- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.061
tmmmmmmmm hemen başlıyorum şimdi koşuppppp başlıyorummmmm ALLAHIMMMMMMMMMMM ühüf yaaaaaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncanımmmmm
ya herkesın yapısı farklı onun acıdı dıye senın de acıyacak dıye bısı yok kı alala
yön de sorun vardır bende yonu bulamayınca etım yırtılıyo gıbı oluyodu..
sana msj gonderdım onu oku
besmeleni cek ve basla kendın ıcın esın ıcın evlılıgın yuvanın huzuru ıcın
tmmmmmmmm hemen başlıyorum şimdi koşuppppp başlıyorummmmm ALLAHIMMMMMMMMMMM ühüf yaaaaaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaaa acıdı yazmışsınnn ühüf yaa yine korku kapladı beni neresi acıdı ilk girişmi çünkü ben orta parmağımı aldım ve acımamıştı hiççççç(((((((yaaaaa
Ya dur panikleme bak uzuldum simdi o acima bana has drun demedine gore hassas ve allerjik yapim var ondan ne sursem aciyo kuru kuruda yapamiyorum senle alakali deil. Tuh durumumu paylasim derken sizleri korkuttum galiba ozur dilerimcok uzgunum
valla kizlar ben biraktim cok yandi ya...egzersizi syöle yaptim
-burda yazistigimiz zaman boyunca kas egzersizi yaptim
-jel,eldiven hazirladim
-önce eldivene parmagimi gecirdim sonra huylandim eldiveni biraktim
-eldivensiz isaret parmagimi jelledim ve girise yerlestirdim nefes aldim (orami icime cekiyorum )nefes verirken de ikindim, girdi tamami hic acimadi hatta iki bogumu gecince derin bi bosluk olusuyo cok tuhaf bi duyguydu bu benim icin
-sonra orta parmagimi jelledim ayni sekilde yerlestirdim oda kaydi gitti ama gercekten yön popoya dogru olmali yoksa cok aciyor.
-sonra iki parmagimi jelledim sol tarafim, yani isaret parmaginin gittigi yer acimadi ama orta parmagin degdigi yerler cok canimi yakti. pes etmedim, cikardim eldivene gecirdim eldivenin tek parmagina ikisini yerlestirdim. jelledim ve tekrar ikindim. 1 bogumu rahat girdi 2.bogumda yanma oldu ve ilerlemeye cesaret edemedim.biraktim
-sonra tekrar bir cesaret geldi yine ayni sekilde yaniyordu ama aldim.
sonuc: iki parmak tamam ama neden canim yaniyor. suan bile yangin var sanki. yönü de dogru, dogru olmazsa ilerlemezdi ki
sakın üzülme sakınnn ama napimm ole acıdı kelimesi biliyosun bizim için kabusYa dur panikleme bak uzuldum simdi o acima bana has drun demedine gore hassas ve allerjik yapim var ondan ne sursem aciyo kuru kuruda yapamiyorum senle alakali deil. Tuh durumumu paylasim derken sizleri korkuttum galiba ozur dilerimcok uzgunum
yapı meselesi canım o..
