Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cecemmmmmm içime su serptinnnnn))) ciddimisinnnnnn egzersiz yapmadan yenilebilir demek....inşallah ALLAHIMINDA izniyle bende yenebilirimmmmmm inşallahhhhhhhh)) çünkü eşimide artık yormak soğutmak istemiyorummmm;( )

Cecemmmmmm içime su serptinnnnn))) ciddimisinnnnnn egzersiz yapmadan yenilebilir demek....inşallah ALLAHIMINDA izniyle bende yenebilirimmmmmm inşallahhhhhhhh)) çünkü eşimide artık yormak soğutmak istemiyorummmm;( )

tabikide canım bende onları öyle duyunca çok mutlu olmuştum öylede yenenler var yeterki taktik öğrenmek önemli bol nefes al ver ıkın yönü bil kasma tamam işte oldu bitti maşallahhh eşini ve kendini düşün o an ben öyle yapıcam vee derin nefes all akışına bırak güzelce rahatla kasma kuzum olcak inş.

Bravo sanaaa )) ama at artık beynindekileri bak ben sadece orta parmak yaptım ordada kaldım çünnküüüüü eşim yanaşmadı)) ama korkum bitti gitti )) bu arada demişssin ya kızlarda özensin diyeee efet bi anönce bende yermeliyim diyorummmmmmmm))

Cecemcimmmmm ayyyy yaaaa yarın olsunnnnnn)))))) dediklerini yapıcammmmm ve elimden geldiği kadarıylada bu i biiiiii-tiiiiiiiiii-riiiiiiii-ceeeeeemmmm Burdada 3 gün 3 gece halayımı çekicezzz))cecemmmmmmm bugün ekleyemedim hala msn yarın ilk iş eklicem cnm )

inş canım yenersin.ya bende eşime karşı o konuda biraz güven problemi var.böyle çözüyorum kendimce
hep aklımdasınız yani burda yenemeyenler için hep dualar ediyorum her akşam onlarda rahat bi uykuya alsınlar die.ya biiiiisürü borcumuz var hiiiiiiç takmıyorum olur diyorum bi şekilde.bunu hallettikya gerisi kolay.inş sizde yaşarsınız bigün eşiniz o mutluluğunu görürsünüz ya ağladık özellikle eşim nasıl ağladı.o zaman kendime ne kadar kızdım bu mutluluğu ondan ertelediğim için ve kendime kıyamadığım için erteledim diye.siz yapmayın bunu ve daha fazla ertelemeyin

canım sen yenmemişmiydin benmi yanlış hatırlıyorum:44::44::44:

Seninnnn ağzındannnn balll damlıyooooo bu akşammmm)) yok henüz yenmedim sadece orta parmağımı aldımmm)) amaaa yarın denemeler yapıcammmmm inşallah yenicemmmm bak sende yenmişim gibi hatırladınnnn yaaaaaaa dua edinnnnnn nooolurrrrr ))

hadi canım göreyim seni benimkide sürpriz olsun bi bakarsanız yaptım olduu diye geliveririm birgünn inşallahhh senin haberini 4gözle beklicem mendil elimde bekliyom bak başarıcaksın kuzum inanıyorum

gerçekten kıskanıyorum valla bende istiyorummm YAPICAMMMMMM

yaparsın tabi canım artık seni gaza getiremiyorum zaten biliyosun herşeyi.bari böyle mutluluklarımı paylaşayımda kıskan ve böyle etkileyeyim dedimyaaa rahatlığı bıraksan 2 güne halledersin.hadi ya seninde halayını çekeliiiiiiiiim

Allah yardımcın olsun canım kasma kendini gerisi kolay

Bu siteye geldiğin zamanları hatırlıyorum;( ve sen başardınnnn ben hala sadece parmaktayım ama kendine sakın kızma ben kızmıyorum hiç istemezdim böle olsun ama neyapalımki.. İnan bende her an dualar ediyorum zaten habersizce edilen dualar dahada kabul olurmuş)) yarın benim için büyük gün bakalım egzersizsiz yenebilecekmiyimmm)

inş. canım benimmm aynen böyle yapın valla gerçekten yenen arkadaşlardanda böyle yaptım ettim diyenlerdende etkileniyorum sizi çok seviyorum

ben yatıyorum canlarımm kendinize iyi bakınnn dualarım sizinle sizlerde eksik etmeyin Allah rahatlı kversin gncemr rahat ol tatlım olcak yeterki taktikleri uygula öpüyorum hepinizi

Kızlaaaaaaarrrrr bizzzz kocişle uyumaya gidiyozssss koskocaman öpüyorum hepiniziiiiii kendinizeeeeeççok iyi bakınnnn))) iyi gecelerrrrr ALLAHIM rahatlık versinnnnnn

düşünebiliyomusun dr bile umudu kesip terapiyi bıraktı ve buraya geldiğimdede aynı karamsar ve olumsuzluklarla doluydum.sağolsun burdaki arkadaşlar olmasa yine aynı olurdum.yenip ayrılmak istemedim bende birilerine elimden geldiğince yardımcı olmalıyım die düşündüm.
bak birde yrn egzersiz olmadan deneyeceksen baştan söyleyeyim.öyle hemen pozisyonu alınca olmayabilir pes etmek yok tekrar tekrar deneyeceksin.birden girmiyo sonuçta.birde eşin için enerji içeceği alın daha rahat olur
ben yatıyorum hayırlı geceler

bende seni yendin diye hatirliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…