- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 118
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.601
pek bir bilgim yok ama hamilede olabilir canım neden olmasın ki hayırlısıyla olur inş canım
ne kadar geciktin tatlım??
günaydın canım hoşgeldin
Günaydın kızlar ben geldimmm
Günaydın kızlar ben geldimmm
günaydin kizlar biz dün deneme yaptik, ben gittikce geriliyorum. cunku dokunmasna bile izin vermedim. cok üzgünüm
Bu arada çok mutluyum yazamadan edemeyecemdün sabah kendiliğinden gelişti herşey ve jel uyşturucu krem olmadan yaptık ve ben alttaydım herşey doğaldı yani çok mutluyum sizleri seviyorum
günaydin kizlar biz dün deneme yaptik, ben gittikce geriliyorum. cunku dokunmasna bile izin vermedim. cok üzgünüm
ohh iyiymiş hayırlı uğurlu olsun canım hiç haberimiz olmadı belki bizde katılırdıkhangi çorbayı yaptın sen
canım pro üyelikle ilgili sorular diye bir alan var
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...pro-uyelik-sorular-sorunlar.html#post28365882
burası bak burdan bilgi edinebilirsin , benim bildiğim özel mesaj için 10 dk beklemiceksin artık , ayrıca yazı tipini kaydedebilceksin hep aynı renk ve tipte yazabilceksin, her seferinde düzenlemek zorunda kalmıcaksın
ben de tesadüfen gördüm dolaşırken, sizlere bişey söylemedim oy istermiş gibi olmayım diye. bi tek gökçenin haberi var o da nasıl oldu anlamadım. ben resimleri yükledim sayfaya yükler yüklemez yorum yazmış nerden haberi olduysa deli kızama katılacağınızı bilseydim valla haber verirdim. ben o kaygıyla bişey söylemedim. samimiyetime güven lütfen
ben de tesadüfen gördüm dolaşırken, sizlere bişey söylemedim oy istermiş gibi olmayım diye. bi tek gökçenin haberi var o da nasıl oldu anlamadım. ben resimleri yükledim sayfaya yükler yüklemez yorum yazmış nerden haberi olduysa deli kızama katılacağınızı bilseydim valla haber verirdim. ben o kaygıyla bişey söylemedim. samimiyetime güven lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?