Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımmmmm
ya herkesın yapısı farklı onun acıdı dıye senın de acıyacak dıye bısı yok kı alala:20::20::20:
yön de sorun vardır bende yonu bulamayınca etım yırtılıyo gıbı oluyodu..
sana msj gonderdım onu oku
besmeleni cek ve basla kendın ıcın esın ıcın evlılıgın yuvanın huzuru ıcın
tmmmmmmmm hemen başlıyorum şimdi koşuppppp başlıyorummmmm ALLAHIMMMMMMMMMMM ühüf yaaaaaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tmmmmmmmm hemen başlıyorum şimdi koşuppppp başlıyorummmmm ALLAHIMMMMMMMMMMM ühüf yaaaaaaaaaaa nolur dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne kadar vajına resmi varsa incele aynada kendı vajınanı da ıncele canım hep kendi vucudumuzu tanımadımız ıcın oluyo bunlar..
bende mılletın abartısı yuzunden boyle oldum yok cok kan geldı yok acıdı 1 hafta gecmedı vs vs
hemen basla ve acırsa da bırakma yonu popoya dogru yap..
dualarımız senınle ve sızınle arkadaslar..

valla kizlar ben biraktim cok yandi ya...egzersizi syöle yaptim

-burda yazistigimiz zaman boyunca kas egzersizi yaptim
-jel,eldiven hazirladim
-önce eldivene parmagimi gecirdim sonra huylandim eldiveni biraktim
-eldivensiz isaret parmagimi jelledim ve girise yerlestirdim nefes aldim (orami icime cekiyorum )nefes verirken de ikindim, girdi tamami hic acimadi hatta iki bogumu gecince derin bi bosluk olusuyo cok tuhaf bi duyguydu bu benim icin
-sonra orta parmagimi jelledim ayni sekilde yerlestirdim oda kaydi gitti ama gercekten yön popoya dogru olmali yoksa cok aciyor.
-sonra iki parmagimi jelledim sol tarafim, yani isaret parmaginin gittigi yer acimadi ama orta parmagin degdigi yerler cok canimi yakti. pes etmedim, cikardim eldivene gecirdim eldivenin tek parmagina ikisini yerlestirdim. jelledim ve tekrar ikindim. 1 bogumu rahat girdi 2.bogumda yanma oldu ve ilerlemeye cesaret edemedim.biraktim
-sonra tekrar bir cesaret geldi yine ayni sekilde yaniyordu ama aldim.

sonuc: iki parmak tamam ama neden canim yaniyor. suan bile yangin var sanki. yönü de dogru, dogru olmazsa ilerlemezdi ki

yaaaaaaa acıdı yazmışsınnn ühüf yaa yine korku kapladı beni neresi acıdı ilk girişmi çünkü ben orta parmağımı aldım ve acımamıştı hiççççç:((((((((yaaaaa

Ya dur panikleme bak uzuldum simdi o acima bana has drun demedine gore hassas ve allerjik yapim var ondan ne sursem aciyo kuru kuruda yapamiyorum senle alakali deil. Tuh durumumu paylasim derken sizleri korkuttum galiba ozur dilerim:( cok uzgunum

Ya dur panikleme bak uzuldum simdi o acima bana has drun demedine gore hassas ve allerjik yapim var ondan ne sursem aciyo kuru kuruda yapamiyorum senle alakali deil. Tuh durumumu paylasim derken sizleri korkuttum galiba ozur dilerim:( cok uzgunum

yapı meselesi canım o..
kimimiz kilolu kimi zayıf, uzun boylu kısa boylu,
buda oyle bısı herkesın yapısı farklı elmas arkadasımız da acı oldu dıye herkes de olacak dıye bısı yok kendınızı kasmayın rahat bırakın cokca kegel yapın kasılmalarınızı engeller acıdı yndı dıye de yapabılıyosanız egzersızı bırakmayın acı da olacak yanma da alıstıkca gececek benım 1 senem bosa gıttı yapabılıyosanız bırakmayın yapın egzersızzınızı :20::20::20::20:

