Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyidir Tatlım İyidir. Ben Çok Beğeniyorum Pro Üyeliği. Avantajları Güzel.
İmza Yapabiliyosun Filan Örnek Benim imzamm

ben tembelim beni sorma
bravooo cecemmm ben o tembellikle 3 yılı yedimmmm bence yen de sen yılları ye bacımmm
anam anam harikasınnnnnnnnn çok iyiii ha gayret az kalmışşş

oyyy bacım oyyyyyyy valla kız bende seni özledim ne var ne yokk nasılsın işler güçler nasıl burda hava çok güzel sizin orayı düşünemiyorum bileeee

Gökçem nedesin yaaa
geldim geldim burdayımmm
canım gökce siteden canını sıkan bi mesaj almış kızıp girmedi ben de özel mesaj attım ama kutusu da dolu girmedide daha

valla sağol bacım hislerimin tercümanııı ne ettin gızzz 1.cimi geldinde pro üye olmuşunnnn:) bende üyeydim birkaşka linkle amaaa kaybetttimm nickmi sonrada girmedim hiçç.... bunu damı yapsam birdahamı diye düşünyorum ama şu sıralar feci yoğundum yoğunumdaaa bakalım sen de ne var ne yok

Gökçe bebem Hoşgeldinn

Buraya Gel. Artık Orda sohbet ediyoruz. Burda sadece Vajinismusla İlgili Konuşulacak

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...s-topiginde-tanisip-kaynasanlarin-topigi.html

gökçeeee tatlımmmm.... gelişmeleri yazdım.. tavsiyene uyup bugünden itibaren emlayı hayatımdan çıkardım...
vallahi hobby harikasın bacım dediğin gibi o bölge ona alışkın alışacakda kayganlaşacakda emlada neeymiş uyuşturmaya gerek kalamdan sen nefes kesip uyuyşturucan bacım

kızlar bişey sormAK İSTİYORUM BAZI ARKADAŞLAR DR GİDİP KIZLIGINA BAKTIRMIŞLAR SORUN VARMI DİYE ÖNERİYORMUSUNUZ
evrin bacım eşin egzersizlerini biliyorsa sıkıntı yoktur.. boşver be ne kızlık zarı na baktıracan sen bir yen sonra daha rahatlayacan ve gidiceksindir doktoraa... ama öncesinde de yenmeden dr a gidebilirdin herhangi bir anatomik bişey varmıdır diye ama yok sanırsam sen baya ilerledin 10cm aldın bugun yarın gelinimizsin bacım

ilahi cecem sucuğun kılıfı çok çok güldüm hele o böcek olayınaaa ufff be nesin sen böyleee cadı

daya bacım az daha dayan canım ben bunları yaaşdım yaşıyorumda bu erkek milleti kadir kıymet bilmez pek ama dur az daha sabır sen kendin için yeneceksin inşlh hallolacak ve sen rahat bırakmayacan onu durrr sakin ol olur mu

zor yaşanılan sıkıntılılar zor herkes tüm vajililer 3 aşağısını 5 yukarısını yaşadı yaşamıştır yaşıyordur da... inşlh herkes kurtulur bacılarr

Gökçe bebem Hoşgeldinn

Buraya Gel. Artık Orda sohbet ediyoruz. Burda sadece Vajinismusla İlgili Konuşulacak

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...s-topiginde-tanisip-kaynasanlarin-topigi.html
tabi ki bacı oradayım zaten burdaki bacılarıma cvb yazmam gerektiğinden yazdım

herkese merhaba.
reglimin bitmesinden sonra egzersizlere devam ediyorum. daha önce fazla bi ilerleme kaydedememiştim ama bu hafta bu işi çözmeye kararlıyım. ama fazla ilerletemiyorum, ağrı hissediyorum. söylendiği gibi yönüne de dikkat ediyorum ama acı oluyo

napıcam ben? destekkkk, yardımmmm, morallll.....

