Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnmmmmmm :))))))))) çok şükür iyiyiz zaten ALLAHIMA şükürler olsun bizim bu vajinusmus sorunumuz hariç asla huzursuzluğumuzda olmaz olmuyo inşallah bunuda atlatıcazz ... atlatıcaz diyorum yani dün gece yine bişe olmadı ben bi gece öncesinde uyuyamadığım için bayıldım :)))))) ve sana kessinlikle kaltılıyorummmm bende eşimin yerinde olsaydım çoktan bitmişti bu vaji:):)))))))))))))))))))))))))))
:52::52:

ahaha valla öyle ya hep derim ben iş yok bunlarda ah ben erkek olucaktım birde benim ikna yeteneğim vardır mutlaka erkek olsam olmuştu şimdiye neyse bakalım hadi canım yenelim artık şunu:52:

cecemmm ya görüşemedik seninle hiç özledim valla:16::16:
zaten yarında k.validem gelecek herhalde kolay kolay giremem:14:sadece geceleri çok uykum olmazsa oda:34::34:
ben yokken bitir artık şu işi.geldiğimde halayın çekilmiş olsun.aslında ilk ben çekmek istiyodum ama zor artık o ihtimal:50::50::50:

valla bende özledim ya kim bilir belki daha kaç ay böyle gider bilemiyorum inş. gitmez ama duanızı eksik etmeyin canım...

Kızlar günaydın hepinize.. Sizi gördüğüme ne kadar sevindim bilmezsiniz bende o yendik diyenlerden olur muyum acaba...bana yardım edim ödevlerimi verin ne yapmalıyım 3,5 yıllık evliyim ama olmuyor iste nasıl yapıyor millet bu ısı anlamadım valla yaa...

Kızlar günaydın hepinize.. Sizi gördüğüme ne kadar sevindim bilmezsiniz bende o yendik diyenlerden olur muyum acaba...bana yardım edim ödevlerimi verin ne yapmalıyım 3,5 yıllık evliyim ama olmuyor iste nasıl yapıyor millet bu ısı anlamadım valla yaa...

merhaba canım günaydın.sen istedikten sonra yapamayacağın hiçbirşey yok.aslında kafanda büyüttüğün gibi zor birşey değil zamanla göreceksin.sadece toplumdaki bazı dengesizlerin uydurduğu abartlılı hikayelerden dolayı insan korkuyla yaklaşıyor.ben kendi adıma elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.ozaman hemen başlayalım sen anlat bakalım önce kendini....ilişki hiç olmadı mı,egzersiz yaptın mı,fizyolojik olarak bir sorunun var mı doktor muaynesinden geçtin mi vs....

canım ya uzun zamanmış hiç egzersiz yaptın mı

Yok eşimle olan sorunlar dan dolayı hiç ilgilenmedim aslında hi iliskimiz olmadı doktorada gitmedik istemedi esim egzersiz yapmadım anlatayınız hiç hiç hiç....

Yok eşimle olan sorunlar dan dolayı hiç ilgilenmedim aslında hi iliskimiz olmadı doktorada gitmedik istemedi esim egzersiz yapmadım anlatayınız hiç hiç hiç....

canım sen burayı takip et sürekli sor arkadaşlar çok iyi mutlaka yardımcı olacaklardır sana ben mesela 9 aylık evliyim ama 2 haftadır egzersiz yapıyorum önceleri genitalıme dokunamazken 10-12 cm aparatı rahat alabiliyorum burayı takip et yeterince beklemişsin yeterama bukadar yani

olsun bak burda bunları yazıyor olman bile çok büyük bir adım.ozaman hadi egzersizlere başlayalım:32: ilk etapta seni bugün hiç zorlamayalım.kegel ve nefes egzersizleriyle başla.kegel egezersizleri sayfanın en başında detaylı olarak anlatılıyor,öncelikle orayı oku.kegel egzersizleriyle o bölgedeki kasları kontrol altına almayı öğreniyoruz.yani çok afedersin wcye gittiğinde çişini tut bırak tut bırak bunu 1 kere mahsus wcde yap,sonra aynı tutup bırakma işini çişin yokken de yap ordaki kasları hisset.sonra ayna karşısına geç ve o bölgeyi iyice incele vücudunu tanı.bir çoğumuz meğer kendimizi hiç tanımıyormuşuz.ayna karşısında bacaklarını aç ve ıkın orda minicik bir delik açılacak,işte asıl konumuz ozaman başlıycak.bugünlük böyle ısınma aşamaları yap.sonrasında sana hangisi daha sıcak geliyorsa,parmak ya da aparat egzersizleriyle başlarsın.sormak istediğin başka birşey varsa çekinme lütfen:16:

Tamam ama ilk nereden başlayacağım bilemedim sonra aparat derken onu nasıl yapabilirim ki offff ya ne kadar zor kadın olmak

canım bi kere oflamayı bırak bende aynı şeyi yaptım inan çare degil sirkelen yenmek istiyorsan denileni yap seni anlıyoruz hepimiz aynı aşamalardan geçtik geçiyoruz artık erteleme inan pişman olmazsın

Teşekkürler başladım bile çözeceğim bu sorunu ve alacağım inşallah bebeğimi çok istiyorum artık

canım merhaba
yanlış anlamadıysam eşinle sorun yaşıyorsun vajilisin ve bebiş istiyorsun
bence öncelik eşinle sorunlarınızı düzeltmek olsa yani en azından bebişten önce :nazar:

Evet artık erteleme yok olacak sıkıldım kendimi yarım hissetmekten yendim hamileyim diyenleri her gördüğümde ağlamak tan yoruldum cocuk soranlara henüz düşünmüyorum demekten ve kimseyle paylasamamaktan çok yoruldum iyiki siz gördüm ve keske daha önce görseymişim

Back
X