Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başka da bişey demiyorum

bilmemki iki sekme aynı anda açık olursa eğer yetişebiliriz bence

canım ben link falan bulamıyorrum arkadaşlar bi gönderin bana

canım bunun için arama yapmış olman bile yeter sen ne durumdasın, adetmi olmuştun en son sen yoksa başka biriyle mi karıştırıyorum kızlar öbür topic de ben kim var diye bi bakıyım dedim

canım buldum oyum sana verdim inş. kazanırsın çorban çok ğüzel görünü ellerine saglık ben bügün mens oldum mens bittikten sonra iyice açılıyormuş bitişi bekliyorum olacak inş. buarada 10 cm rahat alabiliyorum

canım teşekkür ederim

yeter diyorum izninle yeter bu süper 10cm rahat oluyoksan reğl bittikten sonra bitiyor bu işi neden mi çünkü ben de regl olmadan önce 10cm alıyordum ama penis olmuyordu ilk defa bittiği gün aldım evett normalden daha geniş oluyo ve rahat oluyo. hadi hayırlısı bakalım bir hafta sonra düğünümüz var kızlaaaaaaaaaaar

az önce egzersiz yaptim ama serce parmagimi bile zor aldim. cok gerilemisim ama bundan böyle daha ski calisicam

hani apaarat yapmadın mı sen

slm arkadaşlar..
benim reglim gecikti, regli olcam zaman gögüslerim şişer ağrırdı şişlik ve agrı var fakat reglim gecikti??
hamile olabilir miyim ??

Tatlım Olabilirsinde Olmayadabilirsin.
Benim Geçen ay tam 10 Gün gecikti adetim ama hamile değildim.Hava değişikliğinden oluyo bazen.
Bunu Öğrenebilmen İçin adet gününden 4-5 gün geçsin. Ondan sonra sağlık ocağına git.Orda Bir kan testi yaptır. Herşey Belli olur o zaman

canım benim hiç önemli değil ben kimseye bişey dememiştim zaten elab pro olduğumu farkedip sorunca çıktı ortaya ben öyle bi geçerken uğradım yarışma bahane dostlarımı yanımda görmek şahaneeee

sağol canım en çok beklemeden özel mesaj atabilmeye sevindim başka ne avantajı var inceleyemedim best linkini atmıştı ama vakit bulup giremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…