-jel,eldiven hazirladim
-eldivensiz isaret parmagimi jelledim ve girise yerlestirdim nefes aldim (orami icime cekiyorum )nefes verirken de ikindim, girdi tamami hic acimadi hatta iki bogumu gecince derin bi bosluk olusuyo cok tuhaf bi duyguydu bu benim icin
-sonra orta parmagimi jelledim ayni sekilde yerlestirdim oda kaydi gitti ama gercekten yön popoya dogru olmali yoksa cok aciyor.
-sonra iki parmagimi jelledim sol tarafim, yani isaret parmaginin gittigi yer acimadi ama orta parmagin degdigi yerler cok canimi yakti. pes etmedim, cikardim eldivene gecirdim eldivenin tek parmagina ikisini yerlestirdim. jelledim ve tekrar ikindim. 1 bogumu rahat girdi 2.bogumda yanma oldu ve ilerlemeye cesaret edemedim.biraktim

sonuc: iki parmak tamam ama neden canim yaniyor. suan bile yangin var sanki. yönü de dogru, dogru olmazsa ilerlemezdi ki

canım o yanma bende de var ılıskı sırasında alısıncaya kadar acı da yanma da olacak bak daha 5 ay olms evlenelı en guzel zamanını bosa gecırme hadı bakalım yapabılıyosun egzersıze devammmm:4::4::4::4:

sakın üzülme sakınnn ama napimm ole acıdı kelimesi biliyosun bizim için kabus:(((( şimdi hadi dua et banada şimdi egzersize başlıyorummm ennn yakın zamandada yenicezzzzzzzzz:)))))

yapı meselesi canım o..
kimimiz kilolu kimi zayıf, uzun boylu kısa boylu,
buda oyle bısı herkesın yapısı farklı elmas arkadasımız da acı oldu dıye herkes de olacak dıye bısı yok kendınızı kasmayın rahat bırakın cokca kegel yapın kasılmalarınızı engeller acıdı yndı dıye de yapabılıyosanız egzersızı bırakmayın acı da olacak yanma da alıstıkca gececek benım 1 senem bosa gıttı yapabılıyosanız bırakmayın yapın egzersızzınızı :20::20::20::20:

Cok haklisin mesajimda yanmada acimada tamamini alinca gecti yazdim halbulu ama:( uzgunum kizlar korkutmak deildi amacim yanmamin ikindikca ve ilerlettikce gectigini anlatmaya calismistim:(

cecemmmm nerelerdesinnnnnnnn eşim üzdü yine beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:(((((dünden beri ağlamaktan canım çıktııııııııı şimdide özürler diliyo onunda psikolojisini bozdum ccemmmm sen naptın egzersiz falan yaptınmıııııı

ya seisss bi an az önce birinin yorumunu okudummmm tuhaf oldum yazmışkiiiii işte 11 cm aldımmm acıdı çok ama daayandım falan yaaaaaaa ole acıyomuuu ilk girişmi acıyo acıyan nere ya ben parmağımı aldığımda hiçbi acı falan olmamıştı yaaa cesaretimi toplayıpta bi başlayamıyorumkiiii:(((((((

