- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.801
rica ederim bacım görüşürüzya çok güzel orası teşekkür ederim tekrarinş veririz dersleride kurtuluruz
anladım bacım sonuçta ordaki 2 boğumu geçebilmen şart parmakla öyle ucuna dek sokmayla olmaz... bunun için 1 parmak 1 boğum 1parmak 2 boğumslm arkadaşlar ben 4,5 yıllık evliyim daha öncede bu siteyi takip etmiştim.ancak başaramamıştım izmirde yaşıyorum burdaki bir doktora gittim geçen yıl 3.000 tl verdim hiç bi faydası oldu.sadece paramdan oldum sonuç ise 0.uzun zamndır hiç bi şekilde alıştırma bile yapmıyordum.geçenlerde eşimle denem yapalım dedik ve belli bi noktaya kadar alabildim ancak devamı olmadı.bunu bikaç kez tekrarladık hiç bi sorun olmadı benm parmak konusunda hiç bi sıkıntım yok.pe...de çok olmasa izin verebiliorum girmesine.asıl bundan sonra için yardımlarınıza ihtiyacım var. çok yıprandım bebk istiyoruz.etrafın hadi daha çocuk yokmu demesinden bıktım.bna yardımlarınızı bekliorum.bu aşamadan sonra ne yapıcam son noktaya kadr geliorum nerdeyse ama sonuça ulaşamıorum henüz.
Ya bana cok agir bi kas gevsetici ilac soyleyin gidip aliyim ben direk deneme yapiyim. Yapamicam ben bu egzersizleri..... olmuyor.... ya ama esimlede yapamicam ama aylardir denemiyoruz kac ay oldu hatirlamiyorum bile
ne yaptınız kızlar varmı güzel gelişmelerrrrrrrr.... yeteramabukadar ne iş bacım....
canım bunlar olabilecek şeyler.sonuçta oda erkek her zaman öyle durmaz.bizde çok yaşadık bu sorunu önceleri bırakıyoduk olmuyo die.daha sonra enerji içeçeği almaya başladık işte o işimize yaradı.özellikle onun için satılanlarıda varmış.normal enerji içeceğide.canımcım bunun için üzülme ben yendikten sonra ile yaşıyoruz bazen aynı sorunu...sana hiç yakışıyomu böyle üzülmek...diceksin bu sefer olmadı ama bi dahaki sefer olacak die...bak enerji içeceğini içsin ve sen üstte ol daha uzun süre öle kalır.ya eşim demişti böyle bekleyince durmaz die.üzme kendini olacak inş.hani o ümitli umutlu cecemm...o sorunu burda çoğu kişi yaşamıştır.inş halledeceksin en kısa zamanda
ahhh cecem o kadar haklısın ki ama napalım bacım bu illeti biz yenecez bizim yerimize başkası yapmicakki hadi bi toparlanalım ya bak devrem mina yendi çok şükür bizde yapalım sık dişini geçecek bu gnler
canım işte öncede söylemiştim 10 cm de arkadaşlar yenmiş ama benim eşimin durumu farklı vajınanın biaz daha açılması lazım çalışıyorum işte
o cecem gitgide sönüyo umudu galiba canım ne bileyim eski halim kalmadı herşeyi salıverdim gitti :)
inş. canım inş. inş. demekten vazgeçmiyelim yapcak başka bişiy yok senin az kaldı sende yenicen inş.
dediğim gibi önemli olan senin hazır hissetmen yoksa ilkgeceden yapan nasıl yapyorrr..... Ama sen dediğin gibi 12cmiaşıver azcık daha ve en önemlisi içinde bekletip ıkınarak çıkarmalara o kalınlıklarda ağırlık ver bacımötesi gelecektir... Regl bitti ve egzersize devam dimi bacım... Bak cmrtesi pazar gelini olcan listedesin ona göre hızlandır kendini Olur mu
o cecem gitgide sönüyo umudu galiba canım ne bileyim eski halim kalmadı herşeyi salıverdim gitti :)
inş. canım inş. inş. demekten vazgeçmiyelim yapcak başka bişiy yok senin az kaldı sende yenicen inş.
canım ya öle deme sen egzersizleri yapabiliyosun inancın cesaretinde var sadece biraz aksilik olmuş.arada olur öle şeyler dediğim gibi enerji içeceğiyle deneyin bide
selam genclıkkkkk D:
BUGUN DUALARIMIZLA VE YAZILARIMIZLA DAHA İYİ BİR ENERJİ YOLLAYALIM CECEME YA... YA CECEM BACIM ALLAHINI SEVERSEN SAÇMA GEELBİLİR AMAAA BİR ANEKTODLA GİRİCEM KONUYAAA BİZİM ADAMM BEN İSTERİM O İSTEEMAZ HALDE İDİ NEYSE SİNİRLİ VE GERGİN VE TAHAMMÜLSÜZ VE ZATEN BAŞKA SIKINTILARIDA VARDI NEYSE DR A GİTTİK OPSESİS KOMPRESİF DEDİ VE BİR İLAÇ YAZDI ADAMA O BİZİ KURTARDI ÇÜNKÜ İLACIN EN GÜZEL ETKİSİ UZUNSÜRE SERTLEŞME SAĞLIYORDU AMA BİZ TAMAMEN BUNUN İÇİN DEĞİL BAŞKA DERTLERİ İÇİN TAKINTILARI İÇİN GİTMİŞTİK MEĞER VERDİĞİ İLAÇDA BU SADECE UFAK BİR ETKİ İMİŞ... İLACI AİLE HEKİMLERİDE YAZIYOR AMA BİZİM AZCIK DELİONUN İÇİN GİTMİŞTİK yani ne bilim bacımmm... buna gelmeden önceee kız yiyin cevizdolmalarını bizçok severiz cevizli baklava türlerini ve adama keçiboynuzu reçeli pekmezi tahinli pekmezzz azcık takviye yap bakalım:) ikinizedeee sadece enerji...
ne güzel yazmışsın ya bu cecemm böle değildiki onun gazıyla ben ve çoğu kişi yendi.yani galiba bu ara biraz sıkılmış sanırım.şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii ona sesleniyorum BAK CECEMMM CANIMMM SEN YAPABİLECEĞİNİ BİLİYOSUN,BOŞUNA MORAL BOZUKLUĞU İÇİNE GİRME
olur böyle inişler çıkışlar.... eminimmm çok büyük bir çıkışın öncüleri bu cecemdeki sıkıntılar....
bu kız halledecek önce dertlerni sonraaa yine çözecek bizim dertlerimizi eskisi gibiinşallah
cecemmm gerginimm bak ihtiyacım var sanaa:18: :18: sınavlarım var çalışamıyorum
dipteyim sondayım depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?