Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabikide gözümden kaçmadı canım o yazıyı yazarken sen aklıma bile gelmedin çünkü seni öncelerden biliyordum denk gelmiştim ama bu 2 isimden bahsettim ben yanlış anlaşılmasın bu arada bu dr u biliyorum dr a lafı myok :) işinde çok iyi olabilir ben sadece burada bizler bu sıkıntımızı anlatıyoruz e haliyle dr u seven ona para kazandırmak isteyen bazı kişilerin buraya girip reklam yapmış olması gayet açık ondan bahsetmiştim aynı anda denk gelmeleri ki reklamda yapabilirler ankarada bir dr muş sanırım gidebilen gitsin tabiki bunada itirazımız olamaz

hayır gitmedim gitmelimiyim gidip ne demeliyim nereye gitmeliyim gercekten bilmiyorum. doktora gitmeden olmuyo mu bu iş ne yapıcam cok caresizim

canım ilk iş pazartesi bi kadın doğumcuya gidiyosun.ve durumunu söylüyosun yani eşinle ilişkiye giremediğini.fiziksel bi sorun varmı die baktırmak istiyorum diyosun.oda bakıyo.zaten sadece eliyle ikiyana açıp bakıyo korma yani başka bişey olmuyo.bi sorun yoksa buraya geliyosun ve burda hepimiz sana yardımcı oluyoruz.eğer hızlı ilerlersen çok yakın zamandada halayını çekiyoruz tamamumutsuzluk yok buraya geldiysen yolu yarıladın.

Peki aparatı nerden satın aldınız. Eczaneden mi yoksa internetten mi sipariş ettiniz?

kendim yaptım.kulak çubuğuna bikaç kat peçete sardım streçledim ve cerrahi eldivene geçirdim.alıştıkça kalınlaştırdım ve 10cm olunca pns denemesi yaptım oldu.bazı arkadaşlar mumla aparat yapıyo ama bana o sert gelmişti.parmak itici gelirse aparatla yap.ben ikisinide yaptım ve aparat daha kolay geldi.pns denemesinden hemen öncede yaptım 15dk falan beklettim çıkarır çıkarmaz pnsi aldım çok rahat oldu.

gercekten su anda bile cok rahatladım. en azından paylaşabildiğim için daha rahatım. ama sanırım benim doktora gidebilmem için bile biraz zmana ihityacım var kurtulmak istiyrum o yuzden artık ne derseniz yapıcam cunku birilerinin bana sunu yap demesine cok ihtiyacım var.. teşekkurler karamsarrr artık ben de buralardayım:))

bence zaman kaybetmemelisin hemen git dr a ve buraya gelip egzersizlere başla ben yendim ve bumuymuş dedim.birde eşinin o mutluluğunu görmek paha biçilemezbenim gibi yapamıyorum deyip zaman kaybetme

rahat ol canım benim hepimiz aynı derdi taşıyoruz bende daha yenemeyenlerdenim güçlü olmalısın ilk frsatta dr a git kafanda soru işareti kalmasın sonra geliyosun ve egzersizlere başlıyoruz ama ilk egzersiz olarak kegel egzersizi yap canım onun için dr u beklemene gerek yok 1.ci sayfadaki kegel egzersizlerini oku ve hemen yapmaya başla canım anlamadığın birşey olursa çekinmeden yaz..

