Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

regl olduysan eğer tampon kullanmayı dene o.b markanın alabilirsin.. doktor bana regl dönemimde tanpon yapmamı söylemişti... oda egzersiz gibi oluyor ve sürekli değiştiriyorsun...
tampon diyince rezil olmuştum eczacı arkdşa o gelyor aklımaaa ozamanalr vajiliydim ve vajinamı tanımayan cahil bir ben vardı... havuza giderken önerdiler tampon herneyse zaten imkanı yok zor gelmişti o an ve ne demiştim çiş yapınca ikide bir nasıl çıkaryor kadınlar diyeee artık eczacı arkdşma sordum o da saçmalama gökçe onla o aynı delikmi diye güldü güldü hiç unutmuyorum................ :20: sonra öğrendim diyorum yaaaa

BEN YENDİYSEMMMMMMMMM HERKES YENER BACILARRRR

tampon diyince rezil olmuştum eczacı arkdşa o gelyor aklımaaa ozamanalr vajiliydim ve vajinamı tanımayan cahil bir ben vardı... havuza giderken önerdiler tampon herneyse zaten imkanı yok zor gelmişti o an ve ne demiştim çiş yapınca ikide bir nasıl çıkaryor kadınlar diyeee artık eczacı arkdşma sordum o da saçmalama gökçe onla o aynı delikmi diye güldü güldü hiç unutmuyorum................ :20: sonra öğrendim diyorum yaaaa

BEN YENDİYSEMMMMMMMMM HERKES YENER BACILARRRR

benimde ilk gittiğim dr tamponları aldırmıştı egzersiz yapayım die tabi ozaman yapamamıştım:52::52:

ya bacım bizim adama erkenden verdim ialcını ve 10dan beri uyuyorrr:D:D:D bende kitapda okudum burayada girdim kim 500 milyonuda izledim
ohhhohhhhohhhh

ay ne güzel kafan rahat otur öle:52::52:bende biraz kitap okudum yarın tatilya bi film izleyelim diyoz bakalım.bende yarışma olarak kelime oyununu izlemeye çok seviyorum:16::16::16:

ay ne güzel kafan rahat otur öle:52::52:bende biraz kitap okudum yarın tatilya bi film izleyelim diyoz bakalım.bende yarışma olarak kelime oyununu izlemeye çok seviyorum:16::16::16:
izleyin bacım harika zaten 2 yıl geçinceee izlenmiyor.... :) çocuğu hiç demeyeyyim bileee:21:
hadi kızlar iyi gecelerrrr hepinize bende az daha okuyayyım sonra beyaz showcuyum ben

vay anam vayy 1 ayıda geçmiş gelinimizinnnn hayırlı olsun tekrarrrrrr :64:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

hadi karamsar bacım darısı burdaki diğer bacıalrıma tekrarr tebrik ediyorummm bacım

inş vajili kimse kalmasın yine söylüyorum ERTELEMEYİN:20: İNAT EDİN CESARETLİ OLUN VE BAŞARIN.inanın yaptıktan sonra bumuymuş diyeceksiniz:9::9::9:

kesinlikleee bacılarrrr TAŞI DELEN SUYUN GÜCÜ DEĞİL DAMLALARIN SÜREKLİLİĞİDİR....

bugün bir çok hak eden ve edebilecek öğrencimede yazmıştım bu sözü şimdi sizlerede diyorum egzersiz şart en azından psikolojik rahatlatıyor inannın yapacaksınız... burda olmanız helede egzersize başlamanız işin%95ini geçmiş olmanız demek....

karamsar bacımızı tekrar tebrik ediyorum..... vajisiz geceler diliyorum bacılarrrr

ya benim içimden hiç denemek gelmiyor yine ertelesek diyorum delirecegm

hayır şeytan gibi bişey o ertelemeeee... hani sabah ezanını duyarsındaaa neyse kalkarım sonra dersin alarmları kaparsın falan soğuğu bile düşünürsün vel hasıl uykuya dalarsın şeytan uğraşır ya işte inann buda öyle bişey beyni bedeni kemiryor sakın ha yapman gerek egzersizin varsa eşli denemeyse yada ilk deneme olacaksa onu en hazır hissettiğin ana koyuver ama çokdaertleme ama muhahkkkak egzersiz yap bacımmmm ..

hayır şeytan gibi bişey o ertelemeeee... hani sabah ezanını duyarsındaaa neyse kalkarım sonra dersin alarmları kaparsın falan soğuğu bile düşünürsün vel hasıl uykuya dalarsın şeytan uğraşır ya işte inann buda öyle bişey beyni bedeni kemiryor sakın ha yapman gerek egzersizin varsa eşli denemeyse yada ilk deneme olacaksa onu en hazır hissettiğin ana koyuver ama çokdaertleme ama muhahkkkak egzersiz yap bacımmmm ..

ay ne güzel örnek vermişsin sen öyle:16:evet aynı dediğin gibi oluyo sabahları ve kalkamıyorum:50::50:

oyy çok sevindim tatlımm:16: valla ben kocişimi dövüyorum kollarını morartıyorum ısıra ısıra bıktı benden :1: ama o beni böyle seviyo en ufak bişeyde saldırıyorum adama bide küçük bişeyim onun yanında hep der iyiki minnacıksın yoksa ne olurdum ben bilemiyorum :27: hadi canım artık bitirin bu işi bnde kocişimi yakaladımmı ilk fırsatta bitmiştir işi:52: ay ben ona hep derim keşke bene erkek olaydım senin işin çoktan bitmişti sende iş yok derim delleniyo:9:
büyük bir merakla heyecanla bekliyorummm haberini:46:

cnmmmmmm :))))))))) çok şükür iyiyiz zaten ALLAHIMA şükürler olsun bizim bu vajinusmus sorunumuz hariç asla huzursuzluğumuzda olmaz olmuyo inşallah bunuda atlatıcazz ... atlatıcaz diyorum yani dün gece yine bişe olmadı ben bi gece öncesinde uyuyamadığım için bayıldım :)))))) ve sana kessinlikle kaltılıyorummmm bende eşimin yerinde olsaydım çoktan bitmişti bu vaji:):)))))))))))))))))))))))))))
:52::52:

cecemmm ya görüşemedik seninle hiç özledim valla:16::16:
zaten yarında k.validem gelecek herhalde kolay kolay giremem:14:sadece geceleri çok uykum olmazsa oda:34::34:
ben yokken bitir artık şu işi.geldiğimde halayın çekilmiş olsun.aslında ilk ben çekmek istiyodum ama zor artık o ihtimal:50::50::50:

Back
X