Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm tabiki boşanmak kolay ama eşimin konusmaları beni cok üzüyor her konu oraya cıkıyor napayım elimden geleni yapıyorum ama her adımımda beni desteklicene köreltiyor bana bagırma destek ol diyorum 5 aydır sana desteğim yeter artık dedi bu beni cok üzdü anlatıoyrum eskşye gire cok cok ilerledim görmüyomusun önceleri bacagımı 2 yana atamazdım onu arama alamazdım parmak egzersizni geç dokunamazdım bile ama su an 2 parmagı alabiliyorum ama beni motive edeceğine senin yüzünden sogudum cinsellikten dedi.:14::14::14::14::14::14: Boşanmak istemiyorum ama bu sözlerine karsılık dedim gene bagırdı ne sacmalıyosun dedi tamam onada hak veriyorum ama bu dönemde bana dstek olcana resmen işkence cektiriyor birde yakında yeğeni gelcek hemen sorunu çözmek istemezmiyim yegeni bizde kalcak ailesi yok hemen sorunu çzmek istiyorumkii o kızcagız gelmedden sıkıntımız kalmasın ama anlamıyor :43::43::43::43:

canım durumun gerçekten zormuş seni anlıyorum o çaresizligi biliyorum ama napalım bunları görmezlikten geliceksin sana senden başka kimse yardım etmez hırslan biraz yapıcam de ya bak burda yapanlar var sor bakalım acıdan ölmüşlermi ben 9 aylık evliyim 9 ay öldüm bittim dedim sonra bigün uyandım tamam dedim yeter 1 haftada 10 cm yaptım bak gör haftayada gelinim kendin için yap sirkelen

teşekkür ederim yasemin sen eş parmağıyla mı çözdün bu işi... hangi aşamaya gelince deneme yapalım eşimle????

ben gittim zar için değil de vajina da bi problem var mı diye gösterdim.. gitmediysen kesinlikle git bi sorun yoktur tabi ama için rahatlar en azından belki bi tavsiyesi olur doktorun..

canımm aynı cümleleri eşim bana da kurmuştu.. "senin yüzünden cinsellikten soğudum" "senden hiçbirşey olmaz" "çok korkaksın" falan filan bende boşanmayı düşündüm defalarca :14: ama en sonunda oturduk konuştuk..
ben bunu halledeceğime söz verdim o da bana destek olacağına söz verdi.. çok şükür şimdilik bi problem yok ama hiç deneme yapmıyoruz tabi...
hiç canını sıkma burdakilerin hepsi aynı dertten muzdarip sıkıldıkça yaz buaraya

zaten bu sitedeki kızlar olmasa napardım bilmem içime atmaktan hasta olurdum sanırım allah korusun. kimselere anlatamıyorm hiçbişeyden zevk almaz oldum su sorun bi hallolsa beynim rahatlıcak ooofffffffff

ama canım denedim hatta olsun istedim ama ucunda kala kaldı giremedi bile yada pozisyonumu beceremedim bilemedim altta da üsttede bişey yapamadım haliyle bizmki delirdi :44::44: nerde o eski günlerimiz nişanlıyken ve cıkarken nede cok hayal ederdik kavustugumuz zamanları simdi, işkence oldu resmen bide millet cicim aylarındasınız ne güzel demezmii içime ata ata dert sahibi olcm valla bu sitede olmasa naparım bilmem allah razı olsun szizlerden. bana eş denemesinde nasıl yapabilceğime dair bilgi veriseniz memnun olurum bişeyleri ters yapıyorum sanırım offfffffffff:18::18::18::18::18::18::18: tırnakta kalmadı stresten yiye yieeee:53::53::53::53::53:

canım yanlış söylemişim eş denemesi derken onun parmağıyla da egzersiz yap canımm.o da tek ve iki parmağıyla egzersiz yapsın .böylece ona güvenin gelecektir.ama parmağı senin elinde olsun sen yönlendir yani onu.bunu 3-4 gün yapman bile yeterli bence .ben okadar yapmıştım yani.daha sonra ilişkiyi deneyeceğiniz zaman hem sen hem de eşin parmaklarınızla egzersiz yapın canım.bensırtım eşime dönük şekilde yenmiştim .arkadaşlar burda resmi paylaşmışlardı.tabii yanımda ayna vardı.çünkü ben aynada görmeden yapamıyordum.tabii hem eşime hemd e kendime bol bol bebeyağı sürmüştüm..mantar yapıyor diyorlar ama bende olumsuz bi etkisi olmadı canım..
,inşallah en yakın zmanda yenersin.bir de ben artık çok istiyorum çocuk sahibi olmayı her egzersiz de anne olamayacağımı düşünüyorum ve kendime gaz veriyordu.hatta altta deneme yaparken ben yapamam gibi geliyordu ama eşim sürekli bebeğimiz için yapmalıız diye bana gaz veriyordu canımmç
hadi kolay gelsin.hayırlı haberlerini bekliyoruz.
çok konuştum ama her zmaan kegel egzersizlerini yap adetliyken bile otururken yatarken bulaşık yıkaren sürekli yap canımm