öncelikle ciddi ciddi kegel egzersizlerine dikkat et derim evde işde sokakda bayırda heryerde sık bırak kaslarını yönet... kasılmadan kaynaklanan bir ağrımı yanma batma ağrısımıdır....

Tatlım Egzersizde Ne Aşamadasın ??
Parmak mı yapıyosun ? Yoksa Aparatlamı Bilgi verir misin ?? Birazzcık

ben sabah egzersize tekrar basladim ama cok kasildim. bacaklarimi skistirip durdum. o yuzden baya aciya aciya aldim serce parmagimi. aksam dus alip kas egzersiziyle tekrar denicem

öncelikle ciddi ciddi kegel egzersizlerine dikkat et derim evde işde sokakda bayırda heryerde sık bırak kaslarını yönet... kasılmadan kaynaklanan bir ağrımı yanma batma ağrısımıdır....

Tatlım Egzersizde Ne Aşamadasın ??
Parmak mı yapıyosun ? Yoksa Aparatlamı Bilgi verir misin ?? Birazzcık

batma ağrısı gibi. fazla da ilerletmek istemedim tahriş etmiyim ya da başka bişey olmasın diye.

önce parmak egzersizi yapıyodum. serçe parmakla başlamıştım sonra işaret parmağına geçmiştim ama fazla değil sadece bir boğumunu alabiliyordum. sonra ara verdim biraz ve tekrar kulak pamuğuyla başladım. kademe kademe kalınlaştırıyorum ama fazla sokamıyorum

enone canım bu kadını iyi dinlee o herşeyi bilen kadın ona göre
beni utandırıyorsun bacım

neolsun anam ya mens oldum onu bekliyom seni çok merak ettim nerdeyse arama kurtarma ekipbine haber vericektim sen nasılsın şeker kadın
o ne kız mens olmak harikasın vallaa sen de işler nasıl ev huzur sağlık çalışmalar

görüşmeyeli baya oldu çok yoğundum.. şu veledlerin karnelerini bir vereydik

Kuzum İşaret Parmağını aslında Rahatlıkla Alabilirsin.
Parmağını Bolca Jelle. Aynanın Karşısına geç. Bacaklarını Sonuna Kadar ayır. Vajinanı ayır ve Bolcaa Ikınn Delik açılacak.
Oraya Parmağını dümdüz Bir şekilde sokmaya başla. Derin derin nefes alarak Ve Yine Ikınarak Hepsi Kayıp gidecektir. Yeterki sakin ol

... 1.olarak kesinlikle kegelleri yapmanı öneririm hamile kalsam dahi yapmalıyız önemli
.... 2. hijyen şart yani parmak ile yapyorsan tırnak kısa olmalı yahut lateks eldiven veya aparattda olsa prezervtf ve tabiki bol jel şart...

yön olayını yazmışın dikkat ettiğini ama az sokarsan zaten anüs yönüne gidemessin ki bacım... zaten uzay gibi görüyorum orayı feci bir boşluk alırsın alıcaksında dur bi bacımmm.... batma diyosun ya onun için nefes egzersizi yapı ver ayna karşısında ıkın nefes alllll ve nefesi bırakırken ilerlet elini yada aparatını .... sen yap yap azarız bacım

bacım şimdi saglıkçıyız ya agzıma öyle geliyo yani adet oldum ben çok şükür ev kocacık sağlık iyi ama izne çıktım bu işe daha çok zaman ayırmak için

bacım şimdi saglıkçıyız ya agzıma öyle geliyo yani adet oldum ben çok şükür ev kocacık sağlık iyi ama izne çıktım bu işe daha çok zaman ayırmak için
anam anam mentrural döngüyüde bilirmişşşşş mensturasyonudaaa ayyyy şeker şeyyyy ne bilim burda kocasına eşli denemelerde lakap takanlar olduda mesela 10cm yaptık şimdi cici ile yapma aşamasındayız yok tıktık ile yapyom yok miki denemesindeyiz diye ona binaen dedim mens ne:) nedense inglzce düşündüm man= adamla yapyoz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…