Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

offf yaa deliricem. daha önce de yazmıştım, egzersizleri yapıyorum ama ilerletemiyorum. aparatı da parmağı da iki boğumdan fazla ilerletemiyorum. dün penis denemesi yaptık onda da öyle daha fazla gitmiyor. her pozisyonu deniyorum, rahatım kendimi kasmıyorum (ya da öyle sanıyorum) ama bi türlü ilerlemiyor. napıyım daha?? yardım lütfen

hergün bir hevesle umutla egzersizlere başlıyorum ama bu durum beni çok yıpratıyor, karamsar bir hale dönüştürüyor.

canım öncelikle sakin ol... egzersizimi ilerletemiyosun yoksa parmağınmı ilerlemiyor anlamadım:26: eğer parmak ilerlemiyosa kesin yön yanlıştır.. yön daima popona doğru olmalı

parmak yada apararatı alırken ıkınman lazım.birde nefese dikkat et.tam nefesi alırken ittir 2 cm yada 3 cmden sonra popoya doğru ittir

ahhh cecem o kadar haklısın ki ama napalım bacım bu illeti biz yenecez bizim yerimize başkası yapmicakki hadi bi toparlanalım ya bak devrem mina yendi çok şükür bizde yapalım sık dişini geçecek bu gnler

Arkadaslar bakmak benimde midemi bulandiriodu ilk iki egzersimi bakarak yaptim sonraki ikiyi esim tapti ben bakmadim sadece asagi die konut verdim sonra 9 cm aparatlA ilk once parmagimi sokup sonra aparati denedim bakmadan tv karsisinda oraya odaklanmadan daha rahat 2 kezde onunla yaptim sonrabirbucuk hafta ara verdim tanam olmustu sonra yine parmak 9 veee 11 e gectim ikinci 11 denememde esimle olduuuu toplasam6 7 kere taptim egzersizlerde bunalana jadar beklettim icimde oraya her bise girdiginde dahada rahatladim esinizle deneyin olmazsa bikac seferden sonra bakmadan yapin bakmayinca daha rahattim ben. Nacizane tavsiye

canım öncelikle sakin ol... egzersizimi ilerletemiyosun yoksa parmağınmı ilerlemiyor anlamadım:26: eğer parmak ilerlemiyosa kesin yön yanlıştır.. yön daima popona doğru olmalı

parmak yada apararatı alırken ıkınman lazım.birde nefese dikkat et.tam nefesi alırken ittir 2 cm yada 3 cmden sonra popoya doğru ittir

parmak da aparat da ilerlemiyor. sanki bi yere takılıp kalıyor yada orası çok dar gibi. yöne özellikle dikkat ediyorum. acaba fizyolojik bir durumum olabilir mi? var mı böyle bişey yaşayan? neyse biraz daha uğraşayım bu hafta da egzersizlere devam daha da olmazsa jinekoloğa gitmeyi düşünüyorum.

buna da şükür vajinama dokunamıyordum, bakamıyordum bile. şimdi parmak sokuyorum :)

öncedende simdide hep dua ediyorum size inş yapıcaksınız.umudunuzu kaybederseniz tekerlek boşa döner.bunu kendimden çok iyi biliyorum.o yüzden hep yapıcam diye kendimizi motive etmemiz lazım

buarada kendimle ilgili aşamaları yazmak istiyorum hesap verince daha iyi oluyo ben ilk önce mumdan apart yaptım bana çok sert geldi sonra kulak çubugndan yaptım çok daha rahatım o daha kolay geldi 11-12 cm rahat alıyorum ama fazla ilerletemiyorum sanki eş denemesi 1 kere yaptım başı girdi ama devamı gelmedi halen devam ediyorum egzerzislere ama bu hafta olacak gibi ama tamda emin degilim şimdilik durum bu bu arada 14 gündür falan çalısıyorum adeti saymıyorum nasıl sizce durum:18::18::18::18::18::18::18:

Sahaneeeeeee 11 cm kalinliksa bitti inannnnn. Banada sadece basi girmis gibi geliodu popoya dogru bastirica tamami girdi basi girince hepsi girer cunku baski ve tanmayi ilk 2 3 cmde hissediosun ha basi ha hepsi . Olmussun bence sen mustakbel gelinsin bi sknraki adimda direk gelinsinnnn

canım ya ben 10cmdeydim plansız bir şekilde eş denemesi yaptık ve oldu.burda büyük çoğunluk 10cmdeyken bunu başarmış o yüzden sen bence hafta sonuna kadar gelin olucaksın gibi 11 12 cm çok iyi bi aşama hadi bi cesaret

kızlar daha öncede yazmıştım ben 2 aylıke vliyim.ama parmakla egzersiz hiç yapmadm kendi vüudumdan bişeyler sokmak çok acayip geliyo direk dilatörlerle başladım.ilk boy dilatörü birazını alıyorum rahat giriuyı ama ortaya kadr geliyorum orda gitmiyoyaa nefes alıp evriyorum ıkınıyorum yok gitmiyo daha ileri gitmiyo itiyorum ittiğim zamanda cnm çok acıyo ama gitmiyo.burda mesela siz diyosunuzya kayıp gidiyo diyee bende niye öyle olmuyo yaa off.....böle oluncada hiç egzersiz yapasım gelmiyo bi hevesle saatlerce uğraşıyorum ama sonuç hüsran olunca deneyesim gelmiyor.

aynı problem ben de var. napıcam ben de bilmiyorum. yarın yine devam edicem egzersizlere. olana kadar devam yılmak yok.

slm arkadaşlar dr bana bir parmak 2 bogum verdi başlayamıyorum birtürlü ne yapıcam sıkıldım iyicene bu hastalıktan

canım sen bir parmak tek boğumu almışsın öle değilmi.iki boğumuda rahatlıkla alırsın.geç tv nin karşısına yada ne bileyim film falan izle.kafanı oraya odaklama.kayganlaştırıcıyı sür ve yavaşça ilerlemeye başla.aslında sen 2 boğum değil hepsinide yapabilirsin.kendini iki boğumla şartlandırma.ve acıdığını hissettiğin yerde kasları daha fazla sık ve bırak korkma sıkmaktan daha rahat olacak göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…