- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.181
kızlarrrrrrrrrrr nerdesinizzzz bizi bırakıp gittinizmiiiiiiiiiiiiiiii(((((((
cnmmmmmmmm tabikide yetersinnnnn:)kızlar başka topikleremi kaçıyolarrrr kimsecikler yok iyki sen varsın yasmin yenmişmiydin sennnnnnnn??ya ben sadece parmak alabiliyorummm ama bu gece denicez eşimi geri çevirmekte istemiyorummm ya güç almaya ihtiyacım var artık bitsin istiyorummmmmben varım yetermi
bende varım...........................[/QUOTE
sende hoşgeldin cnmm:)
bende varım...........................[/QUOTE
sende hoşgeldin cnmm:)
bende tek parmaktyım ama umuyorumki bu tatilde yenmeye çalışıcam
cnmmmmmmmm tabikide yetersinnnnn:)kızlar başka topikleremi kaçıyolarrrr kimsecikler yok iyki sen varsın yasmin yenmişmiydin sennnnnnnn??ya ben sadece parmak alabiliyorummm ama bu gece denicez eşimi geri çevirmekte istemiyorummm ya güç almaya ihtiyacım var artık bitsin istiyorummmmm
kızlar dün rahhatsızdım giremedim egzersizde yapamadım 3 parmakta kalmıstım en son bugun gene deneyim dedim bi gün ara verdim diyemidir nedir 3 parmagı hemen alamadım önce 2 parmak yaptım acıdı yandı biraz beklettim sonra 3 parmak aldım ama gene orta boguma dek alabiliyıorum son boguma dek ilerlemiyor ve içerde 3 parmagı içerde acamıyorum hareket bile ettiremiyorum ama ileri geri yapabiliyorum ama dediğim gibi orta bogumda kaldım gitmiyo ıkınıyorum nefes veriyorum yook anlamadım eşimin serce parmagınıda aldım biraz tırstım kontrol edemediğimden ama aldım tabi onun sercesi benm işaret parmagım gibiydi. yaa kızlar su 3 parmak egzersizini nasıl halledecem tam olarak zorlanıyorum cunku son boguma dek alamıyorum birde kac gün daha devam ettiricem 3 parmagı cunku karnım agrımaya basladı adetime normalde 6-7 gün var ama agrıları basladı belki erken olurumda egzersiz yapamam sonra egzersizi bi 6 gun yapamazsam orası unutur gene tekrar başa sarmak istemiyoru kızlarrrrrrrrrr akıl verin banaaaaaaaaaaa :44::44::44::44::44:
canım benim ora bişey unutmaz sıkma canınıben parmakla yapmadığım için soruna cevap veremicem.. ben iki parmağımı alamıyodum.. ama eşimin iki parmağını alıyodum... sonra zorlanınca aparata geçtim daha kolay oldu 3 parmakda zorlanman normal. istersen sende geç aparata. ya da eşinin parmakları kalındır onun iki parmağını almaya çalış.. böylece esner iyice bu arada sen yavaş yavaş eş denemesine hazrsın gbime geliyo
canım bende aparatla yapamıyorum cok denemem oldu sunu söyliyim kulak çöpünü bile yapamadımoderece yani ama parmagımı alabildim sanırım parmak benm parmagımdan dolayı benim fındık kurdu önce ısırdı ( kasıldı yani ) sonra rahatlayınca devamı geldi ama 3 parmagı orta boguma alabiliyorum daha neden ileri gitmiyo anlamıyorum. eş denemesine hazır değilim sanırım cnm cunku gecenlerde denemiştim olmamıstı ama ozamanlar 2 parmagı alabilmiştim deneyelm demiştik simdide 3 parmak denemesi 2. günüm ya biraz daha calısayım diyorum bide ben hala korkuyorum yaa sizin anlaytıklarınızı biliyorum ama üstteyken mesela çömelemiyorum fışş diye kayma durumu olmadı bende yani en cok sundan korkuyorum bu egzersizlerin hepsini yapıpta sonuc alamazsam diye cook tırsıyorum. seyy canım cok cok az cunku cok dayanıksızım ya
kızlar selam :) nasıl keyifler? :) ben şimdi size bu aralar dikkatimi çeken bir şeyi anlatacağım. bende ayıptır söylemesi akıntı oluyodu doktora gittim o da kötü bişi olmadığını söyledi genital jel verdi ph 5.5 numismed, her ihtiyaç duyduğumda kullanıyorum akıntı makıntı kalmıyo. sebamedinki de bi süre kullandım..her neyse..nişanlımla atraksiyona girmeden duşa giriyorum onu da kullanıyorum falan. ve ve ve fark ettim ki bu jeller kuruluk yapıyor! evet akıntı makıntı kesiliyo ama önsevişme sırasında ıslanma kayganlaşma olmuyooo ve bunu araştırdım çoğu yerde aynı şikayeti duydum... bunun önüne geçmek mümkün müdür ya