kimimiz kilolu kimi zayıf, uzun boylu kısa boylu,
buda oyle bısı herkesın yapısı farklı elmas arkadasımız da acı oldu dıye herkes de olacak dıye bısı yok kendınızı kasmayın rahat bırakın cokca kegel yapın kasılmalarınızı engeller acıdı yndı dıye de yapabılıyosanız egzersızı bırakmayın acı da olacak yanma da alıstıkca gececek benım 1 senem bosa gıttı yapabılıyosanız bırakmayın yapın egzersızzınızı
cecemmmm nerelerdesinnnnnnnn eşim üzdü yine beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii((((dünden beri ağlamaktan canım çıktııııııııı şimdide özürler diliyo onunda psikolojisini bozdum ccemmmm sen naptın egzersiz falan yaptınmıııııı
ya seisss bi an az önce birinin yorumunu okudummmm tuhaf oldum yazmışkiiiii işte 11 cm aldımmm acıdı çok ama daayandım falan yaaaaaaa ole acıyomuuu ilk girişmi acıyo acıyan nere ya ben parmağımı aldığımda hiçbi acı falan olmamıştı yaaa cesaretimi toplayıpta bi başlayamıyorumkiiii((((((
Cok haklisin mesajimda yanmada acimada tamamini alinca gecti yazdim halbulu amauzgunum kizlar korkutmak deildi amacim yanmamin ikindikca ve ilerlettikce gectigini anlatmaya calismistim
sakın üzülme sakınnn ama napimm ole acıdı kelimesi biliyosun bizim için kabus((( şimdi hadi dua et banada şimdi egzersize başlıyorummm ennn yakın zamandada yenicezzzzzzzzz:)))))
11 cm aldimmmmm 9 cm le biraz alistirip 11 cme gectim acidi ilkten pes etmedim bekledim ve her acidiginda ikinip biraz daha ittim cunku biliyorumki o ucde birlik kismi gecince acimayacak . Aciya dayandim yapcak bise yok dedim ve itmeye devam ettim. Ve oldu icerdeykende o aci gecti yanmam devam edince iceriye bepanten surup biraktim egzersizi acisin birakin ama geciyo emin olun boyle boyle gececekkkkk eminim umarim zorladigim icin yanmalarim yeniden baslamaz?
tmmmmmmmm hemen başlıyorum şimdi koşuppppp başlıyorummmmm ALLAHIMMMMMMMMMMM ühüf yaaaaaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yaaaaaaaaaaa yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa bu prezervatif ne tuhaf bişe yaaaaaaaaaaaaaaa kaygan bole bi değişik yaaaaaaaaaa(((((((((((((( kayıyo bu yaaaaaaaaaaaaaa (((((((((((((
valla kizlar ben biraktim cok yandi ya...egzersizi syöle yaptim
-burda yazistigimiz zaman boyunca kas egzersizi yaptim
-jel,eldiven hazirladim
-önce eldivene parmagimi gecirdim sonra huylandim eldiveni biraktim
-eldivensiz isaret parmagimi jelledim ve girise yerlestirdim nefes aldim (orami icime cekiyorum )nefes verirken de ikindim, girdi tamami hic acimadi hatta iki bogumu gecince derin bi bosluk olusuyo cok tuhaf bi duyguydu bu benim icin
-sonra orta parmagimi jelledim ayni sekilde yerlestirdim oda kaydi gitti ama gercekten yön popoya dogru olmali yoksa cok aciyor.
-sonra iki parmagimi jelledim sol tarafim, yani isaret parmaginin gittigi yer acimadi ama orta parmagin degdigi yerler cok canimi yakti. pes etmedim, cikardim eldivene gecirdim eldivenin tek parmagina ikisini yerlestirdim. jelledim ve tekrar ikindim. 1 bogumu rahat girdi 2.bogumda yanma oldu ve ilerlemeye cesaret edemedim.biraktim
-sonra tekrar bir cesaret geldi yine ayni sekilde yaniyordu ama aldim.
sonuc: iki parmak tamam ama neden canim yaniyor. suan bile yangin var sanki. yönü de dogru, dogru olmazsa ilerlemezdi ki
yusra61 ve aralık85 hoşgeldiniz arakdaşlariçinizi ferah tutun canlarım hepimiz bu hastalıkla uğraşıyoruz ve hepimiz atlatıcaz inş. içinizden ne geliyosa ne sormak istiyorsanız sorun ve bu işe başlayın sizde kurtulun bizde kurtulalım tez zamanda inş.
elmascım bravo sana 11 cm healkışı hakettin hatta gel alnından öpeyim :) canım sen eş denemesine geçsen başarırısın biliyonmu yanmaları boşver onlar geçer inş. zamanla senin içerde tahriş sorunun vardı sen benim gibi beklemedin tamamen geçsin diye gittin zorladın oakdar bekle dedim bak benim geçti çok şükür oyüzden fazla incitmişsin dr a gittiysenv erdiği kremi sür bırak biraz geçsin ve egzersizde aklına getirme ya sen başarmışsın ya süpersin bişiy demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?