Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki iseri cok sewnırmm

canım beyaz büyük mumlardan al , bunu streçe sar sonra prezervatife yada doktor eldivenine geçir .
( ben sadece son denemelerde prezervatife geçirdim onun haricinde hep streçliyken deneme yaptım)
Sonra bol jelle ,rahat bir pozisyon al uzan veya otur nasıl rahat edersen, aynı parmak egzersizinde olduğu gibi nefes egzersizleri ile birlikte ittir , çok kolay oluyor mum ile canım.

Aparatın hazırmı gncemr???

Son düzenleme:

mum ıncmı olcak kalın mı :)

canım çok normal hepimizde ole benimde her yaptığımda yanma oluyo okuduğum kadarıylada herkezde oluyor

o yanmayı derinden ben dr muayenesinde hisetmiştim alttan ultrason yapmıştı ve içerde gezdirirken yanıyordu ama koca boşluk içindeydi o alet tuaf içerisi kocaman galiba sadece giriş biraz dar ama sonrası cidden geniş his yok ama ben ilk defa bişiy alıyordum içime oyüzden normal ya girsinde artık valla bıktık yeterki girsin yanma falan umursamıyorum ben... düşünmek dahi istemiyorum otür olumsuzlukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…