canım bende aparatla yapamıyorum cok denemem oldu sunu söyliyim kulak çöpünü bile yapamadımoderece yani ama parmagımı alabildim sanırım parmak benm parmagımdan dolayı benim fındık kurdu önce ısırdı ( kasıldı yani ) sonra rahatlayınca devamı geldi ama 3 parmagı orta boguma alabiliyorum daha neden ileri gitmiyo anlamıyorum. eş denemesine hazır değilim sanırım cnm cunku gecenlerde denemiştim olmamıstı ama ozamanlar 2 parmagı alabilmiştim deneyelm demiştik simdide 3 parmak denemesi 2. günüm ya biraz daha calısayım diyorum bide ben hala korkuyorum yaa sizin anlaytıklarınızı biliyorum ama üstteyken mesela çömelemiyorum fışş diye kayma durumu olmadı bende yani en cok sundan korkuyorum bu egzersizlerin hepsini yapıpta sonuc alamazsam diye cook tırsıyorum. seyy canım cok cok az cunku cok dayanıksızım ya
cnm ben de 3 parmak yarım boğumda takıldım kaldım :S seni anlayabiliyorum ama bence penisi kendin yerleştir.burdaki çoğu arkadaşım öyle yaparak başardı :) yönü kendin vermiş olcaksın hem de kasılmazsın ben de o şekilde deneyeceğim
aaa saçmalama burda egzersiz yapıpda sonuç alamayan varmı bak bi bakimcanım zaten 3 parmak çok kalın.. ben aparatta 8 cmdeyken penis aldım düşün artık iki parmak anca eder mesele kafanda bitirmek at şu düşünceleri kafandan üstteyken popona doğru ittirirsen gerçekten kayıp gdiyo eş denemende dikkat et buna. yön çok çok önemlii emin ol yakınsın gelin olmaya , önce kendin inan buna
canım bende penisi kendim tutuyorum zaten ama çömelemiyorum öyle uzun süre acaip agrım oluyor bide beklediğimdenmi ne eşim kızıyo haliyle p.... sönüyor neryse ugrasıyoruz kaldırıyoruz afedersinz ama ben sap gibi beklediğimden yok acıyor yok of poff eşimde kızıyor azcık dayan diye gecen böyle olmustu ondan tüm egzersizlerim bitmeden denemeye girişmicem 3 parmagı tam bogum alıp tam oraya alıstırana dek denemeye girişmicrm cunku ne bileyim olmuyo üzülüyorum yaa içeri girişler fışşş diye oluyo diyonuz ya o bende olmuyo işte anlamıyorum offfff:26::26::26::26::26:
kuzummm fışş diye diyosak tabi bizde uğraştıkben beş dk falan çözmeye çalıştım önce başını aldım , sonra yarısı , sonra tamamı birazda öylece bekledim. baktım gtgel bile oluyor
canım sen nasıl hallettin alltamı üsttemi zor oldumu sendede fışşş diyemi kaymıstı pe....s biraz anlatsana sonraki girişler nasıl oldu sorun yasadınmı ? zevk alabiliyonmu artık ?
kızlar dün rahhatsızdım giremedim egzersizde yapamadım 3 parmakta kalmıstım en son bugun gene deneyim dedim bi gün ara verdim diyemidir nedir 3 parmagı hemen alamadım önce 2 parmak yaptım acıdı yandı biraz beklettim sonra 3 parmak aldım ama gene orta boguma dek alabiliyıorum son boguma dek ilerlemiyor ve içerde 3 parmagı içerde acamıyorum hareket bile ettiremiyorum ama ileri geri yapabiliyorum ama dediğim gibi orta bogumda kaldım gitmiyo ıkınıyorum nefes veriyorum yook anlamadım eşimin serce parmagınıda aldım biraz tırstım kontrol edemediğimden ama aldım tabi onun sercesi benm işaret parmagım gibiydi. yaa kızlar su 3 parmak egzersizini nasıl halledecem tam olarak zorlanıyorum cunku son boguma dek alamıyorum birde kac gün daha devam ettiricem 3 parmagı cunku karnım agrımaya basladı adetime normalde 6-7 gün var ama agrıları basladı belki erken olurumda egzersiz yapamam sonra egzersizi bi 6 gun yapamazsam orası unutur gene tekrar başa sarmak istemiyoru kızlarrrrrrrrrr akıl verin banaaaaaaaaaaa :44::44::44::44::44:
o zaman nefes egzersizlerini hiç ihmal etme yanma acıma olursa o anda dur nefes egzersizi yap rahatlamaya çalış , sonra tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?