- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #140.861
şimdi kan kesildimi peki msn gelirmisin 5 dk
bir haftadır msn açılmıyo...açsam sana msj falan atacaktım
canım sen yenmişsin bunları sorun etme inş zamanla hepsi yoluna girer.zevk meselesi hemen olmayabilir.zamanla olur bende bir aydır yeri geliyo zevk oluyo yeri geliyo görev niyetiyle yapıyorum sankitamamı girdikten sonra oturunca demişsinya eşim kıpırdayınca acıyo die.bence oda normal.yani ben bunlara normal derken bende yaşadım bunları.eşim az bi hareket etse gözlerim faltaşı gibi açılırdı kızardım ona alışmak için sık yapmak gerekiyo.biz bir ayda 5 kere yapmamışızdır belki.arkadaşım öle demişti.alışmak için sıkı sık yap demişti.normal bişey gibi düşün kasmamaya çalış kendini.eşin hareket edince acımasının sebebi korkuyosun acıyacak die.halbuki acımıyo gerçekten zamanla kayganlaştırıcı sürmedende olur.ben bunları takmıyorum.ben bir aydır üstte yapıyorum regl oldum sanırım ondan sonra alta geçicem inş.ya ben biraz yavaş hareket ediyorum.bişeyler için kasma kendini ne zaman rahat olur ne zaman yapmak istersen o zaman yap istediğini
çok karıştırdım sanırım kafanı...kusura bakma
hımm banada olmuştu kaldırıp tekrar yüklemiştim düzelmişti öyle denersin bir ara canım yani demem oki eğer kan gelmesi kesildiyse ve kahve rengi akıntın geldiyse hamilelik söz konusu olabilir üstüne görüyor oalbilirsin ilaç falan içme kendini bi izle bakalım 2 3 güne belli olur canım..
ya ama bende zevk yok hiç acı degilde basınç falan var. birde ilerde olur diymi kayganlaştırıcı sürmeden. ayrıca ben hep üstte denedim. altta bugün deniycem. üstte bekliyorum tıkandıgım bokta derin n efes alıyorum 1 dk sonra tamamı giriyor ama kıpırdattıgında eşim canım çok yanıyor.aslında gevşetmeye çalışıyorum ama olmuyo galiba.yani git geli düzeltirsem tamamen çözmüş olurum sorunumu .ama nasıl olacak bilmiyorum
yok çok teşekkür ederr,im olurmu. ben sadece sorun bitiyor ama bu işin yapılış adabı varya o bende olmuyor yani şu tamam giriyor.ama eşimi hala tatmin edemiyorum hala zevk oda alamıyor o beni üzüyor. yani ben isterimki ona tamamen bunu yaşatayım.ama yok içimde oluyor ama milimlerle kıpırdıyor o kadar. eee diyorum kendi kendime nasıl aşıcam şimdiki durumu yi ani giriş bir dert birde ileri geri hareketi bir dert şimdi kalakaldım bu konuda bu konu üzerine fazla konuşulmuyor. buda inanın problem. eşini sonuç olarak rahatlatamıyorum.buda beni üzüyor.ben sanmıştımki girince artık herşey normal olacak meger buda ayrı bir safhaymış of offfff .napim bilmiyorum
yok çok teşekkür ederr,im olurmu. ben sadece sorun bitiyor ama bu işin yapılış adabı varya o bende olmuyor yani şu tamam giriyor.ama eşimi hala tatmin edemiyorum hala zevk oda alamıyor o beni üzüyor. yani ben isterimki ona tamamen bunu yaşatayım.ama yok içimde oluyor ama milimlerle kıpırdıyor o kadar. eee diyorum kendi kendime nasıl aşıcam şimdiki durumu yi ani giriş bir dert birde ileri geri hareketi bir dert şimdi kalakaldım bu konuda bu konu üzerine fazla konuşulmuyor. buda inanın problem. eşini sonuç olarak rahatlatamıyorum.buda beni üzüyor.ben sanmıştımki girince artık herşey normal olacak meger buda ayrı bir safhaymış of offfff .napim bilmiyorum
bak şimdi şöyle anlatayım.adetime 2 gün var daha.dün kahverengi akıntı geldi ve ben regl olduğumu düşündüm.birde akıntı olarak bi kaç damla kırmızı.şuan bişey yok.anlamadım ben bundan bişi.hamilelik olsa hissederdim sanki bilemiyorumki:44: yani kan hiç gelmedi ama kahverengide adet sayılıyo die okumuştum ilmihalden...
