- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #139.901
genelde bir çoğunu denedim ....................
kizlar bisey söylicem, o youtubedaki videoyu izledikten sonra nedense cok rahatladim. sanki doktorlarin agzindan dinlemek farkli geldi. banyo yapmak icin hazirlanirken jel sürdüm parmagima ve dün serce parmagimi almakta cok zorlandigimi duvara tosladigimi söylemistim (daha önce yaptigim halde olmamisti). bugun isaret parmagimin tamamini aldim! inanamadim. ama söyle oldu, simdiye kadar egzersizi hep popomun üstünde oturur pozisyonda deniyordum, yani sirtimi duvara yaslayip bacaklarimi aciyordum. denedim bi türlü ilerlemedi. bende cömelerek denedim bu sefer bi ikindim milim milim kaydigini hissettim. sonra 2-3 kez daha ikindim pit giriverdi.
ne aci ne sizi hic yoktu. simdiye kadar ama ilk pozisyonda denedigimde yandigini söylemistim, belki pozisyonda cok önemlidir. suan cok mutluyum cunku hic yanmadan parmagimi aldim cömelir pozisyonda. cooooook mutluyum. yarin orta parmagi deniycem!
OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;
Yeni gelinimiz elifakgun
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]YENİ GELİNLERİMİZ [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.elifakgun [/td]
[td]22 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EGZERSİZ YAPANLAR [/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.yeteramabukadar[/td]
[td]10 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.elmas[/td]
[td]9 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.mina13[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.enona[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]
[/tr]
[tr]
[td]24.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[/table]
EYLÜL: 22 GELİN
EKİM: 16 GELİN
KASIM: 15 GELİN
ARALIK: 21 GELİN
merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremedim.. ama size bi haberim var bende dün gelin oldum :) dün gece tüm korkularımı yenip başardım..Allahım bu problemle savaşan herkese yardımcı olsun.. bi sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olmak çok isterim çünkü inanın hiç bir acı yokkk ... bu arada kandilinizde mubarek olsun :)
Doktorum - Vajinismus Tedavisi - Hipoglisemi Belirtileri 28.02.2012 - YouTube bu linke bakın.vajinismusla ilgili bir proram var izlemenizi tavsiye ederim.seher vakti arkadaşımız önerdi.onada teşekkür ediyorum.
herkese selamlar....kızlar sonunda olduuuuuuu..inanamıyorummmmm başardıkkkkk.çok şükür rabbime...darısı tüm yapamayanlara...gerçekten bu muymuş dedim benim aylardır acıyacak diye korktuğum şeyyy...
evet canim ben öyle yaparken cok rahat ettim tatlim sok oldum hatta hepsi kayiverince
kizlar bisey söylicem, o youtubedaki videoyu izledikten sonra nedense cok rahatladim. sanki doktorlarin agzindan dinlemek farkli geldi. banyo yapmak icin hazirlanirken jel sürdüm parmagima ve dün serce parmagimi almakta cok zorlandigimi duvara tosladigimi söylemistim (daha önce yaptigim halde olmamisti). bugun isaret parmagimin tamamini aldim! inanamadim. ama söyle oldu, simdiye kadar egzersizi hep popomun üstünde oturur pozisyonda deniyordum, yani sirtimi duvara yaslayip bacaklarimi aciyordum. denedim bi türlü ilerlemedi. bende cömelerek denedim bu sefer bi ikindim milim milim kaydigini hissettim. sonra 2-3 kez daha ikindim pit giriverdi.
ne aci ne sizi hic yoktu. simdiye kadar ama ilk pozisyonda denedigimde yandigini söylemistim, belki pozisyonda cok önemlidir. suan cok mutluyum cunku hic yanmadan parmagimi aldim cömelir pozisyonda. cooooook mutluyum. yarin orta parmagi deniycem!
15 cm kalinlik mi baya iyiymis:) ben daha 9 cm 3 kez yapabildim dogru soyluyosun ustune dusmem lazim ama benim yanmalarim oldugu icin yeniden egzersize baslamaya korkuyorum direk es denemesi yapim diyorum bu seferde yapamazsam yine hayal kirikligi yasicam diorum kisacasi hicbise yapamiyorum baslicam egzersizlere haklisin
ya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum..
akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım..
tebrikler tatlımmm halayını çekelim hep birlikteee
hopppaaaaaaaaaaaa
canımm seninle hiç konuşma fırsatımız olmadı ama çok sevindim senin adına hadi büyükkkk geçmiş olsun
halaylar sana gelsin
egeincisi bitti çook şükür haaaaartık çekilsin halaylaaaar
genelde bir çoğunu denedim ....................
canımmm tabiiikii yapacaksınnn öööleee moral bozmak yokkkkk....şeytan dürtüyo arada seni fitnioo yapamıcaksın dieee sen uyma onaaa....yapacaksınnnn merak etme az daha sabır etya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum..
akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?