Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[sıze=3]kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. Vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek.. :37:[/sıze]

ins duser masumcum.ins. bebis haberini alirsin kisa zamanda.hersey diledigince olsun.:emir_bebek::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

[sıze=3]kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. Vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek.. :37:[/sıze]

1 yıl önce sağ mememden çocuk emziriricesine bembeyaz süt gelmişti ve gelmeye devam edince artık doktora gidim dedim inanamassınız özellikle banyoda yıkanırken akması sanki abdestim olmuyormuş hissini veryordu sadece 1 meme ama... sonra bir gittim dr a oo prolaktin çok fazla dedi... bende iyi ya dedim hamile olsam desenize süt sıkıntııs olmayacak... meğer hayır dedi bu değerle zaten hamile kalmanız çok zor dedi mantığım almadı zaten vajiliyim diye başka dertlerim vardı bilirsinz neyse bana da hap verdi ama eşime bişey vermedi... sadece eşli uyarı olmasın dedi memeye öyle... ve yendim 2 ay denedik çoluk çocuk olmadı.. neyse şimdi erteledik yine ama dediğnz gibi böyle sıkıntısı olanlar gidip prolaktin için ölçüm yaptırsın bacılar yani rabbim öyle bir yaratmışki azı da çoğu da garip ... neyseee

bugun girmiş toplamda 4 msjı var bu hatunun biri bu sitedeki reklamı ve diğeğrleride idem tezcan dan sonra çiğdem tezcan reklamı.. ama ayıp be bacımmmmmmm..gerçi msjlarnı göstererek bende reklamını yapmış oluyorum ama inanmayın bacılar bunlara para kaptırmadan egzersizle rahat yenersiniz..... BOŞVERİN BÖYLE TUZAKLARI TIKLAMAYIN BİLE

pembekrizantemler, Jinekoloji bölümündeki Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim konusuna cevap yazdı.
Kızlar Bursa Vajinismus Tedavisi | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman Op. Dr. idem TEZCAN diye bir site buldum.acil tavsiyeeeee...
Detaylar
140392 Cevap | 3869701 Gösterim

21-01-2013, 11:56
pembekrizantemler, Doktor ve Hastane Tavsiyeleriniz bölümünde Bursa Kadın Doğum Akademisi hakkında bilgisi olanlar. başlıklıklı yeni bir konu açtı.
Bursa Kadın Doğum Akademisi açılmış.Kadın doğum uzmanları çiğdem tezcan ve 2 bayan doktor daha var.Acısız normal doğum için hipnoz,platez,egzersiz...
Detaylar
0 Cevap | 51 Gösterim

21-01-2013, 11:41
pembekrizantemler, Doktor ve Hastane Tavsiyeleriniz bölümündeki bursa şevket yılmaz hastanesi konusuna cevap yazdı.
Çiğdem Tezcan Nilüferde izmiryolunda, kadın doğum akademisi diye bir yerde çalışıyor.Normal doğumu destekleyen hipnozla acısız doğum hizmetide...
Detaylar

slm kızlar naber?
çok lükür karneleri verdik bugün ve tatile girdik. amaa... sıkı durun!! regl oldumm :))) şaka gibi. o kadar bekledim tatilde balayı yapcaz diye..
neyse 5 gün sabır... :)

Kas gevsetici bi ilac tavsiye edermisiniz luutfen ? Ama etkili olsn. Kulanan varsa eger

bacım en basiti muscoril bacak kasılmasıysa ötesini tavsiye edemem vallaa.. vajiden dolayı ise sıkıntın muscoril 2 adet içmen yeetrli ve duşalman yeterli... sıkıntın neki tam olarak

Back
X