Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben 14 ocakta yendim artık herşey çok guzel ilk iliskide kanama olmadı demiştim ama 2 gun sonra oldu çok şukur şimdi herşey çok ii zevk alıyorum o kadar işim rahat ki meger ne kolaymış şimdi pek zamanım yok giremiyerum nete ama iki gun sonra arakadaşlara elimden geldigi kadar yardımcı olmak isterim ii akşamlarrrrrr

Ya bana cok agir bi kas gevsetici ilac soyleyin gidip aliyim ben direk deneme yapiyim. Yapamicam ben bu egzersizleri..... olmuyor.... ya ama esimlede yapamicam ama aylardir denemiyoruz kac ay oldu hatirlamiyorum bile

ya çok güzel orası teşekkür ederim tekrarinş veririz dersleride kurtuluruz
rica ederim bacım görüşürüz

anladım bacım sonuçta ordaki 2 boğumu geçebilmen şart parmakla öyle ucuna dek sokmayla olmaz... bunun için 1 parmak 1 boğum 1parmak 2 boğum

2 parmak 1 boğum 2 parmak 2 boğum veya aparat yapman gerek... ben parmağı ilerletemeyenlerdendim aparatla hallettim

Ya bana cok agir bi kas gevsetici ilac soyleyin gidip aliyim ben direk deneme yapiyim. Yapamicam ben bu egzersizleri..... olmuyor.... ya ama esimlede yapamicam ama aylardir denemiyoruz kac ay oldu hatirlamiyorum bile

bacım bende çok bunalmıştım 3.yılda ve dr a gitmiştim depresan vermişti o rahatlatmıştı ancak kaslarım için muscoril diye klasik bir kas gevşetici ilaç kullanıp 45 dkk sonra duş alıp eşli denemeyi öyle yapmıştık... ama attığım msjı iyi uygula kegel ve egzersizler daha önemli

o cecem gitgide sönüyo umudu galiba canım ne bileyim eski halim kalmadı herşeyi salıverdim gitti :)

ahhh cecem o kadar haklısın ki ama napalım bacım bu illeti biz yenecez bizim yerimize başkası yapmicakki hadi bi toparlanalım ya bak devrem mina yendi çok şükür bizde yapalım sık dişini geçecek bu gnler

inş. canım inş. inş. demekten vazgeçmiyelim yapcak başka bişiy yok senin az kaldı sende yenicen inş.

canım işte öncede söylemiştim 10 cm de arkadaşlar yenmiş ama benim eşimin durumu farklı vajınanın biaz daha açılması lazım çalışıyorum işte

dediğim gibi önemli olan senin hazır hissetmen yoksa ilkgeceden yapan nasıl yapyorrr..... Ama sen dediğin gibi 12cmiaşıver azcık daha ve en önemlisi içinde bekletip ıkınarak çıkarmalara o kalınlıklarda ağırlık ver bacım ötesi gelecektir... Regl bitti ve egzersize devam dimi bacım... Bak cmrtesi pazar gelini olcan listedesin ona göre hızlandır kendini Olur mu

bacım senin o listen dillere destan oldu zaten bence herkez korkusundan çalışmaları hızlandırdı hele beni bi telaş sardı listede 1 sıradayım hemen yapmalıyım diye ha gayret evrim diye

o cecem gitgide sönüyo umudu galiba canım ne bileyim eski halim kalmadı herşeyi salıverdim gitti :)

inş. canım inş. inş. demekten vazgeçmiyelim yapcak başka bişiy yok senin az kaldı sende yenicen inş.

canım ya öle deme sen egzersizleri yapabiliyosun inancın cesaretinde var sadece biraz aksilik olmuş.arada olur öle şeyler dediğim gibi enerji içeceğiyle deneyin bide

canım ya öle deme sen egzersizleri yapabiliyosun inancın cesaretinde var sadece biraz aksilik olmuş.arada olur öle şeyler dediğim gibi enerji içeceğiyle deneyin bide

BUGUN DUALARIMIZLA VE YAZILARIMIZLA DAHA İYİ BİR ENERJİ YOLLAYALIM CECEME YA... YA CECEM BACIM ALLAHINI SEVERSEN SAÇMA GEELBİLİR AMAAA BİR ANEKTODLA GİRİCEM KONUYAAA BİZİM ADAMM BEN İSTERİM O İSTEEMAZ HALDE İDİ NEYSE SİNİRLİ VE GERGİN VE TAHAMMÜLSÜZ VE ZATEN BAŞKA SIKINTILARIDA VARDI NEYSE DR A GİTTİK OPSESİS KOMPRESİF DEDİ VE BİR İLAÇ YAZDI ADAMA O BİZİ KURTARDI ÇÜNKÜ İLACIN EN GÜZEL ETKİSİ UZUNSÜRE SERTLEŞME SAĞLIYORDU AMA BİZ TAMAMEN BUNUN İÇİN DEĞİL BAŞKA DERTLERİ İÇİN TAKINTILARI İÇİN GİTMİŞTİK MEĞER VERDİĞİ İLAÇDA BU SADECE UFAK BİR ETKİ İMİŞ... İLACI AİLE HEKİMLERİDE YAZIYOR AMA BİZİM AZCIK DELİ ONUN İÇİN GİTMİŞTİK yani ne bilim bacımmm... buna gelmeden önceee kız yiyin cevizdolmalarını bizçok severiz cevizli baklava türlerini ve adama keçiboynuzu reçeli pekmezi tahinli pekmezzz azcık takviye yap bakalım:) ikinizedeee sadece enerji...

ne güzel yazmışsın ya bu cecemm böle değildiki onun gazıyla ben ve çoğu kişi yendi.yani galiba bu ara biraz sıkılmış sanırım.şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii ona sesleniyorum BAK CECEMMM CANIMMM SEN YAPABİLECEĞİNİ BİLİYOSUN,BOŞUNA MORAL BOZUKLUĞU İÇİNE GİRME

olur böyle inişler çıkışlar.... eminimmm çok büyük bir çıkışın öncüleri bu cecemdeki sıkıntılar....

bu kız halledecek önce dertlerni sonraaa yine çözecek bizim dertlerimizi eskisi gibi inşallah

cecemmm gerginimm bak ihtiyacım var sanaa:18: :18: sınavlarım var çalışamıyorum

bende çalışamıyorum

cecemcim kendini birakma lutfen.gokcenin dedigi gibi enerji veren yiyecekler yedir kocana.enerji icecegide faydali canim.bu arada esine olmuyo yapamiyosun gibisindende baski yapma bi yerde erkeklik gururu patlak verebilir bu ikinizide uzer.

Cecem üzme kendini. Çok zor durumdayız hepimiz seni o kadar iyi anlıyorum ki ... Esime sürekli bana destek ol psikolojim düzelecek demekten yoruldum onca şeyi ben çekiyorum ama görsen işkenceyi o çekiyor sizler bana öyle iyi geldiniz ki anlatamam gecem siz gündüzüm siz sen benden daha önce buluşsun burayı ve arkadaşları çok sanslisin... Bu kadar ilerlemişler bırakma kendin için bizim için ve başarmayı bekleyen herkes için esime zar zor parmak egz yaptırdım sanki ona tecavüz ediyor gibi hissettim ama ne yapalım onlarida alıştıracağız sadece bizden değil bu sorun onlarında acemiliği gibi geliyor alışacağız bizde onlarda sakın bırakMayı düşünme DUALARİMDASİN.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…