- 26 Temmuz 2009
- 439
- 14
- 118
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.521
arkadaslar 4 aylık evliyim bu hastalıktan bndede var sanırımm dün ilk defa okudumm ve egzersizleri yaptım dün parmakla olanı yapmaya aklım bilee iterkenn dün tek parmak iki parmak derken 3 parmağa cıkardım ve bugün ilk defa eşimin p ni tamamen aldım cok mutluyumm vallaha burada sizleri duydukca bi özgüven geldi ve yaptım sağolunn kızlarrr.....
bu hangi bepanthol canımmm bunu vajinin içine mi sürücez anlamadım ben
geçmiş olsun cnm üzülme bunu yenicezzzzzz
geçmiş olsun canımmşaka diyorum sen istiyosun ama şartlar bazen elvermez doğru zamanı beklemek lazım ama artık gein oldum demeni bekliyorum ona göre ocak gelini ol şubata sarkıtma sakın:18::18:
kızlar benim sorum geride kalmış tekrar yazayım bi bilen varsa beni aydınlatabilir mi acaba :S biliyosunuz tek parmağa devam ediyorum ben. bugün 2 parmak denedim ve girdi ama şöyle bişi oldu cehaletime verin 2 parmakla gelgit yaparken bi ses çıktı :S rahim gazı değil ama başka bişi :S sizce neden ilk kez duydum böyle bişi normal mi :S
eczanelerde satılıyor bir bepanthen olarak var birde bepanthol olarak var.ikisine aynı diyorlar ama değil.bepanthol olan daha iyi içi beyaz çıkıyor.onu avcuna bir miktar sık ve vajinaya üstüne içine doğru süreceksin.yumuşatması için.
canım o nasıl bişiy ya hiç duymadım ben:44:
inş. kuzum ya inş. hepberaber yenicez ...
şubatın başında şehir dışına çıkıcam 1 hafta yokum canım bende istiyorum ozamana kadar yenmeyi ama sarkabilir( hayırlısı ya gerçekten eşimle bugün konuştuk az ya dedik deneyemiyoruz bile dedik biliyonmu o bile şaşkın ya diyo olmadığına üzülemiyoruz diyo çünkü deneyemiyoruz hep bir aksilik çıkıyo dedi hakketende öyle hani denesek bolca bıksak artık belki bukadar rahat olmicam ama deneme yapamıyoruzki toplasan 4 5 kere deneme yapmışızdır adam akıllı ya tuaf doğrusu
kızlar benim sorum geride kalmış tekrar yazayım bi bilen varsa beni aydınlatabilir mi acaba :S biliyosunuz tek parmağa devam ediyorum ben. bugün 2 parmak denedim ve girdi ama şöyle bişi oldu cehaletime verin 2 parmakla gelgit yaparken bi ses çıktı :S rahim gazı değil ama başka bişi :S sizce neden ilk kez duydum böyle bişi normal mi :S
bildiğimiz bepanthol krem yani dmi canım benim evde var ondansa
ben de anlamadım herhalde hava kaçtı oluyo bazen öylebi de çok garip ben hiç zara mara denk gelmedim.bildiğim tam girişte olur zar. yani esnek mi benim bu durumda acaba kızlar
ben o konuda baya inatçıydımhatta yendiğim gün eşim yorgunum yapmayalım dedi resmen yedim adamı nasıl yapamassın , olcak, bu iş bugün bitcek sarkabilir deme çok üzülürüm cecoşş sende üstüne gtt hastalığın. biliyosun hastalığımız erteleme hastalığı kısaca
inşallah iyileşir, düzelirsin canım, ama bunun en önemli sebebinin kulaktan dolma yanlış bilgilerin bilinçaltında yer etmesiyle psikolojinin bozulması sonucu oluştuğunu düşünüyorum.
Sonuçta eşini seviyorsan sadece buna odaklan, bütün algını eşine olan sevgine döndür, ve ona güven..
Tabi bunun için eşinin de sana destek olması gerek, bu anca ikinizin bir olup üstesinden gelebileceği bi hastalık.
bana da yardımcı olun lütfen
bana da yardımcı olun lütfen
olabilir kuzum ya çok duyduk burdaki arkadaşlardan esnek zarlarıaman boşver sen yenemye bak zarla işimiz yok bizim zaten zar giderken bile acımıyo hisetmiyosun yaşadığım için biliyorum benim ilk geceden gitmişti
canım eşime kalsa her dk hazırbu hasta haliyle bile şımarıyo bende iş yok galiba herşeyin mükemmel olmasını istiyorum ya ah ahh bu kafama böyle pat diye olmicak illa planlıcam düşünücem engel olmicak oo biüsürü şey geçiyo aklımdan bilsen ondan bu haldeyiz yoksa bu durumda olmazdım kuzum ya yakında böyle olcam ince düşünmekten
bu hafta sonu gelinlerimiz var mıdır? pek girmedim interneteee de .... özellikle yeteramabukadar ve mina13
hayal2011 hobby85 alisya cecemm ne ettilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?