Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

eşinin istememesi normaldir.Birazcık bu günlerin tadını çıkarmak isteyebilir onun açısından bakacak olursak ki haklı da bence. Benim eşim hemen olsun istedi kendisi çocuklara bayılır çünkü. 7 ay zor bekledi benden telaşlıydı :) bende her ay test yaptım her ay kırmızılar gelince oturup ağladm. tam bir sorunmu var diye muayene olmak için doktora gittim o gün hamile olduğumu öğrendim. Benim bebiş son dakika golüyle geldi anlayacağın:) cinsiyetine daha çok var 4. ayda belli olacağı için ben daha henüz ikinci ayın içindeyim. benim için hiç önemli değil sağlığında sorun olmasında ne gelirse gelsin:)

amin Rabbim sapa sağlam versin bebişini bacımmmm inşallah...yok yaz bizim adam vajiliyken çok isterdi bak ma sen 3 yılı devirdik evlilikde uffffff neyse yaşım geçyor diye tedirginim sadece yani en az 2 çocuk düşününce 3-5 yaş farkı olunca 2.çocuğa çok ilerlemiş oluyor yaş... o bakımaaa tabi ALLAHIM NASİP EDERSE.... HADİ BAKALIMMMMMM SONDAKİKA GOLÜNÜ SİZİN VELED İYİ ATMIŞ DARISI İSTEYEN HERKESE BACIM...

BİZİM VAJİYİ YENEN HATUNLARIN HAMİLELİK ÖNCESİ,HAMİLELİK SÜRECİNDE VE SONRASINDA YAPILMASI GEREKENELRİ SIKINTILARI ÖNEMLİ NOKTALARI PAYLAŞTIKLARI BURASİ GİBİ BİR TOPİC VAR GİRİYORMUYDUN BİLEMEM AMA BİZİM ESKİ DEVRELER HEP ORDA SELA ZERBAS UMUT GÜLSEVDAM SESSİZCE ÇİLEKLİ.....VE İSMİNİ YAZMADIĞIM BİR ÇOK BACI ORDA HAMİLE GİRİYONMU DENK GELMEDİK SENLE AMA LİNKİ AŞAĞIDAAA GİRMEK İSTERSEN BACIM
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/546066-vajinusmusu-yenip-hamile-kalmak-isteyenler.html

arkadaşlar ben dün ilk defa burdan aldığım enerjiyle tam iki saat egzersiz yaptım ama eşimin parmakları ve penisiyle ve inanamadım şeyler yaşadım bi ön sevişme olmadan olmaz diye nerdeyse haftada bir kez falan "korkunun verdiği isteksizlikten" dolayı dener olmuştuk bi kez o hiç gerekmiyormuş yani buna bi görev algısıyla yaklastim sonra baya denedik en son burdaki arkadaşların tarif ettiği şekile çok korkmama rağmen o pozisyondan eşimin kolları çok yorulduğu için üzerine oturur gibi yapıp sırtımı ona döndüm ve öyle çok rahat denedim eşim çok gayret verdi resmen içini hissediyorum az kaldı dedi ben alttaki pozisyondayken kollarımi çok yordugüm için devam edemedim ama şunu soyleyecegim evet bi sızlama var ama üstünden inince geçiyor hemen arkadaşlar bana destek olun lütfen çünkü ben bu akşam rabbimin izniyle yeneceğim diyorum çok umitliyim dunden sonra

canımcım keşke devamını getirseydin senin birşey kalmamış baksana nerdeyse olmuş , yine üstteyken dene sen bu gece de dene ama ihmal etme uzatma artık yendin sayılır canımcım , sızlama olduğunda bekle istersen nefes egzersizi yap onan sonra tekrar dene

evet bende birşey kalmadı gibi hissediyorum bugün annemlere gidecektim işlerim vardı ama okadar inandım ki bu gece kurtulacağım diyorum rabbim utandırmaz inşallah gayri.çok sağol kardeşim bugün bu morale çok ihtiyacım var ve sizlerden başka kimsem yok:)

hep yanındayız biz merak etme , başarıcaksın kendine inan sende olurmu

sen yenmek üzeresin canım hatta yenmişssin bnce sadece uygulaması kalmış.. korkma sakın korkunu ya da heyecanını eşine de belli etme.. hiç bir acı yok sadece minik bi sızı oda ilşki esnasında geçiyor zaten sende farketmişsin .. bunu ödev ya da görev haline getirmeyin cinsel isteksizlik devam eder.. ön sevişmeyi biraz uzun tutun.. nasıl rahat edeceğini düşünüyorsanda o pozisyonda ilişkiyi deneyin.. mesela ben kendim üstteyken daha rahat yaptım.. başarcaksın canım.. haydii bakalım güzel haberlerini bekliyoruzz

zaten ön sevişme az uzun tutunca jele falan gerek bile kalmıyor çok çok rahatsız oluyorsan kasılman falan oluyorsa 45dkk öncesinde 2 kasgevşetici içiver yahut ılık duş aldıkdan sonra dene seni gelin ettik sayılır bugun:) hadi bakalım bacımmm bravoooooooooo

YETERAMABUKADAR bittimi canımcım... yeni bir hafta sonuna giriyorrzzz hadi bol gelinli olucakkk bir biteydi senin mens

bende ön sevişme sırasında geriliyodum yani zevkli olan şey bana işkence gibi geliyodu.öncesinde duş al ön sevişme falan...çok denedim bunları baktım olacak gibi değil hiç bişey yapmadan senin gibi görev niyetiyle yaptım olduseninde az kalmış inş yarın halay çekiyoruztabi sonradan ön sevişme başlardaki gibi sinir bozucu bişey olmaktan çıkıyogüzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…