- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.141
canım sen biraz kendini kasıyormusun , deneme yaparken nefes egzersizi ve ıkınmayıda yapıyormusun???
ya 2 parmaga zor alıstımm 3 almıyo sankı ıcım yırtıllıcak gbı oluyo
canım ben mum ile yaptım egzersizlerimi ve çok şükür vajiyi yendim kurtuldum
Yapiyorum guya ama istemsiz kasiyorum galiba
bana deteylı bı yazabılırmısı bı t5blo seklınde bende ole calısaam
Cnm benim biraz problemli gittiginden yavas ilerliyorum ben pArmagimi iki gun yaptim aparata gectim hatta aparati olcmeden yaptim egzersizden sonra olctum9 cm mis sonra yanmam oldu dr ilac verdi derken kesintiye ugeadi ana bu benle alakali bise bende ilk soktugumda ilk bogum kadar girdi bekledim bir iki befes aldim ikinarak ittirdim ama popoya dogru baktim gitmio acisini ona gore ayarladim duz itince gitmio zorluosun gitmiosa popoya ittir az daha zorlayinca hooop die gidioooo. Icerde aci yok zaten emin ol bir haftadan fazladir yapamiodum bugun direk 9 cmle baslayip 11 cm gectim yandada yapcam dedim ama dedigim gibi yanma benle alakali herkesde olmuyo cunku[/QU
cnmmm yok yanma var bendede sanki biber gibi yanıyo ama olsun hatta parmağımı üç hafta önce ilk aldığımda çok daha kolaydı bugün biraz zorlandım ve sokup çıkardırken yanma oluyodu ama sebebi bugün birazcık üzgün ve gergindim ondan olabilir aa yinde pes etmeyip yaptım işte:) aparatta takıldım ama hergün hergün tekrarlıcamm şimdi daha inançlıyım:)bu arada jel kullanıyomusun oda yakıyo olabilir benim jelde ısı veriyomuş ondanda oluyo yanma.
tabiki iseri cok sewnırmm
cnmmm yok yanma var bendede sanki biber gibi yanıyo ama olsun hatta parmağımı üç hafta önce ilk aldığımda çok daha kolaydı bugün biraz zorlandım ve sokup çıkardırken yanma oluyodu ama sebebi bugün birazcık üzgün ve gergindim ondan olabilir aa yinde pes etmeyip yaptım işte:) aparatta takıldım ama hergün hergün tekrarlıcamm şimdi daha inançlıyım:)bu arada jel kullanıyomusun oda yakıyo olabilir benim jelde ısı veriyomuş ondanda oluyo yanma.
Sen cnm benim seninde tahris sorunun vardi kac gun bekledin
canım çok normal hepimizde ole benimde her yaptığımda yanma oluyo okuduğum kadarıylada herkezde oluyorBen bi haftada beklesem ilk dememde yine yaniyocok gasas benimki
cokk tesekurr ederimm mum ıncemi olucak kalın mı:)
Aparatın hazırmı gncemr???[/QUOT
efet hazırladım ama şuan bişe yapamıyorum eşim geldi:) onunlayız ama aparatımı biraz ittirdim olmadı ama yarın yinee denicemmmm:)))))))
canım beyaz büyük mumlardan al , bunu streçe sar sonra prezervatife yada doktor eldivenine geçir .
( ben sadece son denemelerde prezervatife geçirdim onun haricinde hep streçliyken deneme yaptım)
Sonra bol jelle ,rahat bir pozisyon al uzan veya otur nasıl rahat edersen, aynı parmak egzersizinde olduğu gibi nefes egzersizleri ile birlikte ittir , çok kolay oluyor mum ile canım.
efet hazırladım ama şuan bişe yapamıyorum eşim geldi:) onunlayız ama aparatımı biraz ittirdim olmadı ama yarın yinee denicemmmm:)))))))
canım istersen incedende kalından da al , önce ince ile dene onu bitirince kalın mumu denersin (bu kalın mum bakkallardan aldığımız o beyazlardan canım)
mum ıncmı olcak kalın mı :)
cokk tesekurr etımm kac santım ıcerı ıtmemız gere
canım çok normal hepimizde ole benimde her yaptığımda yanma oluyo okuduğum kadarıylada herkezde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?