- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.761
sırtın dönükken nasıl deneme yapılıyor eş denemeleri nası oluyo sekilli ayrıntılı bilgi verirmisiniz? bide adet bittikten sonra vajinaya giriş dahamı iyi olur adetime 9-10 gun var egzersizleri bitirip eş denemesi yapmak istiyorumda.su an 2 parmgı son boguma dek alabiliyorum 3. e geçcem bu gece. kızlar bilgiiiiiiiiiiiii verin lütfenn
sırtın dönükken nasıl deneme yapılıyor eş denemeleri nası oluyo sekilli ayrıntılı bilgi verirmisiniz? bide adet bittikten sonra vajinaya giriş dahamı iyi olur adetime 9-10 gun var egzersizleri bitirip eş denemesi yapmak istiyorumda.su an 2 parmgı son boguma dek alabiliyorum 3. e geçcem bu gece. kızlar bilgiiiiiiiiiiiii verin lütfenn
CNM sen üst teyken eşin sırtına dönük bi şekilde oluyo resmini arkadaşlar paylaşır ben ilmiyorum ama daha kolay oluyor allttayken pskolojik olarak zorlanıyosun ama üstteyken egzersiz yapar gibi p.... içine alıyosun yani kontrol sen de oluyoo daha kolay bende öle yendimm ....ewet adetten sonra daha kolay oluyo ... haydi kolay gele kızlar herşy kafada bitiyo ben kulk çöpüyle başladımm sonra parmakla yaptım 3. birden alamadım parmagımı ama eş denemesi yaptım olduu kişiye baglı seni yanıltmak istemem ama p..... daha kolayy oluyo korkma başarıcaksın cnmmmm
hoşgeldin cadıkedicim, nasılsın özletiyosun kendini .. demek 3 saattr okuyosun listeyi incelediğim kadarıyla hepsi tamam
Vallaha canım ya oku oku bitmedi
Mecburen son sayfaları atlaya atlaya geldim artık
Ya sorma , beynimde tümör olduğundan şüphelendiler bir ara doktora falan gittim. Sonra uzaklaşınca uzaklaşıyor insan buradan. Sonra hem başka bir yerde çalışmaya başladım, hem evden freelance iş yapıyorum derken fırsat bulup giremedim bir ara. Şimdi dedim ki çok boşladın orayı sen , liste de biriktikçe birikir daha da zor hal alır, otur bir solukta hallet dedim
Namaz araları hariç bir solukta hallettim sayılır , eksik yoksa çok sevindim
canım geçmiş olsun ilk dikkatimi o çektiği için onu sorcam, ne tümörü bu, şimdi nasılsın?
Kizlar ben bir haftadir egzersiz yapamiyorum dr tahris yada enfeksiyon nedeniyle ilac vermisti ilk dememde parmaktan sonra 9 cm de idim ama 3 kes yapabildim sonra dra gittim korkuyorum yine yanmalarim baslicak die aparatimi yanlis yaptim nedir:) simdi yine dokuz cm yapsam gerilemismiyimdor acaba?
Canım gerilememişsindir ama yine de küçükten başla sonra kalınlaştır. Tekrar başa dön yani egzersizde. Şimdi pat diye kaldığın yerden devam etmeye kalkarsan ve yapamazsan moralin bozulur.
kızlarr ya yaşayan ölüyümm ben yaaa valallaaa ben iki kere denme yaptım ikide başarılıydı tabi araya ablamın doğumu flan girdi bbir süre onun yanındayım ewe geldım relg oldumm bıttı bu seferde eşim hep mesai kaldı bı türlü 3üçünsuye geçemedık yaa artık korku kapladı içimi ya olmıcak yıne aynı şeylerı olucak dyee
oooooooooooooooooooooooooooooooo kimlerii görüyorummm neredesın sen yahuuuuuuCanım korkma bir kere yapan bir daha yapıyor
herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...
herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...
Yehuuuu tebrik ederim halaylar sana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?