Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aşağıdaki yazımla ilgili bir arkadaşım bana mesaj göndermiş ama sistem sağolsun kendisine özel mesaj göndermeme izin vermiyor en az 100 konuya katılmam mı lazımmış neymiş!!! Neyse ben arkadaşımın sorularını cevaplamak istiyorum. Ismini paylaşmıyorum belki rahatsız olabilir, bana mesaj atmak isterse de atabilir.

Doktorumun hipnoz kullanıp kullanmadığını sormuş. Süleyman bey 3 yöntemle tedavi ediyor 1.)önce seni ve geçmiş hikayeni dinliyor, sorunun nereden kaynaklandığını buluyor. Sonra cinsellikle ilgili bilgiler veriyor (bilmediğim ne çok şey varmış utandım doktordan:) 2.)sonrasında asistanının yardımıyla bir takım aparatlarla seni çalıştırıyorlar, kendi patentli ürünleri. Buarada kegel egzersizlerini aksatmayın çok faydasını gördüm. 3.) hipnoz tedavisi görmedim normalde hocam uyguluyor fakat bana ilk gün sana uygulamamıza gerek yok dedi ve dediği gibi gerek kalmadı. Son gün hazırsınız dediğinde bize bir takım pozisyonlar önerdi ben altta olanı tercih ediyorum şimdilik sadece onu öğrenebildim:) eşinizle deneme yapacağınız zaman poponuzun altına bir krilent koyun, bacaklarınızı hafif yukarı kaldırın ve mutlaka yerde olun yatakta değil. Biz ilk denemede başardık diye şımardık ikinciyi yatakta denemeye kalktık beceremedik:)) yatak yaylanıyor ya biraz zorlandık:) sonra yine yattık yerlere:) 15 gün daha bu şekilde çalışacağız bakalım. Bu arada nefes alıp vermekte çok önemli derin bir nefes alın ve nefes verirken penis girişine izin verin. Bu pozisyonda kontrol eşinizde oluyor. Piyasada kayganlaştırıcılar satılıyor kullanabilirsiniz ama ilk 2 denemede bepanten kullandım çokta rahat ettim. Ilk önce yaktı ama sonra o da geçti.parmak deneyen arkadaşlara da kegel ve nefes alıp vermeyi öneririm. Ilişki deneyecek olanlar parmakla deneme yapıp hemen eşlerine izin versinler eminim yol katedeceksiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur.

canım öncedende söylemiştim enerji içeceği alın.biz almıştık ii olmuştu.birde markaetlerde sadece onlar için satılan içeceklerde varmış eşim söylüyodu.fiyatı diğerine göre daha fazlaymış.yanlış hatırlamıyosam 7.5tl falan.bence bi denemelisiniz

selam kızlar eşimle konustuk gene ikna oldu tamam dedi ama cok sabırsız bazen beni cok kırıyo umarım sorun olmaz artkı. 2 parmagı alabiliyorum artık son boguma dek. eşimin tek paragınıda aldım ama 3 parmagı alamıyorum nasıl yapcam girişini 3ü yanyana hiç girmiyor 2 parmagı önce küs sekide sokuyordum sonra acıyordum içerde simdi 3. parmakta nasıl yapcam?????? 3 parmaktan sonra kii şayet yapabilirsem eşimin 2i parmagınımı deneyecem ? birde sey sormak istiyorum adet bittiğinde o delik dahamı rahat acılıyor öyleyse eger adetiimin bitimine dek egzerssizleri bitrmeyi pe...s denemesi yapmayı istiyorumda daha adet olmama 10 gün var. bu konudada bilgi verirmisinz kızlar.Öperim sizleri.Rabbim yardımcımız olsun hepimizinnnnnn

illa parmak şart değil tatlımm parmaklarının en kalın yerini ölç ve ondan 1 cm daha kalın bir aparat yap kendi elin olduğu içinde kullanmak zor olabilir...daha sonrada 1 er cm 1er cm genişleterek 10 cm w gel canımm..