ama canım denedim hatta olsun istedim ama ucunda kala kaldı giremedi bile yada pozisyonumu beceremedim bilemedim altta da üsttede bişey yapamadım haliyle bizmki delirdi :44::44: Nerde o eski günlerimiz nişanlıyken ve cıkarken nede cok hayal ederdik kavustugumuz zamanları simdi, işkence oldu resmen bide millet cicim aylarındasınız ne güzel demezmii içime ata ata dert sahibi olcm valla bu sitede olmasa naparım bilmem allah razı olsun szizlerden. Bana eş denemesinde nasıl yapabilceğime dair bilgi veriseniz memnun olurum bişeyleri ters yapıyorum sanırım offfffffffff:18::18::18::18::18::18::18: Tırnakta kalmadı stresten yiye yieeee:53::53::53::53::53:

evet daya sıkıldıkça yaz burdaki arkaşlar o kadar iyi ki halden anlıyorlar mutlaka biri cevap verir bak yanlız degilsin

ama canım denedim hatta olsun istedim ama ucunda kala kaldı giremedi bile yada pozisyonumu beceremedim bilemedim altta da üsttede bişey yapamadım haliyle bizmki delirdi :44::44: nerde o eski günlerimiz nişanlıyken ve cıkarken nede cok hayal ederdik kavustugumuz zamanları simdi, işkence oldu resmen bide millet cicim aylarındasınız ne güzel demezmii içime ata ata dert sahibi olcm valla bu sitede olmasa naparım bilmem allah razı olsun szizlerden. bana eş denemesinde nasıl yapabilceğime dair bilgi veriseniz memnun olurum bişeyleri ters yapıyorum sanırım offfffffffff:18::18::18::18::18::18::18: tırnakta kalmadı stresten yiye yieeee:53::53::53::53::53:

millet cicim ayı yaşıyoruz sanıyo biz daha bişiy yapamadık :) inan bugün belgesel izliyordum hayvanların çiftleşmesini gösterdiler deli oldum kendimi yuhladım durdum şunlar kadar olamıyon dedim sanki bunların canı yokmu dedim ay insanın pisikolojisi bozuluyo gerçekten kalakaldım öyle minnacık böcek kadar olamadık..

millet cicim ayı yaşıyoruz sanıyo biz daha bişiy yapamadık :) inan bugün belgesel izliyordum hayvanların çiftleşmesini gösterdiler deli oldum kendimi yuhladım durdum şunlar kadar olamıyon dedim sanki bunların canı yokmu dedim ay insanın pisikolojisi bozuluyo gerçekten kalakaldım öyle minnacık böcek kadar olamadık..

anam gece gece kahkaha attım kocacık uyandı sen çok yaşa emi minnacık böcük kadar olamadık:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

zaten bu sitedeki kızlar olmasa napardım bilmem içime atmaktan hasta olurdum sanırım allah korusun. kimselere anlatamıyorm hiçbişeyden zevk almaz oldum su sorun bi hallolsa beynim rahatlıcak ooofffffffff

hepimizin beyninin rahatlamasına ihtiyacı var tatlım bu problemi hep birlikte yeneceğiz inşallah.. :41: kendimize güvenelim ve çalışmayı aksatmayalım ve çözelim bu işi inşallah

yapma tatlım bunları düşünme boşuna yeneceğiz biz inşallah bitecek bu sorun.. hepimiz bebiş haberlerimizi vericez burdan.. :49: halaylar çekeceğiz inşallah :64:

yapma tatlım bunları düşünme boşuna yeneceğiz biz inşallah bitecek bu sorun.. hepimiz bebiş haberlerimizi vericez burdan.. :49: halaylar çekeceğiz inşallah :64:

ahhhh Rabbim inş. ogünleride gösterir hatta bebişler olmuş büyümüşte bugünlerimizi anıp güldüğümüz günleride gösterir inş.. AMİN deyin kızlar:16:

Hanımlar ben uyuyorum valla bagımlılık yaptınız bırakamıyorum DAYA sende üzülme tatlım artık bak cecem ne diyo minnacık böcük kadar olacaz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
Hanımlar ben uyuyorum valla bagımlılık yaptınız bırakamıyorum DAYA sende üzülme tatlım artık bak cecem ne diyo minnacık böcük kadar olacaz :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

iyi geceler canım aynen ya kopamıyorum burdan ailem burası oldu hiç pisikologa falan gitmeye gerek yok al sana anlat derdini rahatla :8:
öyle canım böcekleride hiç sevmem hele şu kalorifer böceklerini işleri güçleri yok durmadan o işi yapıyor olacaklarki süper yumurtluyorlar çünkü :1:

Back
X