evet doğrı sayılıyor ama bu kişiye göre değişir ben mesela adet önceleri hiç kahverengi görmem direk kırmızı olaya girer ve sabah olduysam akşamında bi patlama yaşarım sancısıyla bol bol kanıyla :) yani senin hepmi kahveler geliyorki canım geliyorsa sorun yoktur ama gelmiyorsa bu eğerki bebiş varsa ki inş. vardıroda yerleşme kanı olabilir bebeiş yerleşme aşamasında öyle lekeler gelebiliyormuş ve çogu kadında bunu regl sanabiliyormuş umutlan diye söylemiyorum dikkat et ilaç falan alma diye söylüyorum canım diğer adetlerinde böylemi olurduki senin onları düşün bakım sen :))
önceden bikaç kere olmuştu sanırım.normalde seninki gibi bir anda gelir ve ağrı çok olurdu.ufff bilemedim ya bakalım 2 gün sonra tam ortaya çıkar herhalde
ya kızlar dün regl oldum yazdım....şuan bişey yok dün kahvarengi akıntı geldi biraz ve bişey yok şimdi.acaba olmamış olabilirmiyim bilemiyorumki,kafan karıştı:44:
kızlar bana yardım edin lütfen..herşeyi denedim emlayı ataraxı kas gevşeticiyi benim şuanda umudum sizsiniz(
canım tamemen girdikten sonra biraz bekle sonra sen hareket et yavaş yavaş.o sırada biraz rahatlarsın.sonra eşin başlasın.sen o sırada eski zamanlarınızı yani eşinle zevk aldığın haz duyduğun zamanları düşün.kendini rahat bırakmaya çalış.farketmeden kasıyo insan farkedince hemen bırak.tabi herşey çok normal olmayabilir azda olsa kendini kastığın için acı olabilir.o kadarına sabret inan bittikten sonra hiç olmamış gibi oluyo.katlanılamayacak bi acı değil.zevk alınca olmuyo ama tabi başlarda zevk almak zor olabilir.birde eşine dur diyosunya durmasın.ben durma dedim.yoksa biz hiç hazır olamayızki
kızlar ben yaklaşık 5 aydır evliyim (ne kadar evliyim denebilirse)..hiç birlikte olamıyodum eşim vajinama gelince yanma hissediyodum ama 10 gün önce koltukta ben üste eşim altta duruyorduk eşim zorlayayımmı dedi ben de evet dedim. 1 hamla yaptı girdi hemen çıktı kendimi reflex icabı attırdım ne olduğunu anlamadım acı bile hissetmedim sonra kan geldi..3 gün damla damla kanamam oldu..birazda tahriş olduğu için 6 gün sonra denedik yine korktum olmadı çok üzüldümyendim sandım ama yapamadım.şimdide regl oldum son günlerdeyim bitecek..
anlamıyorum beynim almıyo oraya gireceğini beynim almıyo tamamen olay kafada bitiyo ama ben bunu vücuduma nasıl kabullendirecem vucüdum kabul etmiyo..bunca zaman parmak egzersizi yapmadım kızlığıma zarar gelir diye ama şimdi kızlığım bozuldu artık yapabilirim ama nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum.
artık eşimle birlikte olmak istioyrum biz onunla onca zorluğa rağmen evlendik ama hala birlikte olamadık..
bu forumu hep okuyodum ve ilk defa yazdım burda herkes birbirine yardım ederek yenmişler ne olur banada yardım edermisiniz..çünkü artık içimden gelerek EVLİYİM demek istiyorum bir tarafımın eksik olmasını istemiyorum.bana yardım edin lütfen( ne yapacağımı bilmiyorum bu öyle kötü bir durumki ne parayla hallediliyo ne ilacı var anlmadım size bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo dayanamıyorum artık bende evliliğimi tatmak istiyorum ama beceremiyorum
hareket edersem acımazmı .yani etler yapışıyo ya. of of. millet nasıl zevk alıyo nasıl yapıyo ben bişey anlamadım.zaten ben kıpırdamıyınca eşimde kıpırdamıyınca tabi az kıpırdıyor onunlki artık performanısı düşüyor. bide böyle bişey var. yani ben diyorum ya bekliyim güzel düşüniyim o sırada onunda tabi birazzevke ihtiyacı var. ya bu hakikaten zor iş.bugün deniycem ve dediginiz gibi güzel düşüncem hareket etmeye çalışcam.acırsa bişey olursa dururum. ölmem yANİ DİYMİBİŞEY OLMAZ .İÇ ORGANLARIMA ZARAR VERMEM DİYMİ
yok kız ne zararıbak girince önce otur ama çok değil sonra eşinin performası düşer tabi bikaç dk sohbet edin.sonra sen gitgel yapmaya çalış biraz yap.alışırsın o sırada.sonra eşin başlasın.başta acıyo sanırsın yapma dersin ama eşin durmasın.acımıyo.en fazla bi dk sürüyo zaten eşin seni tedirgin görünce duruyodur.ben dur diyodum durmuyodu ve şimdi iiki durmamış diyorum.ben hep dur derdim o şekilde ve ilerleme olmazdı sıkıntı yapma kendine yendin sonuçta herşey zamanla olur tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?