canım benimm kuzum rahat ol bi ya bişiy yokk bak ben geçen gün eşimle bi deneme yapalım dedik yani giricek diye geçmedik yatağa sadece bi alıştırma aslında işe gitmicek sanıyordum ben onu kandırmıştım deneme diye yapıcaktım halledicektim ama işe gitmesi gerekti ve gerçekten bi alıştırma niyetiyle kaldı ama çokkk şey başardığıma inanıyorum sanada anlatıyım ben ilk önce duşa girdim duşta sıcak su üstümden akarken parmağımı denedim tabi ultrason jelimide yanıma aldım:1: su sırtımdan sıcacık akarken ben parmağımı geçiriverdim baktım esnek baya diğerlerine göre kolay girdi sonra eşimle ben üstte yüzüm ona dönük pnsi vajiye değdirdim bir süre deliğin etrafında gezdirdim pnsi hiç korku yoktu hiç kasılma yoktu ama tabi yine deliği bulamadım hani bulsam geçiricem eşimede sürpriz oalcak neyse sonra biraz öyle denedikten sonra sırtımı döndüm anamm o neydi yine pnisi vajiye değdirdim öne arkaya götürdüm açık yazıyorumki kbakmayın artık:17: sonra bi baktım pns ucu deliğin tam ortasında hisettim o basınç hissi geldi Allah dedim işte buldum birden heyecanlandım tabi bu arada eşim de nasıl okadar uzun süre sert kalsın pns inip duruyordu hayda birde o kalksın bekle tam odurumda kendimi sakinleştirmeye çalışıp nefes almalarım başlamışken tel geldi eşim gitti:2: ve o bile ogünden sonra bugün dahil şunu söyledi olcak yaa olcaktı dedi ve inanıyorum olucak dedi bana farklı davranıyo farklı seviyo adama bişiyler oldu bi istekli oldu bi tuaf oldu zaten iyidi ilgiliydi daha bi ilgili oldu yani sana özel msjımda yazmıştım ya şunu yap eşine diye o dediğimi yap tatlım tabi öncelikle kendini hazırla ve dediğimi yap sonrasında birşeyler gelişecektir eşine sırtını dön öyle bacaklar altına yastık koy ozaman az yoruluyorsun öyle bi denersin git şimdi bi duşa dediğimi yap parmaklarını orda dene jelinide al hadi kuzum olcak bu iş sakınn üzülme sakın dualarım seninle....:16:

sakın üzülme sakınnn ama napimm ole acıdı kelimesi biliyosun bizim için kabus:(((( şimdi hadi dua et banada şimdi egzersize başlıyorummm ennn yakın zamandada yenicezzzzzzzzz:)))))

Bak neguzel sende hic acima olmuomus inan ben bu yapim yuzunden her egzersiz sonrasi bi hafta iptal oluyorum:) parmak egzersinde bile dusun yani ama bu benim yapim ilac kullaniyorum zaten onceki sayfalarda da belirtmistim sende aci yanma yoksa superrrrr yenmene cooooook az kaldi hatta yenmissin bile ben bu sepeplerden cok zor ilerliyorum

yaaaaaaaaaaa yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa bu prezervatif ne tuhaf bişe yaaaaaaaaaaaaaaa kaygan bole bi değişik yaaaaaaaaaa :((((((((((((((( kayıyo bu yaaaaaaaaaaaaaa :(:((((((((((((((

11 cm aldimmmmm 9 cm le biraz alistirip 11 cme gectim acidi ilkten pes etmedim bekledim ve her acidiginda ikinip biraz daha ittim cunku biliyorumki o ucde birlik kismi gecince acimayacak . Aciya dayandim yapcak bise yok dedim ve itmeye devam ettim. Ve oldu icerdeykende o aci gecti yanmam devam edince iceriye bepanten surup biraktim egzersizi acisin birakin ama geciyo emin olun boyle boyle gececekkkkk eminim umarim zorladigim icin yanmalarim yeniden baslamaz?

elmascım bravo sana 11 cm he :46: alkışı hakettin hatta gel alnından öpeyim :) canım sen eş denemesine geçsen başarırısın biliyonmu yanmaları boşver onlar geçer inş. zamanla senin içerde tahriş sorunun vardı sen benim gibi beklemedin tamamen geçsin diye gittin zorladın oakdar bekle dedim bak benim geçti çok şükür oyüzden fazla incitmişsin dr a gittiysenv erdiği kremi sür bırak biraz geçsin ve egzersizde aklına getirme ya sen başarmışsın ya süpersin bişiy demiyorum..:16:

yaaaaaaaaaaa yaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaa bu prezervatif ne tuhaf bişe yaaaaaaaaaaaaaaa kaygan bole bi değişik yaaaaaaaaaa :((((((((((((((( kayıyo bu yaaaaaaaaaaaaaa :(:((((((((((((((

