- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.501
şuan müsaitim hatta sabahtan beri müsaitim ama jel bana bakıyo ben jele..bitürlü cesaretimi toplayamadm
arkadaslar 4 aylık evliyim bu hastalıktan bndede var sanırımm dün ilk defa okudumm ve egzersizleri yaptım dün parmakla olanı yapmaya aklım bilee iterkenn dün tek parmak iki parmak derken 3 parmağa cıkardım ve bugün ilk defa eşimin p ni tamamen aldım cok mutluyumm vallaha burada sizleri duydukca bi özgüven geldi ve yaptım sağolunn kızlarrr.....
evet canım hamileydim ama artık değilim düştü :2: hem üzüldüm hem sevindim çünkü çok hap içmiştim o dönem grip olmuştum hamileliğimi bilmiyodum o yüzden hayırlısı demiştim neyse ben şimdi 2 parmak tam alabiliyorum işaret parmağı ve ort parmak birlikte dahada ileri gidemedim maalesef evet kafamda bitirdim ama icraat yok :)))
slm inş sende kurtulursun bu durumdan.ama jelsiz veya başka türlü yapmamanı tavsiye ederim arkadaşım.eğerki vajinal kuruluk yani ıslaklık olmadan yapılırsa emin ol canın acıyabilir veya içerde sen farkında olmadan yara oluşabilir.ayrıyeten çok hijyen olması lazım kullandıgınız aparatların.çünkü enfeksiyon kapabilirsiniz.bepanthol krem var içi beyaz olan yanlız eger ondan bulabilirseniz heö yumusatıyor hmede rahat olmasını sağlar.
bu hafta sonu gelinlerimiz var mıdır? pek girmedim interneteee de .... özellikle yeteramabukadar ve mina13
hayal2011 hobby85 alisya cecemm ne ettilerrr
iyi geceler minacım... ya hafta sonu açıklise sınav görevlisiydim o bakıma girmedim ha birde saçma sapan bir uyarı alınca gıcık oldumiyi geceler gökçecim yoktun merak ettik.ben 9cmdeyim canım.sen naptın?
gökçe özelden msj atmıştım canım cevap gelmedi bi bakarsan
minacımmm çıkmam gerekyor yarın en erken 14 de girebilirimmm (inşlh) msj atarsan okuduktan sonra ancak cvb veririm eşim bunalttı da çıkayımmmmtamam canım geldi sağol sana bişey daha yazdım :18::18::18::18:
cecemm mrb bişey merak ettim hamile olduğunu yazmışsın bı yandanda parmak çalışmasından bahsetmişsin anlamdım nasıl oluyo ilişki oldumu olmadımı
bu hafta sonu gelinlerimiz var mıdır? pek girmedim interneteee de .... özellikle yeteramabukadar ve mina13
hayal2011 hobby85 alisya cecemm ne ettilerrr
canım durumumu gayet açık anlatmışım neyi anlamadın ilk evlendiğimde deneme yoluyla yani vajiliyken hamile kaldım ve düşük yaptım 3 ay geçti o olay üstünden :) şimdi hamile falan değilim yani canım ve daha vajiyi yenemedim
slm kızlar aynı dertten bende e var malesef jel i nerden aldınız ve dilatör NERDE BULABILIRIMbu hangi bepanthol canımmm bunu vajinin içine mi sürücez anlamadım ben
slm kızlar aynı dertten bende e var malesef jel i nerden aldınız ve dilatör NERDE BULABILIRIM
merhaba canlarımbugün kociş evdeydi giremedim cecoşş sonunda kabul ettin tembelliğini hergün güzel haberini bekliyorum ama yok
ay ben hiç itiraz etmedimki kuzucukay benimde kociş evde ama bişiy yapamıyoz halen ateş içinde garibim
benim tahriş geçti onun hastalığı çıktı ya valla bi kendimize gelemedik şaka maka ya
ay ben hiç itiraz etmedimki kuzucukay benimde kociş evde ama bişiy yapamıyoz halen ateş içinde garibim
benim tahriş geçti onun hastalığı çıktı ya valla bi kendimize gelemedik şaka maka ya
nasıl kaldın bende kalmak istiorum özele msj atar mısın lütfen rica ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?