canım inanırmısın ben taaa eki ayından beri bu sitye giriyorum cıkıyorum herkese özeniyorum olmaz yok diyorum derken cok agladım bazen midem bulandı basım döndü agladım sızladım bi aksam eşimle baya bozusmustuk dr a da gitmiştim ama sonuc alamamıstım devlet dr u oldugundan cok agr ilerliyor ve pek güvenemiyordm acıkcası ama burda cogu arkadas yendi bu egzerizleri yaparak bende sasırıyodum nasıl oluyor diye ama cidden biz büyütüyomusuz cidden oluyormus hee su an pat diye sokamıyorum hala ama şükürki tüm parmaklarımı tek tek alabiliyorum son boguma dek su an 2 li parmaktayım kısmetse 3 e de geçccem bakalım. bak canım kendini iyi hisettiğin bi anda otur bi yandanda sadece ona yönelme ya tv acık olsun ya müzik yani demek istediğim tek oraya yönlendirme kkendini ben öyle basladım cunku. bide kulak cöpünü bende sokamadım ne yalan söyliyim iyice yapcam dediğim bi aksam tv izlerken jelimi eldiven ya prezervatifimi aldım serce parmagımı geçirdim iyice ıkındım jelledim parmagımı ucuna dokundurdum ıkındım aynayla bakarak bi delik gördüm o deliğin ucuna koymustum ya nefesimi vererek bi kere söyle bi ittim önce ucu girdi şaşırdım korktum cunku ben canı cok az ve tırsak insanlardanım ilerltmeye calıstım nce yapamadım sonra yön durumunu düşündüm burda kızlar tarfi etmişti kendimce yaptım popoya dogru iticektim nefes alarak ittim ilkgece serceyi alıstırdım iyice sonraki gün gene serceyi aldım sonraki parmaklara tek tek geçtim bugun 5-6 günüm her zaman serceyle yapıyorum gene diger parmaklarıda yapıyorum su an 2 parmaktayım onda zorlandım ama gene deneyecem basarmamız için bu sart kızlardan olumlu hbaerleri aldıkca daha bi şevke geliyorum ama sunu diyim en korkak ve canı az olan biri olarak bu egzersize baslamam 4 ayımı aldı diyebilirim. aklında bitirdiğinde hersey kolay demek ben zamanında kendi kendmi korkutmusum.İnşallah sende digerleride hepimiz bu illetten kurtuluruz canım..

not: bu arada öncelikle jinekologa gitmediysen git belki fiziksel bi sorun vardır ben tam 3 defa gittim bişeyin yok dedi psikolojik dedi yolladı.Haberin olsun cnm

Son düzenleme:

haklısın canım iyi şeyler düşünmek iyi oluyo bazen umarım çözeriz artık yaaa oyy oyyy

Batma hissi oluyor denmişti kaç santimde oluyor. O da beni gerior. Aman battı batacak diye resmen yarım kilo ter boşalıyo

canım olumsuz şeylere takılma o kendini kasınca olur ya hem onlar sorun değil.ya ne kadar rahatsan okadar kolay olur.annem 30 yıllık evli bende kassam benimkide acır diobirde bak biz böyle zaten olumsuzlukları düşünerek bu hale geldik ya batarsa ya acırsa ya kanarsa yok bunlar hiç biri yok yok yokolumsuzluk düşünmeden bebeğin ordan çıktığını düşünerek yendiğindeki rahatlığını düşünerek egzersiz yapıyosun.'ya'diye bişey yok.Allah ın izniyle herşey çok güzel olacak ve biz burda senin halayını çekiceztamam hadi başla artık umutsuzluğu ve olumsuzluğu üzerinden atarak

Cok tesekkür ederim öncelikle. Aslında ben de yaklaşık Eylül'den bu yana okuyorum. Bir çok kişinin gelin olduğuna şahit oldum, çok mulu oldum. Ama kendim hep erteledim işte. Egzersiz de yapmadığım için soracak sorum olmamıştı bugüne kadar ama artık başladım. Bir an önce yenmek isiyorum. Burada bu saatte cevap veren emektar insanlar varken benim daha fazla ertelemem büyük vicdan azabı yaratıyor. Bu arada bana da jınekolog bir şeyin yok demişti. Normalmişim

normalsen canım ben gibi erteleme halledersin emin ol belki hızlı bile yol kate edersin bak kimi kızlar 4 günde işi bitirdi kimi günlerce ugrastı ama yendii. bende en sonunda basldım işte 5-6 gün oluyor rabbim yardımcımız olsun.bak burdaki kızlar saolsun hep yardımcı oluyorlar cekinmeden sor sende tmm..

Cnmmmmmm çok şanslınız hepimizi burayı buldukkkkk) bizzzz hepimiz seni en iyi anlayanlarız cnm) inan hepimiz seninle aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık yaşıyoruz bende orta parmaktayım o seviyeye bile gelmem mucizeydi inan) hep yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…