Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sıkılıyo ya:19: kimsede soru sormuyoki cvp yazayım:52:nasılsınız kızlar neler yapıyosunuz

herkes halletsede sormasada en durgun topic olsa keşkeee.... ayy kimse kalamsın vajili rabbim....

bende çıkayımda birazdan kipat okuyayımmmmm bişeyler yiyeimm falan

ya öylesine işte canım sıkıldı.k.validemleri bekliyoz yoldalarda.boş kaldım o arad buraya geldim burdada hareket yok

mina bacım benim adam pzartesi sunum yapcak şimdi sunumunu bana yapcakkkkkk bana dua et de çabuk bitsin kavga etmedennnnnnnn hiç dinleyesim yokkkkkkkkkk saçma sapan dış ticari tez olaylarını uffff yapma diyincede kırılmalarrrr falan... Bende bundan sonra her dersi sana anlatacam diyorum hergün sunum yapyom ben:)

ya karamsarrr bacım bana dua ettt:)

mina bacım benim adam pzartesi sunum yapcak şimdi sunumunu bana yapcakkkkkk bana dua et de çabuk bitsin kavga etmedennnnnnnn hiç dinleyesim yokkkkkkkkkk saçma sapan dış ticari tez olaylarını uffff yapma diyincede kırılmalarrrr falan... Bende bundan sonra her dersi sana anlatacam diyorum hergün sunum yapyom ben:)

ya karamsarrr bacım bana dua ettt:)

Allah yardımcın olsun canımcım bişi deme dinliyomuş gibi yap hayal kur:52::52::52:

daha dur kimsenin kaynanası henüz gitmedi tatile ... Gelip gitsin sen gör derdi karamsarcım... O zaman dkkda 1 sayfa atar topic :52:

tlf ettiler az kalmış kalkayımda yemekleri ısıtayım bari.sizde bana dua edin şu iki hafta çabuk ve sıkıntısız geçsin:18::18::18:
artık ne zaman girerim bilmiyorum:50::50:

tlf ettiler az kalmış kalkayımda yemekleri ısıtayım bari.sizde bana dua edin şu iki hafta çabuk ve sıkıntısız geçsin:18::18::18:
artık ne zaman girerim bilmiyorum:50::50:

ALLAH kolaylık versin bacım....
bir çırpıda geçsin 2 hafta diyecemmmmmmmmmmm ama DEMİYORUMMM çünkü ucu bana dokunuyor :52:

tatil bana yavaş sana hızlı geçsin emiiii

merhaba kızlar. ben de geldim :) biraz geç oldu ama ancak girebildim. malum haftasonu ve kociş evde.. gerçi regl olduğumdan pek bi atraksiyon yok ama :P
2 haftalık tatil için güzel planlarım, giyilecek yeni cicilerim(!) var :))) hastalık biter bitmez denemeye başlicam! bu 2. deneme olacak.
sizde ne var ne yok?

kızlar adetime 4-5 gün var dmeiştm ya sabah kalktım pembe bi leke geldi bende adetimib baslagıcı zannettim cunku önce leke seklinde geliyo belim ve kasıgım agrıdıgı için devamı gelir zannetim hatta dün gece zor egzersiz yapmıstım ugras ugras 3 parmaı orta bogumadan ilerletememiştim gene. simdi sorum bu agrım var gene ama koyu kahve lekeler var cok olmasada egzersiz yapayımmı yoksa adetli sayılıyorum ya normalde yapmıyımmi ama dünde kahve lekeler gelmeye baslamıstı cok zorlanmıstım bugun pembe lekemde vardı bu arada bu sebepten namazda kılmadım adet zannedip ama kan görmedim sizce napsam kızlar her ay adetim 3-4gün geriyede geliyo belkide adet olmusumdır bilemedm bide dün gece eşimle seviştik tabii sürtünme yoluyla her zaman yaşptıgı seyleri yptı deneme yapmadık ama anlamadım.sizce napsammm

kızlar adetime 4-5 gün var dmeiştm ya sabah kalktım pembe bi leke geldi bende adetimib baslagıcı zannettim cunku önce leke seklinde geliyo belim ve kasıgım agrıdıgı için devamı gelir zannetim hatta dün gece zor egzersiz yapmıstım ugras ugras 3 parmaı orta bogumadan ilerletememiştim gene. simdi sorum bu agrım var gene ama koyu kahve lekeler var cok olmasada egzersiz yapayımmı yoksa adetli sayılıyorum ya normalde yapmıyımmi ama dünde kahve lekeler gelmeye baslamıstı cok zorlanmıstım bugun pembe lekemde vardı bu arada bu sebepten namazda kılmadım adet zannedip ama kan görmedim sizce napsam kızlar her ay adetim 3-4gün geriyede geliyo belkide adet olmusumdır bilemedm bide dün gece eşimle seviştik tabii sürtünme yoluyla her zaman yaşptıgı seyleri yptı deneme yapmadık ama anlamadım.sizce napsammm

canım tabikide egzersize ara veriyorsun madem regl zamanın gelmiş ozaman heran patlama yaşayabilirsin e lekelenmelerde gelmiş bak bu arada bu lekeler nasıl bişiy yahu yani ilk defamı oluyo:26:

canım tabikide egzersize ara veriyorsun madem regl zamanın gelmiş ozaman heran patlama yaşayabilirsin e lekelenmelerde gelmiş bak bu arada bu lekeler nasıl bişiy yahu yani ilk defamı oluyo:26:

evet cnm adet olmadan bi 2 gün önce hep bu tarz akıntılarım gelirdi ama azıck geldi bugun sabahta pembe kan gelmişti aksam anladım ama agrılı oldu egzersiz yapamadım iyiyki cvp verdin sap gibi bekledim burda egzersiz ypsammı diye.teşekkür ederim.umarım adet zamanım bitene dek tekrar başa sarmam 3 parmak orta bogumda kalmıstım cunkuu.

1 hfta felan egzersiz yapamıcam umarım tekrar başa dönmem 3 parmak orta bogumdayım ya sona gelmeme az kalmıstı tühh :44::44::44: adetten sonra egzersize dönülünce sıkıntı oluyomu?

Halaylar gormeyi ozledim bugun egzersiz yapamadim misafirler bu saatte gitti:( benim pe.. s denemeside hayal oldu yarin ki egzersiz durumuma gore deneme yapicam olmazsada hayal kirikligi yok!

Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyin ;) Allah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))

Arkadaşlar epeydir giremedim işten güçten dolayı siteye. Bu süre zarfında bende bayaaa bi gelişme oldu tabi. Aslına bakarsanız 12 Ocakta yazmam gerekirdi ama ben sağlama aldım. Dün tekrar denedik. İkisindede oldu :))))))))))))))) Kurtuldum artık bu beladan. O kadar kolaymış ki aydın aydır işkence çekiyormuşum. Boşu boşuna kendimi üzüp ağlamışım. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Önce yazdığım mesajlara bi bakıyorum da o kadar umutsuzmuşum ki! Ben bile bu halde yaptıysam eminim ki herkes yapabilir. Yeter ki inancınızı ve azminizi kaybetmeyin ;) Allah bu belayla savaşan herkese yardım etsin. Görüşmek üzere :))))

kocamaaaaaaaaannnnn alkışlar ve tebriklerr sana.....gelsin halaylar gitsin halaylar:))):64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::119::119::119::119:

Merhaba arkadaslar ben aranıza yeni kaldırdım dün itibariyle ilk egzersizlere başladım bu gün jelle parmak denemelerime başlayacağım bu arada eşimle olan sürtünme iliskime ara vereyem mı karar veremedim

Back
X