- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.721
selam fıstıklar yine gelişmeleri rapor edeyim size
dün çok yorgundum ama yine de egzersiz yapmadan yatmayayım dedim..başladım yapmaya normalde 3 parmağımı rahat alabildiğim halde 1 parmakta bile çok zorlandım o yüzden eşimin parmağını denemedim bile...
tabi yaklaşık 1.5 saat zorladım aparatı girmedi bi türlü.. herhalde çok yorgundum bi de nefesle düzenlemedim egzersizi ondn oldu sanırsam bugün biraz dinleneceğim bi daha deneyeceğim
ne olursa olsun yılmak yokegzersize devam.. yine gelişmeleri yazarım size..
:44: bu arada burası çok sessizleşmiş noluyo???
diger topicte toplandik ondandir canim. ama biz burda olalim tabi biz daha yenemedik, bende bi ben kaldim sandim.
yaren de katildi aramiza.
dün bende 1 ay arfadan sonra egzersiz denedim normalde 3 parmak 1 bogum aliyordum simdi serce parmagimi bile cok zorlanarak aldim. nefes teknigi cooooooook önemli. onunla daha iyi oluyor. bende yemekleri yaptiktan sonra egzersiz yapicam
bendee ilk cok kolay almıştım dün biraz zorlandım ama tvye falan kendimi verince en son allık fırcasıylaa denedim sonuna kadar girdi bi on cmlik bn bilee zorr inanıyorumm ilk giriş acıtıyo sadece sonra kayıp gidioo=))
ya allah askina nasil cisim sokuyorsunuz ya ben neden yapamiyorum? parmakla yine hissediyorum diye bi nebze olsun rahat oluyorum (ne kadar rahat artik anlayin) ama kulak cubugu bile sokamiyorum yönü bulamiyorum
kizken derken nasil yani...ben simdi gaza gelip heran egzersize baslayabilirim he...ecrinimizde hamis olmus ya aglicam bende istiyommmmmmm
kizken derken nasil yani...ben simdi gaza gelip heran egzersize baslayabilirim he...ecrinimizde hamis olmus ya aglicam bende istiyommmmmmm
Ya doktora gıdemedım yıne. hep bı bahane buluyorum işte.
bu pahalı ünlü doktor lar degılde...
medicine hospital var güneşli de orda pskolog fılız hanım var vajınısmus tedavısı yapıyorum dedı
100 tl seans başı.
ona gıtsemmi acaba ?
tek basına olcak gıbı degıl.
belkı ılk basdan hanı yardım amacllı. göstermesı ıcın . veya konusup rahatlamam ıcın.
yoksa tavsıye edebılcegınız baska doktorlar varmı ? bagcılar güneşli bahcelıevler cıvarında ?
pahalı olmıyan ?
ya off ya bıtsın artık .......irenıyorumkı ben tek basıma yapamıyorum
merhaba
ben doktor tavsiyesinde bulunamıcam sana ne yazıkki çünkü ben de hiç gitmedim bu konuda doktora.
ben daha yenemedim vajinismusu ama çok büyük ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum. senin gibiydim bakamıyodum, dokunamıyodum vajinama. şimdi parmak ve aparatlarla egzersiz yapıyorum çok rahat bir şekilde.
sana şunu söyleyebilirim sadece, kesinlikle iğ-ren-me. bu senin bedenin senin parçan, kendi vajinanı tanı, dokun aynada bak sık sık. ben böyle yaparak yendim bu korkumu ve iğrenmemi. inan başlayabilirsin. doktorlar konusunda araştırma yapmıştım senin gibiyken ama inanılmaz paralar dönüyor bu sektörde. tamam sonuçta sağlık için maddiyatın lafı olmaz ama milyarlarca kadın bunu yapıyor ben neden bunu yapmak için paralar dökeyim bu kadar diye düşündüm.
ama şu da var tabi, herkesin kendine özel bir hikayesi ve psikolojisi var. ben doktorsuz yapabileceğime inanıyorum. ama bu dediklerimi bir düşün derim. aklına yatmazsa doktora gitmen de fayda var bence.
bende bi psikiyatri buldum 200 tl dedi eşimle gidecekmişim dokunabiliyorum hatta tek parmak egzersizde yapabiliyorum ama ne varki piskolojimi hazırlayıp egzeriz yapamıyorum gitmelimiyim sizce napayım ben
bende bi psikiyatri buldum 200 tl dedi eşimle gidecekmişim dokunabiliyorum hatta tek parmak egzersizde yapabiliyorum ama ne varki piskolojimi hazırlayıp egzeriz yapamıyorum gitmelimiyim sizce napayım ben
Arkadaşlar ben egzersizlere devam ediyorum ama eşimle denememe rağmn yapamıyoruz nasıl yapacağımıda bilmiyorum her geçen gün umutsuzluğa da kapılıyorum doktorada gittim 2 ay tedavi gördüm sözde ama doktor bana hiç yardımcı olamadı sadece konuştu bnimle konuştu eşimle konuştu o kadar tekrardan doktorada gitmek istemiyprum
Arkadaşlar ben egzersizlere devam ediyorum ama eşimle denememe rağmn yapamıyoruz nasıl yapacağımıda bilmiyorum her geçen gün umutsuzluğa da kapılıyorum doktorada gittim 2 ay tedavi gördüm sözde ama doktor bana hiç yardımcı olamadı sadece konuştu bnimle konuştu eşimle konuştu o kadar tekrardan doktorada gitmek istemiyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?