- 25 Ocak 2013
- 491
- 63
- 323
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.421
Yüzümde bir gülümseme var sayenizde ilk defa ağlamadım bu konuda inşallah kısa zamanda cozer ve bende birlerine bu kamuda yardımcı olabilirim herkese günaydın tekrar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben susam yağı falan kullanıyorum hatta zeytin yağı bile kullandım yani jeli ten hemen emiyor bide yapış yapış hissettigm için kullanamamıştim sizce doğru mu yapıyorum
Teşekkürler icim rahatladı bunları birileryle paylaşmak bile güzel yeneceğim yeneceğim yeneceğim
canım zeytinyağı zaten asidik,vajinanın phı çok farklı dıştan sabunla bile çok fazla yıkamam ben.bence kullanma tabi yine sen bilirsin.hangi jeli kullanıyorsun?jelini değiştir istersen
mrb oncelıkle ben yenı katıldım yazıları okuyordumda. musadenızle bırsey sorcam affınıza sıgınıyorum esınızle bırlıkte olurken ıstemıyor musunz kı nası bıse oluyo kı bu duruma gelıyorsunuz
İstememek değil ama o noktaya gelince bir baskı hissediyorum ve sanki orada bir duvar var gibi ne bilemiyorum olmuyor iste sonra stres oluyorum zaten sonra heves felAn kalmıyor böyle bir şey bu hastalık istep
bende de ona benze ısteksızlıkler oluyodu.hıc yaklasmak ıstemyodum. ama esım fazlasıyla basarılı bu konudaa. yanı on sevısme denılen sey varya senı alıp goturmekılı kendını o konuda hıc dusunmeeden o noktayı gecmıs olmalısın bırazz kafada bıtyo sanırm...
vajinismus psikolojik bir hastalık zaten.acıyacak korkusuyla kaslar istemsiz kasılıyor ve p...sin geçişine izin vermiyor.daha ileriki boyutlarda kişi kendi vajinasına dokunamıyor bakamıyor,eşini itiyor bacaklarını kapatıyor ve ağlama krizleri....
ya bana cok tanıdık geldı bu durum. adının bu oldugunu bılmıodum ben. dıkkatımı cektı okyyum dedım yazılar tanıdık geldı. meger ben yasadıklarımda buymus:) sımdı gulerek anlatıyorum cunku gectı allaha cok sukur. ama esım ynımdaydı benım. senn esın bu konuda elınden gelenı yapıodur amaa yınede doktor yardımı aldınz mı
ben evlenmeden önce duyduklarım yüzünden vajinismus olacağımı tahmin ediyordum,korkutulmuştum ve öyle de oldu.hayır ben bu site sayesinde kurtuldum.eşim doktora gidelim demişti ama ben istememiştim.sonra araştırıken burayı buldum egzerizler başladım ve yendim.eşim ilk zaman olur egzersiz yaparken olur mu öyle şey faln dedi ama baktı ki oluyor o da çok destek olduçşimdi ozamanlar harcadağım zamanıma acıyorum kokrulacak bişey yokmuş
dogru korkulacak bırsey yok.. allah kımseye yastmasın zor bı durum ama.... yasayan bılır
tabiiki öyle,vajinismus karabasan gibi sürekli üzerinizde bir baskı.insanın sosyal hayatı da etkileniyor.sabah aklınıza ilk gelen şey o onunla yatıp onunla kalkıyorunuz kafada vajinismustan başka bişey yok.ama yendikten sonra bu muydu gecelerimizi zehir eden diyorsunuz ve gerçekten eşinizin gözleri size daha bir başka bakıyor![]()
Evet tam da böyle bir durumdayızzz bende yenerim inşallah..