiyi anlatmana gerek yok ki tatlımm hepimiz yaşadık merak etme ve bizler başardık çok şükür şimdide yeni gelen arkadaşlar için yine elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz...sor sakın utanma ve çekinme hiçbir sorduğun soru saçma yada anormal değil ve öyle karşılanmazkızlar bende bu sayfatı yeni gördüm birçok yazıyı okumadan geçemedim veee şuu illete bende düştüm maalesef okadar zor bi durumki anlatamam
aynen öyle saati dolsun bakalım kapıya doğru bakıolarevet canım sana katılıyorum bende ücretleri çok pahallı doktora gittim yemin ediyorum burdaki arkadaşların çeyregi kadar faydası olmadı bide bence burda sürekli modive oluyorsun ama dr öyle degil 40 dk doldumu yüzüne bakmazlar((hatta ben bitanesi için randevu almaya gitmiştimm doktorla konuşun kendisiyle dediler ve yanına gidip söylediğimde daha cümlemi bitirmeden yoğunum alamam demişti (ağlayarak gelmiştim eve onu hiç unutmadımmm unutmayacağımda ((((
Cnmmmmmm çok şanslınız hepimizi burayı buldukkkkk) bizzzz hepimiz seni en iyi anlayanlarız cnm ) inan hepimiz seninle aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık yaşıyoruz bende orta parmaktayım o seviyeye bile gelmem mucizeydi inan ) hep yanındayız
ama çok şükür kurtuldum 4 ay falan bu illet peşimdeydi çok şükür 1 buçuk ay önce kurtuldum sorusu olan varsa inş yardımcı olurum hiç çekinmeden nasıl yendiğimi
Kızlar ben de egzersizlere devam ediyorum mumla, 10 cm'e yaklaştım sayılır 9'5-10 arasında değişiyor yalnız ben git gelde zorlanıyorum bunu halletmeden eşle denesem olurmu ki eşle git gele alışmak zor mu olur önce aparatla git-gel yapmak daha mı doğru? Yapayım diyorum ama içimden çıkardıktan sonra itmek zor oluyor sanki bişey batıyor hemen vazgeçip bırakıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz.
hoşgeldin canımmm ama sanırım gitmişsin eşim yeni işten geldi ateşlenmiş fena hasta olmuş kocacım ya kıyamam ona ben nane limon falan yaptım ilaç içirdim yatırdım anca gelebildim gelirsen şimdilik burdayım :)))
hoşgeldin canım aramıza nekadarlık evlisin nasıl bir sıkıntı yaşıyorsun dr muayenesinden geçtinmi bir sorun falan varmı? için rahat olsun inş .sende bende ve yenemeyen herkez bu illeti yenicez inş. burdaki herkez çok tatlısana her konuda yardımcı olacaklardır arkadaşlar inş. bende yenemeyen biri oalrak elimden geleni yaparımm
çok geçmiş olsun canım acil şifalar ama belliki sen kocaya iyi bakıp iyileştiricen maşallah
evet canım sana katılıyorum bende ücretleri çok pahallı doktora gittim yemin ediyorum burdaki arkadaşların çeyregi kadar faydası olmadı bide bence burda sürekli modive oluyorsun ama dr öyle degil 40 dk doldumu yüzüne bakmazlar
bende bayadır buraya takılıyorum ama çok fazla nete giremiyorum 5 aylık evligim ama sorunu çekiyorum hala. egzersizleri yaptım yani bi hafta kulak çubugu aparat mum hepsini çok kolay yapıyorum ama penis denemsine geçince başı oluyo gerisi gitmiyo sanki sonrasında bi duvar var olmuyo napcam yardım edin banada ya hergün bu sorunu düşünmekten bıktım
bende yardımcı olmaya çalışıyorum meğer yenmişsin canım yazını yeni gördüm neyse tebrikediyorum seni darısı başımıza inş. :)))
canım ya sen bu işin sonuna gelmişsin artık hazır hisettiğin an eş denemesine geç derim ben git gel olayını hiç düşünme burdaki çoğu arkadaş git gelleri ilkinde yapamadı sadece girişi sağladı kimiside giriş olunca gitgelide yapabildi ama 10cm süper bence hiçç kafana takma hazır olduğun vakit bu iş bitmiştir artık eş denemesine geçmeden aparatını dene biraz beklet sonra pnsi alırsın git gel yapmana gerek yok yapamıyosan zamanla olur oda keşke bende 10 cm de olabilseydim
Allah razı olsun kuzum ayy sorma içim parçalandı onu öyle görünce ateş içinde yanıyo birde üşüyorum diyordu eridim rsmen neyseki şimdilik uyuyo inş. yarına güzel uyanır canım
Cnmmmm bugünnnn okadar koşturmaca yaşadımkiiiiii eşimlede akşam bişeler yaptık evede geç geldik ancak girebildim nete)) sen ne yaptınnnn bi ilerleme varmı cnm ))
Öyle deme sen de yaparsın moralini de yüksek tut ben bu işin moralle çok ilgisi olduğunu düşünüyorum ve inanmak çok önemli, bu akşam çok iyi olacak yapıcam ilerliycem dediğimde ilerliyorum ama isteksiz yaparsam agzersizi daha da geriliyorum inşallah kısa sürede hepimiz yeneriz bakalım eş denemesi hüsran olmaz umarım, denemeye tedirginim.
gecmis olsun canim benimkide hasta valla birden ben kötüyüm dedi noldugunu anlamadim...insallah sabaha biseyleri kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?