:60::60::60::60::60::60::60::60:hiç güleceğim yoktu canım yaaa.
kayacak atbi ne güzel kaysın iste sana da kolaylık olur :1::1::1::1:
bırakmak yok devammmm

yusra61 ve aralık85 hoşgeldiniz arakdaşlar:16: içinizi ferah tutun canlarım hepimiz bu hastalıkla uğraşıyoruz ve hepimiz atlatıcaz inş. içinizden ne geliyosa ne sormak istiyorsanız sorun ve bu işe başlayın sizde kurtulun bizde kurtulalım tez zamanda inş.

-jel,eldiven hazirladim

canım çok iyi gitmişsin bence hiç korkma devam et yanma herkeste olabilir canım katlanılmayacak bişey değil bizde ilk penisi alırken yanma hissettik ama dayanılacak bişey o yüzden yanma oluyo diye cesaretini kaybetme sonuçta vajiye yeni bişeyler giriyo yanması doğal ama kasmışsında büyük ihtimalle kasmasan o yanma en aza inecektir hadi bakalım canım az kaldı pes etme

yusra61 ve aralık85 hoşgeldiniz arakdaşlar:16: içinizi ferah tutun canlarım hepimiz bu hastalıkla uğraşıyoruz ve hepimiz atlatıcaz inş. içinizden ne geliyosa ne sormak istiyorsanız sorun ve bu işe başlayın sizde kurtulun bizde kurtulalım tez zamanda inş.

sağol canım hoşbulduk Allah herkese şifa versin çok zor ama geçecek inşallah:))

elmascım bravo sana 11 cm he :46: alkışı hakettin hatta gel alnından öpeyim :) canım sen eş denemesine geçsen başarırısın biliyonmu yanmaları boşver onlar geçer inş. zamanla senin içerde tahriş sorunun vardı sen benim gibi beklemedin tamamen geçsin diye gittin zorladın oakdar bekle dedim bak benim geçti çok şükür oyüzden fazla incitmişsin dr a gittiysenv erdiği kremi sür bırak biraz geçsin ve egzersizde aklına getirme ya sen başarmışsın ya süpersin bişiy demiyorum..:16:

Bekledim bu kez ama yok yine yanmam oluo sanki hic beklememisim gibi sma bu benim yapim sanirim krem mantar kremi ama mantarim yok o nedenle bugunku egzersizde sonra ki bir haftayi askin sureden sonra ilk kez yaptim yine yanmam var bepanten surdum bu kez umarim iyi gelir ve umarim senin dedigin gibi basaririm. Yanmalarim olmasa basaricam inaniyorum

canım senin yakındır yenmen yazdıklarını okudum da keşke telefonu kapasaymışınız kesin olacaktı :52::52:bak sırtı dönük çok kolay oluyo tavsiyem sana ben yüzüm dönük yendim ama ne hikmetse yendikten sonra yüüzm dönük alamadım:1::1: sadece yendiğim gece almıştım sonrasında sırtı dönük aldım ve daha kolay oldu çünkü penis şekil itibariyle popoya doğru eğimli oluyo ve daha kolay oluyo inan yaptığıında bumuydu diyeceksin va altta da yapacaksın :52::52:ben öyle oldum şahsen ve yenenlerin çoğunda oldu bu sen kafada bitirdin ama aksilikler bırakmadı peşini her girdiğinde yendiğini söylemeni bekliyom mendilimiz elimizde kaldı hadi bakalım yen sevindir bizleri canımmm:16::16:

Son düzenleme:
Back
X