aparatla calısamıyorum da anladıgım kadarıyla parmagımamı selpak felan sarıpta deneyim yani gene 2 parmak olcak ve peceteyle kalınlastırıp deneyim öylemii ? bide adetle alakalı olan soruma cvp verirseniz memnun olurumm kızlar

yok tatlımmm hayır öyle demedim...ben aparatla devam edebilirsin demek istedim ama sen aparata sıcak bakmıyosun anladığım kadarıylaozaman yaval yavaş ve bol kayganlaştırıcı jelle yap...boğum boğum ilerle....işaret yüzük ve orta parmağını kullanmak gerek orta parmak üste çıkıyo işaretle yüzük parmağın uçları birleşio bunu yaptığında yani...böyle dene...

hım anladım tatlım saolasın bide öyle deneyim bende küs işareti yapıp yanına yüzük parmagı koymustum olmadı birde öyle deneyeyim.teşekkürler

hım anladım tatlım saolasın bide öyle deneyim bende küs işareti yapıp yanına yüzük parmagı koymustum olmadı birde öyle deneyeyim.teşekkürler

evet tatlım böyle yapılıyor zaten:)))yani parmakların üçgen şeklini almış gibi oluyor:))

hiç korkma cnm ya korkacak gerçekten bişey yok alırsın 3 parmagı içina yeterki tedirgin olma rahat ol alcam diye şartlandır herşey yavaş yavaş olcak bir anda istesende olmaz

Merhaba arkadaslar
Daha bugun uye oldum. Vajinismusum. 1bucuk yildir evliyim ve en onemlisi yurt disindayim. Turkiyedeki doktorlara ulasamam, kendi kendime yenmem lazim

Buraya uye olmamin sebebi vajinismusu yenmek istemem. Ben bir gun aynayi karsima aldim, nerde bu vajina derdi ne diye bakiyim dedim, bi baktim serce parmagim giriyor, sonra orta parmagimi da girdirdim

Vajinismus hakkinda arastirma yaparken, kadinlarkulubundeki basari hikayelerini okudum, ve inanin okur okumaz o gece esimle birlikte olabildim, yani oldu o gece,kizlik zarim yirtildi, ha bu arada tabi canim acimadi da degil ama ben cok mutlu olmustum. 3 gun az az kan geldi, sonra durdu. Biz esimle 2 kere daha denedik ama yapamadim, acayip moralim bozuldu, ben yendim gitti sanmistim sonra daha dun yine denedik olmayinca ben yine parmak egzersizlerne basladim, 2 parmaktayim suan.

Sorularim sunlar;
1.Ne kadar siklikla parmak egzersizi yapmaliyim, hergun kac dakika mesela?
2.kayganlastirmasi icin sir agda yagi kullaniyorum suan, cunku evde o var, zararli mi olur? bebek yagi falan mi alayim yoksa
3. Turkiyeyeye ziyarete geldigimde doktora gitmistim bana pomad verdi, bunu iliskiden once bolca sur dedi, ben bu ilaci vajinamin icine mi surmeliyim sizce? zararli olmaz mi?
4. 2 parmaktan sonra ne denemeliyim, 3 parmak mi? mum demis arkadaslar ama benim hosuma gitmedi o.

hoş geldin canım öncelikle...ve
1-istediğin kadar kapabilirsin nezaman ki artık rahat bişekilde iki parmak alıp gitgel yaparsan 3 parmağa geçebilirsinn...tabi şuda var sen kendini rahat hissediyosan mesela bugün iki parmak denedin oldu rahatsın(çok yapmasan bile) 3 parmağa aynı gün geçeblirsin..önemli olan sebib kendini hazır hissetmen..yaparım diyosan geçebilirsin...kalıba sokma hiç kendini...

2-canım yurt dışında kayganlaştırıcı(vajina için)satılıyodur onlardan temin et ...aslında ağda yağı zararlı olur diye düşünüyorum içine giriyo çünkü...
3-pomat uyuşturması içinse yani acıyı azartır diye verdiyse hiçççç sürme gerek yokk...
4-canım sen parmak egzersizinde rahatsan 3 parmak yap...işaret parmağını orta parmağı ve yüzük parmağını kullanıcaksın bu aşamada yüzükle işaret parmağının uçlarını yanyana getir ve orta parmağında onların üstünde olsun ama hepsi birbirina bitişik...mum parmak egzersizinden hoşlanmayanlar için...yetcihe bağlı yani...

Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin, InsAllah kisa bi zamanda asarim bu problemimi, cunku hem gurbetlik ustune de bu, uzucu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…