- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.481
oof canım kurtulamadm şu illetten.sen yaptnmı parmak egzersizi bana işkence gibi geliyo başlıyamıyorm bitürlü
Merhaba hoşgeldin yujadab , egzersizleri sakın erteleme hemen başlamak için kendini içten içten motive et, hiç korkma , yaptıktan sonra sende bizler gibi diyeceksin ki kendi kendine ' bu muydu yani bunun içinmi bu kadar erteledim' inan böyle olacak, her bir aşamayı atlattığın da da cesaretin artacak . Şimdi müsaitsen hatta korkmadan eldivenini geçir jeli sür serçe parmağına , derin derin nefes al ver rahatla ve parmağını ittirmeye çalış. Bizede burdan yaz gerekirse sana yardım edelim destek çıkalım.
şuan müsaitim hatta sabahtan beri müsaitim ama jel bana bakıyo ben jele..bitürlü cesaretimi toplayamadm
şuan müsaitim hatta sabahtan beri müsaitim ama jel bana bakıyo ben jele..bitürlü cesaretimi toplayamadm
bak ne güzel fırsatın var şuan. İnan bende hatta burdaki çoğu bayanda senin gibi idi dokunmaktan bakmaktan çekiniyorduk ve bu yüzden erteledikçe erteledik ama giden zamandan gitti, psikolojik olarak yıprandık. Hemde çok. Sende bunu başarabilirsin , ben sana inanıyorum sende inan kendine ve şimdi dene hemen hadi
deniycem canım tamam ama ilkten bana hangi pozisyonda yapıcagımı nasıl yapıcagımı anlatrmısn yanlş bişy ypmaktan korkuyorm.he buarada ben hala bakireyim kızlığıma bişy olurmu ki??
deniycem canım tamam ama ilkten bana hangi pozisyonda yapıcagımı nasıl yapıcagımı anlatrmısn yanlş bişy ypmaktan korkuyorm.he buarada ben hala bakireyim kızlığıma bişy olurmu ki??
hayır canım ilk etapta zor birşey kızlığın zarar görmez. bence sert b,r zemine yatmalısın ilk olarak.daha sonra bacaklarını karnına doğru çek.gerekirse ayna varsa küçük ayna karşına al girşini görerek daha iyi yapabilirsin.
eşimde artık olsn istiyo doktora izin vermiyodu ama verdi gelişme var baya kızlık konusnda ne der bilmyrmcanım ben yarım uzanır pozisyonda denemiştim kimisi uzanarak deniyor , kimisi oturuken sen nasıl rahat ediceksen o şekilde ayarla kendini. Kızlık meselesine gelince yapacağın egzersizler kızlık zarını esnetiyor , benim ilişkim sırasında hiç kanamam olmadı çoğunda da olmadı hatta. Eşinle bunu konuş onada anlat bunu yenmek için bu meseleyi kafanızda bitirmeniz lazım
eşimde artık olsn istiyo doktora izin vermiyodu ama verdi gelişme var baya kızlık konusnda ne der bilmyrm
anladım canım uzanarak biraz zor yaparım gbi tuvalete oturur gbi aynanın üstüne otursam öyle yapsam olmazmı
nasıl rahat edeceksen öyler yap canm.ama dediğim gibi ilk baş rahim kaslarını yoruyoruz vajinanı sık bırak 2 3 kez.daha sonra nefesini kontrol et.burundan derin nefes ağızdan verirken nefesini parmağını içeri it yavaş yavaş.
tmm canım deniycem cok sağol
iki gündür yoktum tabi ne yaptın diyeceksiniz??.......
pek bi ilerleme olmadı canım sıkkın o yüzdenperşembe günü regl bitti reglden önce 10 cmliği zar zor alıyordum.. perş cuma canım egzersiz yapmak istemedi cumartesi zorladım kendimi oturdum.. önce küçük parmak sonra orta parmak ve iki parmak hiç uyuşturmadan aldım.. 8 cmlik aparat hazırlamıştım onu denedim ve olmadı.. uyuşturmadan olmadı bi türlü... sinir oldum ve uyuşturdum o şekilde rahatlıkla girdi sonra 9 cmlik hazırlayıp onu soktum ve o içimdeyken yarım saat yattım.. 10 cmliği denemedim çünkü 9 cmlik zor girdi oraya..
reglden sonra niye böyle geriledim sizce?????????? :44:
şimdi ne yapmalıyım sizce?? :26:
canım zaman zaman gerileme oluyor bunun sebebi de kendini kasman bende de olmuştu 11 cm alırken birden bire alamamaya başlamıştım, sonra farkettimki kendimi kasıyormuşum, böyle olduğun zaman rahatlamaya çalış bir süre ara ver nefes egzersizi yap
tatlım sence eşimin parmağını denesem biraz beni rahatlatır mı?? şimdiye kadar hiç denemedim bu akşam bi deneyelim diyorum ne dersin?? :44:
rahatlatabilir tabiki, yasemini biliyorsun o mesela eşi ile yaparken çok daha fazla rahattı farkına varmadan 2 parmak alıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?